Βουδαπέστη

Βουδαπέστη

28η Οκτωβρίου '24 | 4 Ημέρες

Βουδαπέστη - Το στολίδι του Δούναβη

28η Οκτωβρίου '24 | 4 Ημέρες

 

ΜΙΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΗ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Στην πρώτη σας επίσκεψη στη ρομαντική πόλη του Δούναβη, στην παραμυθένια πρωτεύουσα της Ουγγαρίας θα ανακαλύψετε τα ίχνη που άφησαν στην πόλη οι Μαγυάροι βασιλείς, οι Οθωμανοί κατακτητές, οι Αψβούργοι αυτοκράτορες αλλά και το κομμουνιστικό καθεστώς. Θα περπατήσετε τις 8 γέφυρες που ενώνουν τις άλλοτε χωρισμένες από τον Δούναβη Βούδα και Πέστη και θα “αποβάλλετε” κάθε τι περιττό χαλαρώνοντας σε ένα από τα εκατοντάδες spa που έκαναν γνωστή την πόλη. Στη Βουδαπέστη επίσης θα βιώσετε την γοητευτική αντιπαράθεση του παλιού με το καινούριο. Στο πρόγραμμα έχουμε φροντίσει να δείτε τα καλύτερα σημεία εντός και εκτός πόλης και παράλληλα να έχετε ελεύθερο χρόνο για επισκέψεις που ενδιαφέρουν εσάς. Ο τοπικός μας συνοδός είναι μόνιμος κάτοικος Βουδαπέστης και θα σας δώσει κάθε απαραίτητη πληροφορία. Η Βουδαπέστη αποτελεί αγαπημένη μας “συνήθεια”, καθώς κάθε χρόνο μας εμπιστεύεται μεγάλος αριθμός ταξιδιωτών για το ταξίδι στην Ουγγρική πρωτεύουσα.

 

  Ελάτε μαζί μας στη Βουδαπέστη γιατί προσφέρουμε..

  • Απευθείας πτήσεις με την Wizzair
  • Επιλογή διαμονής ανάμεσα σε 3 ξενοδοχεία 4* κοντά στο κέντρο της πόλης, με ειδικές τιμές γκρουπ
  • Ανανεωμένο πρόγραμμα το οποίο περιέχει τις σημαντικότερες επισκέψεις αλλά και αρκετό ελεύθερο χρόνο
  • Ξενάγηση By night & κρουαζιέρα στο Δούναβη
  • Εκδρομή στα μαγευτικά Παραδουνάβια χωρία
  • ΔΩΡΟ επιπλέον περιπατητική περιήγηση σε μαγικές γωνιές της πόλης
  • Συνοδό μόνιμο κάτοικο Βουδαπέστης, ο καλύτερος τοπικός σας φίλος

 

1η ημέρα: Πτήση για Βουδαπέστη – Περιήγηση πόλης – Budapest by night

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο την Παρασκευή 25/10, ώρα 12.00 και επιβίβαση στην πτήση μας για την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, τη μαγευτική Βουδαπέστη. Φτάνουμε στην φημισμένη πρωτεύουσα, γνωριζόμαστε με τον συνοδό - τοπικό μας φίλο και χωρίς να χάσουμε χρόνο ξεκινάμε την γνωριμία με την πόλη. Θα δούμε την πλατεία των Ηρώων με το μνημείο της Χιλιετηρίδας, το Ζωολογικό κήπο, τα λουτρά Σετσενι, μόνιμο τσίρκο της πόλης, τη λεωφόρο Αντράσυ με τα καλοδιατηρημένα κτίρια, την Οπερα, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου, την ακαδημία τον επιστημών και θα αφήσουμε το πνευματικό κέντρο της μεγαλοαστικής τάξης της Πέστης, περνώντας στην βασιλική Βούδα από τη Γέφυρα των Λεόντων, όπου βρίσκεται ο λόφος των Ψαράδων. Στο κέντρο του λόφου με το Βασιλικό ανάκτορο των Αψβούργων, πόλη-κάστρο από τον 17ο αιώνα, βρίσκεται η πλατεία της Αγίας Τριάδας. Εκεί δεσπόζει ο ναός της Θεοτόκου, γνωστός ως ναός του Ματθία, που ιδρύθηκε το 1250. Θα έχουμε χρόνο να απολαύσουμε ένα ζεστό κρασί ή έναν καφέ με υπέροχη θέα στην Πέστη. Ακολουθεί επίσκεψη στον περίφημο λόφο Γκέλερτ, με το φρούριο του αυστριακού στρατού - σήμερα πολεμικό μουσείο. Η βόλτα μας θα καταλήξει στην κεντρική αγορά της οδού Βάτσι Ούτσα. Στη συνέχεια μεταφορά και τακτοποίηση στα δωμάτια. Για το βράδυ, σας προτείνουμε μία νυχτερινή βόλτα, κρουαζιέρα στο Δούναβη, όπου θα θαυμάσετε τα αξιοθέατα κάτω από τα φώτα της πόλης, όπου βέβαια δεσπόζει και το μεγαλοπρεπές Κοινοβούλιο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Εκδρομή στα Παραδουνάβια Χωριά & Επίσκεψη στα Τσιγγάνικα Βιολιά

