Βερολίνο αεροπορικώς

Αεροπορική εκδρομή στο Βερολίνο. Ταξίδι στο Βερολίνο αεροπορικώς.

 

Το Βερολίνο είναι ίσως η πιο ιστορική πόλη της Βόρειας Ευρώπης, καθώς αποτέλεσε σημείο αναφοράς κατά το Β' Παγκόσμιο πόλεμο. Τα απομεινάρια του τείχους μαρτυρούν ιστορικά γεγονότα από την περίοδο του ψυχρού πολέμου, ενώ τα μοντέρνα κτίρια κάνουν αισθητή τη σύγχρονη εικόνα της πόλης. 

Όμορφο, πολύχρωμο, ανατρεπτικό, αυθεντικό, φιλικό και σιγουρα εντυπωσιακό. Βερολίνο μια πόλη που σκάβεται και ανοικοδομείται. Βερολίνο σημαίνει ιστορία, διασκέδαση, πλούσιο φαγητό, χορός, τραγούδι, θέατρο.

 

Εκδρομή στο Βερολίνο, Απόκριες & 25η Μαρτίου 2017:

 

1η ημέρα: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - ΒΕΡΟΛΙΝΟ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Βερολίνο. Άφιξη, μετάβαση στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Το βράδυ περιηγηθείτε στις μοναδικές αυλές ’’Ηackesche Hofe’’ στο κέντρο του Βερολίνου, όπου επικρατεί πάντα μεγάλη κίνηση. Μπορείτε ακόμα να απολαύσετε την ωραία ατμόσφαιρα γύρω από την πλατεία Savignyplatz, με τα πολλά καφέ και εστιατόρια.

Βερολίνο


2η ημέρα: ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΕΡΓΑΜΟΥ
Ξεκινάμε για την ξενάγηση της πόλης, όπου μέσα από την αρμονική συνύπαρξη της ιστορικής και της μοντέρνας αρχιτεκτονικής θα εκτυλίσσονται οι ιστορικές στιγμές, που σφράγισαν την τωρινή εικόνα του σύγχρονου Βερολίνου. Από την πύλη του Βραδεμβούργου έως την λεωφόρο Καρλ Μαρξ εναλλάσσονται τα μνημεία της βασιλικής εποχής με τα κτίρια του σοσιαλιστικού ρεαλισμού από το κομμουνιστικό παρελθόν της πόλης ενώ κοντά στο πέρασμα του Τσεκ ποιντ Τσάρλυ τα απομεινάρια του τείχους σας μεταφέρουν στα γεγονότα του ψυχρού πολέμου. Διασχίζοντας την επιβλητική λεωφόρο της 17ης Ιουνίου απολαμβάνετε το κεντρικό πάρκο της πόλης, το Τιεργκατεν. Στη συνέχεια επίσκεψη στο μουσείο της Πέργαμου. Μπορείτε να ψωνίσετε στα εμπορικά κέντρα του Βερολίνου που είναι διάσπαρτα σε ολόκληρη την πόλη. Βρίσκονται κυρίως κοντά στην Unter den Linden και στους κάθετους σε αυτή δρόμους όπως η Frieddrichstrasse, αλλά και στην Kurfurstendam, στο Charlottenburg ή στην Potsdamer Platz. Το πιο γνωστό πολυκατάστημα του Βερολίνου είναι το KaDeWe επί της οδού Kurfustendam. Οι Galleries Lafayette στην οδό Friedrichstrasse, το γαλλικό πολυκατάστημα με τον εντυπωσιακό από αρχιτεκτονικής άποψης κώνο στο κέντρο του και το πολυτελές Quartier 206 αξίζουν επίσης μια επίσκεψη. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. 

Δρέσδη


3η ημέρα: ΒΕΡΟΛΙΝΟ - ΔΡΕΣΔΗ 
Προαιρετική εκδρομή στη “Φλωρεντία του Βόρρα” στην ανατολική Γερμανία στο ελεύθερο κρατίδιο της Σαξονίας, όπως αποκαλείται η  Δρέσδη. Θα δούμε τα ωραία αρχιτεκτονικά κτίρια ρυθμού Μπαρόκ και αναγέννησης, όπως την όπερα Zwinger, τμήμα των ανακτόρων των βασιλέων της Σαξονίας με τον όμορφο κήπο και τις αίθουσες που φιλοξενούν σήμερα τις εκθέσεις των παλιών δασκάλων ζωγράφων αλλά και το μουσείο της μπλέ πορσελάνης. Θα δούμε την πανέμορφη εκκλησία των γυναικών Frauenkirche και άλλα αξιοθέατα. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή το βράδυ στo Bερολίνο.

Πότσδαμ

4η ημέρα: ΒΕΡΟΛΙΝΟ - ΠΟΤΣΔΑΜ (προαιρετική)
Αναχώρηση για τη γειτονική κωμόπολη, Ποτσδαμ. Βρίσκεται 30χλμ. νότιο δυτικά από το Βερολίνο στην πρώην ανατολική Γερμάνια. Υπήρξε επίσημη πρωτεύουσα των αυτοκρατόρων της Γερμανίας. Εδώ βρίσκεται το ανάκτορο του Κάιζερ Γουλιέλμου και του Φρεντερίκου του Μεγάλου —το San Sousi χτισμένο σε ρυθμό Ροκοκό. Θα περπατήσουμε στη παλιά πόλη, θα δούμε την εκκλησία του Αγ. Νικολάου και την Ολλανδική Συνοικία. Ελεύθερος χρόνος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. 

 

5η ημέρα: ΒΕΡΟΛΙΝΟ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Αναχώρηση για το αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση επιστροφής. Άφιξη στην πόλη μας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

 

Περιλαμβάνονται:

  1. Αεροπορικά εισιτήρια
  2. Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας
  3. Πρωινό καθημερινά
  4. Περιηγήσεις - ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα εκδρομής 
  5. Έμπειρο αρχηγό - συνοδό του γραφείου 
  6. Ασφάλεια αστικής ευθύνης / Επαγγελματικής ευθύνης 

Δεν περιλαμβάνονται:
Φόροι αεροδρομίου, είσοδοι μουσείων, δημοτικός φόρος πόλεως και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Κάντε κλικ στο εικονίδιο για να κατεβάσετε τον τιμοκατάλογο.

Photo gallery


Έντυπα και τιμοκατάλογοι
Κατεβάστε τα έντυπα και τους τιμοκαταλόγους των εκδρομών μας
Για συνεργαζόμενα τουριστικά γραφεία
Κατεβάστε τα έντυπα και τους τιμοκαταλόγους των εκδρομών μας σε άφιρμη μορφή
Αξίζει να δεις
Μέρη που αξίζει κανείς να επισκεφθεί