Αράχωβα - Ορεινή Ναυπακτία

Κάντε κλικ στο εικονίδιο για να κατεβάσετε τον τιμοκατάλογο.
1η ημέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΔΕΛΦΟΙ - ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Αναχώρηση από τα γραφεία μας νωρίς το πρωί με πρώτο προορισμό τους Δελφούς. Με τις απαραίτητες στάσεις θα επισκεφθούμε στον  αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο. Στη συνέχεια θα καταλήξουμε στο Μεσολόγγι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.
Δελφοί

2η ημέρα: ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ - ΑΡΑΧΩΒΑ
Πρωινό και αναχώρηση για να θαυμάσουμε την πόλη του Μεσολογγίου. Την πόλη των “ελεύθερων πολιορκημένων”. Θα θαυμάσουμε τα τείχη, την πύλη της ηρωικής εξόδου, τους τάφους των ηρώων, το μνημείο των φιλελλήνων, την ιστορική πινακοθήκη του Δημαρχείου, σπίτι του Κωστή Παλαμά και τη λιμνοθάλασσα. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την γραφική Αράχωβα, στην οποία θα έχουμε ελεύθερο χρόνο «για κάθε εξόρμηση» το υπόλοιπο της ημέρας. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ - ΠΑΤΡΑ
Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη της Πάτρας. Παρακολούθηση της ξακουστής παρέλασης του καρναβαλιού, καθώς και το σύνολο των εορταστικών αποκριάτικων εκδηλώσεων. Η μέρα μας είναι αφιερωμένη στις εκδηλώσεις της πόλης. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο Μεσολόγγι, ξεκούραση και διανυκτέρευση.
Νάυπακτος

4η ημέρα: ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ - «ΑΛΕΥΡΟΜΟΥΤΖΟΥΡΩΜΑΤΑ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ  
Πρωινό και αναχώρηση για μια βόλτα στην πόλη της Ναυπάκτου, με το καλοδιατηρημένο βενετσιάνικο κάστρο και τον ανδριάντα του Καραϊσκάκη. Συνεχίζουμε για το ιστορικό Γαλαξίδι, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στο γραφικό χωριό, θαυμάζοντας πανέμορφα σπίτια, εκκλησίες και“ιστορικές γωνιές”. Παράλληλα θα παρακολουθήσουμε τις καρναβαλίστικες εκδηλώσεις, τα γνωστά «αλευρομουτζουρώματα», έθιμο με έντονο διονυσιακό χρώμα. Το μεσημέρι όλοι οι κάτοικοι κατεβαίνουν στο λιμάνι όπου στεφανώνουν ένα ζευγάρι «ραίνοντας» το με «φούμο» και αλεύρι. Μετά την τελετή οι νιόπαντροι παρελαύνουν στην παραλία μουτζουρώνοντας τους πάντες. Όσοι δεν θέλουν ν’ αλευρωθούν μπορούν να παρακολουθήσουν το έθιμο από την απέναντι μεριά του λιμανιού. Τελειώνοντας τις εκδηλώσεις, αναχωρούμε για Βόλο, Τέμπη, Θεσσαλονίκη. Άφιξη στην πόλη μας το βράδυ. 


Στην 3ημερη εκδρομή δεν περιλαμβάνεται η 2η ημέρα του προγράμματος.


Περιλαμβάνονται:
1. Μετακινήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα λεωφορεία
2. Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία,
3. Διατροφή σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο
4. Περιηγήσεις - ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα εκδρομής
5. Έμπειρο αρχηγό - συνοδό του γραφείου
6. Ασφάλεια αστικής ευθύνης.


Δεν περιλαμβάνονται:
Είσοδοι μουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.


Κάντε κλικ στο εικονίδιο για να κατεβάσετε τον τιμοκατάλογο

Έντυπα και τιμοκατάλογοι
Κατεβάστε τα έντυπα και τους τιμοκαταλόγους των εκδρομών μας
Για συνεργαζόμενα τουριστικά γραφεία
Κατεβάστε τα έντυπα και τους τιμοκαταλόγους των εκδρομών μας σε άφιρμη μορφή
Αξίζει να δεις
Μέρη που αξίζει κανείς να επισκεφθεί