Η 2η μέρα της εκδρομής είναι στη διάθεσή σας να την αξιοποιήσετε με τον τρόπο που επιθυμείτε ή να έρθετε μαζί μας σε μια προαιρετική εκδρομή στην Ουγγρική επαρχία. Υπάρχουν πολύ ωραία μέρη και έξω από την Βουδαπέστη. Η πιο φημισμένη εξόρμηση είναι η σημερινή μας εκδρομή στα περίφημα παραδουνάβια χωριά της Ουγγαρίας. Στην όμορφη διαδρομή κατά μήκος του Δούναβη θα σταματήσουμε πρώτα στο γραφικό χωριό Αγ. Ανδρέας, τόπος πολλών φημισμένων καλλιτεχνών. Συνεχίζουμε για το Βίσεγκραντ, γενέτειρα του Καρλομάγνου. Ακολουθεί η πρώτη πρωτεύουσα των Ούγγρων, το Έστεργκομ με τον τεράστιο καθεδρικό ναό όπου βρίσκεται ο θρησκευτικός θησαυρός των Ούγγρων. Το μεσημέρι επιστρέφουμε στην Βουδαπέστη. Το βράδυ ελάτε προαιρετικά μαζί μας σε ένα από τα highlights του ταξιδιού, ένα διαφορετικό δείπνο σε Ουγγαρέζικη παραδοσιακή ταβέρνα, όπου το πικάντικο γκούλας και τα τσιγγάνικα βιολιά θα σας γοητεύσουν.

3η ημέρα: Βουδαπέστη – Πεζή περιήγηση στις μαγικές γωνιές της πόλης (Πάρκο της πόλης – Διαδρομή με το ιστορικό πρώτο βαγόνι μετρό της Ουγγαρίας – Σκεπαστή αγορά – Vaci Utca)

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και σήμερα θα κινηθούμε στην πόλη χρησιμοποιώντας τα μέσα μαζικής μεταφοράς με τη βοήθεια του έμπειρου συνοδού μας, ώστε να γνωρίσουμε τα απόκρυφα σημεία της μαγικής αυτής πόλης.Θα κατευθυνθούμε στο Πάρκο της Πόλης ( Varosliget) στα Ουγγρικά, είναι ένας αγαπημένος προορισμός τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους επισκέπτες της Βουδαπέστης, χάρη στα πολλά σημεία ενδιαφέροντος που θα βρείτε εκεί. Διάφορα μουσεία, Ζωολογικός κήπος, το Κάστρο Vajdahunyad, τα διάσημα Ιαματικά Λουτρά Σέτσενι, η Πλατεία Ηρώων και άλλα πολλά που σε συνδυασμό με το καταπράσινο τοπίο, καθιστούν την επίσκεψη απαραίτητη. Στη συνέχεια θα μπούμε στην πρώτη γραμμή μετρό της Βουδαπέστης που λειτούργησε το 1896 και θα μεταβούμε στην περίφημη σπεκαστή αγορά αγορα της Βουδαπέστης. Έπειτα θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή μας στον κεντρικό πεζόδομο Vatci Utca για να πραγματοιήσουμε τις αναμνηστικής αγορές μας και να δειπνήσουμε σε ένα από τα περίφημα ουγγρικά εστιατόρια.

4η ημέρα: Βουδαπέστη -  Πτήση επιστροφής

Πρωινό στο ξενοδοχείο και μεταφορά στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης, άφιξη και επιβίβαση στην πτήση επιστροφή μας, γεμάτοι μοναδικές εικόνες, υπέροχες φωτογραφίες και πολλά χαμόγελα από αυτό το μαγικό ταξίδι μας.

 Μην ξεχνάτε πως όποιος κλείνει γρήγορα κερδίζει! 

Οι τιμές του τιμοκαταλόγου είναι δυναμικές οπότε ενδέχεται να αυξηθούν.


Κάντε κλικ στο εικονίδιο για να κατεβάσετε τον τιμοκατάλογο.

Τιμοκατάλογος : 

  • Οι τιμές είναι ανά άτομο, αφορούν το σύνολο του πακέτου και περιλαμβάνουν ότι αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα.
  • Τιμή σε δίκλινο-τρίκλινο : Τιμή ενήλικα σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο
  • Τιμή παιδιού : Τιμή παιδιού πληρώνει ο μικρός μας φίλος που είναι 2-12 ετών και ταξιδεύει με 2 ενήλικες στο ίδιο δωμάτιο. 
  • Τιμή μονόκλινου : Για εσάς που ταξιδεύετε μόνοι ή θέλετε αποκλειστικό δωμάτιο. Η επιβάρυνση υπολογίζεται στην τιμή του δικλίνου.
  • Βρέφος έως 2 ετών : Ταξιδεύει ως infant και πληρώνει 10% της αξίας της εκδρομής + το σύνολο φόρων και δεν καταλαμβάνει θέση στα μέσα μεταφοράς..
  • Σύνολο φόρων : Στις αεροπορικές εκδρομές στη στήλη «σύνολο φόρων» αναγράφονται οι φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, ο ΦΠΑ και λοιπές χρεώσεις 

 

Διατροφή :

  • Πρωινό : Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο
  • Ημιδιατροφή : Πρωινό και 1 γεύμα ή δείπνο καθημερινά 
  • Πλήρης διατροφή : Πρωινό και 1 γεύμα και 1 δείπνο καθημερινά
  • All inclusive : Πρωινό και 1 γεύμα και 1 δείπνο καθημερινά και σνακς και soft drinks ενδιάμεσα 

 

  • Τα τρίκλινα δωμάτια είναι δίκλινα με την προσθήκη μιας πτυσσόμενης κλίνης.
  • Οι προαιρετικές εκδηλώσεις - εκδρομές απαιτούν ελάχιστο αριθμό συμμετοχής για να πραγματοποιηθούν.
  • Το γραφείο έχει το δικαίωμα αλλαγής του ξενοδοχείου που αναφέρεται στο πρόγραμμα με άλλο της ίδιας κατηγορίας. 
  • Στα μουσεία / θεάματα που τις ημέρες των εορτών θα παραμείνουν κλειστά λόγω αργιών, δεν περιλαμβάνεται επίσκεψη. 
  • Η σειρά του προγράμματος μπορεί να διαφοροποιηθεί λόγω συνθηκών, χωρίς καμία παράλειψη.
  • Οι επιβάτες αεροπορικών εκδρομών οφείλουν να είναι 2 ώρες νωρίτερα στο αεροδρόμιο από τις αναφερόμενες ώρες αναχωρήσεων των πτήσεων, στην αναχώρηση & στην επιστροφή. 
  • Ο ταξιδιώτης έχει υποχρέωση να υπογράψει τη σύμβαση συμμετοχής στο ταξίδι είτε ηλεκτρονικά είτε με φυσική παρουσία στο γραφείο που έκανε την κράτηση.

 

Παρακαλούμε διαβάστε με προσοχή τους γενικούς όρους συμμετοχής που αναγράφονται στο site μας στο σύνδεσμο Όροι συμμετοχής σε ταξίδι

AKEAH Verdi 4*

Ποιοτική διαμονή με εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης

(4 στάσεις με το metro από την κεντρική πλατεία Vaci Utca)

Το Akeah Verdi Budapest είναι στη Βουδαπέστη, σε απόσταση 1,7 χλμ από το σημείο ενδιαφέροντος Εθνικό Μουσείο Ουγγαρίας και διαθέτει καταλύματα με αίθουσα γυμναστικής, ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, κήπο και μπαρ. Οι παροχές του καταλύματος περιλαμβάνουν 24ωρη ρεσεψιόν και ΑΤΜ, καθώς και δωρεάν WiFi σε όλους τους χώρους. Τα δωμάτια περιλαμβάνουν μπαλκόνι με θέα στον κήπο. Το Akeah Verdi Budapest προσφέρει στους επισκέπτες κλιματιζόμενα δωμάτια με επιφάνεια εργασίας, ηλεκτρικό βραστήρα, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Στο Akeah Verdi Budapest τα δωμάτια περιλαμβάνουν λευκά είδη και πετσέτες.

 

La Prima Fashion 4*

Ποιοτική διαμονή στην καρδιά του ιστορικού κέντρου

Tο La Prima Fashion Hotel Budapest βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στην καρδιά της Βουδαπέστης, στην πεζοδρομημένη εμπορική οδό Vaci utca. Διαθέτει κομψά δωμάτια με κλιματισμό και δωρεάν WiFi. Όλα τα δωμάτια προσφέρουν ηχομόνωση, καλωδιακή τηλεόραση επίπεδης οθόνης και παροχές για τσάι και καφέ. Τα πολυτελώς διακοσμημένα δωμάτια περιλαμβάνουν μοντέρνο μπάνιο με στεγνωτήρα μαλλιών. Το κομψό μπαρ και το εστιατόριο του La Prima Fashion Hotel Budapest σερβίρουν ποτά, καθώς επίσης ουγγρική και διεθνή κουζίνα. Στον χώρο του καταλύματος υπάρχουν γυμναστήριο και 24ωρη ρεσεψιόν. Ο πεζόδρομος περιπάτου του Δούναβη απέχει 200μ., ενώ η Γέφυρα των Αλυσίδων και τα Ιαματικά Λουτρά Rudas είναι σε ακτίνα 900μ. από το κατάλυμα.

 

Exe Budapest Center 4*

Ποιοτική διαμονή στην καρδιά του ιστορικού κέντρου

Το κομψό Exe Budapest Center άνοιξε το 2010 και απέχει 3 λεπτά με τα πόδια από το Εθνικό Μουσείο, τη Μεγάλη Συναγωγή και το σταθμό Astoria του μετρό. Προσφέρει δωμάτια με καλαίσθητη διακόσμηση και δωρεάν WiFi, καθώς και εστιατόριο που σερβίρει ουγγρικά και διεθνή γκουρμέ πιάτα. Το δωμάτια του Eurostars Hotel διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο και πολυτελή επίπλωση. Οι σύγχρονες ανέσεις περιλαμβάνουν θυρίδα ασφαλείας μεγέθους φορητού υπολογιστή. Το ευρύχωρο μπάνιο είναι εξοπλισμένο με μπανιέρα ή ντους. Μπορείτε να το απολαύσετε πρωινό στην άνεση του δωματίου σας ή στο κομψό lounge-τραπεζαρία. Στις εγκαταστάσεις ευεξίας του ξενοδοχείου θα βρείτε γυμναστήριο και σάουνα. Σε απόσταση μόλις 200μ. από το ξενοδοχείο παρέχονται εξαιρετικές συγκοινωνιακές συνδέσεις, όπως η γραμμή M3 του μετρό από το σταθμό Ferenciek Tere, η γραμμή Μ2 του μετρό από το σταθμό Astoria και πολλές γραμμές τραμ και λεωφορείων.

 

  Σύντομα διαθέσιμο.*