Γαμήλια ταξίδια

Γαμήλια ταξίδια

Γαμήλια ταξίδια


Ταξίδια σε εξωτικούς και κοσμοπολίτικους προορισμούςΔημιουργήστε το δικό σας γαμήλιο ταξίδι σε οποιονδήποτε προορισμό της γης. Ταξιδέψτε με το ταίρι σας σε επίγειους παράδεισους ή σε κοσμοπολίτικους προορισμούς.

Η διοργάνωση ενός γαμήλιου ταξιδίου προϋποθέτει την ύπαρξη εμπειρίας. Το γαμήλιο ταξίδι αποτελεί μια από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας. Στο Athos Hellas δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στη σωστή οργάνωση ενός γαμήλιου ταξιδίου, δίνοντας έμφαση στη διευθέτηση μέχρι και της τελευταίας λεπτομέρειας του ταξιδιού σας, ώστε να μην αντιμετωπίσετε δυσάρεστες εκπλήξεις στην ιδιαίτερη αυτή στιγμή της ζωής σας.

Τα γαμήλια ταξίδια διοργανώνονται με βάση τις ανάγκες και τις ιδιαίτερες προτιμήσεις σας. Το γραφείο μας μπορεί να σας προτείνει ορισμένους από τους δημοφηλέστερους προορισμούς. Ωστόσο, μπορείτε να μας ζητήσετε να διοργανώσουμε ένα γαμήλιο ταξίδι όπως ακριβώς το επιθυμείτε εσείς. Αποστολή μας είναι να σας προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία στον προορισμό της επιλογής σας, με σκοπό να φροντίσουμε να περάσετε στιγμές χαλάρωσης και άνεσης σε ένα πολυτελές περιβάλλον.

Ορισμένες μόνο από τις προτάσεις μας είναι:

  • Γαμήλιο ταξίδι στο Μπαλί
  • Γαμήλιο ταξίδι στο Πουκέτ
  • Γαμήλιο ταξίδι στο Ντουμπάϊ
  • Γαμήλιο ταξίδι στην Κόυβα
  • Γαμήλιο ταξίδι στις Μαλδίβες
  • Γαμήλιο ταξίδι στη Τζαμάϊκα
  • Γαμήλιο ταξίδι στον Άγιος Δομίνικο
  • Γαμήλιο ταξίδι στο Μεξικό
  • Γαμήλιο ταξίδι στον Μαυρίκιο

Ωστόσο, τα γαμήλια ταξίδια δεν είναι απαραιτήτως μακρινά ή εξωτικά. Ανάλογα με τον προορισμό της αρεσκείας σας μπορούμε να σχεδιάσουμε για εσάς ένα γαμήλιο ταξίδι σε οποιοδήποτε προορισμό όπως Παρίσι, Βαρκελώνη, Ρώμη, Λονδίνο, Βουδαπέστη, Μαδρίοτη, κ.α.

Επιλέξτε με το άλλο σας μισό τον προορισμό που επιθυμείτε και εμείς θα φροντίσουμε όλα τα υπόλοιπα, ώστε το γαμήλιο ταξίδι σας να αποτελέσει μια αξέχαστη εμπειρία.


4ήμερη και 5νθήμερη οδική εκδρομή στο νησί των Φαιάκων
4ήμερη οδική εκδρομή στη Ζάκυνθο για την περίοδο του Πάσχα 2017
Πάσχα στο νησί της Αποκάλυψης
Αεροπορική εκδρομή στη Χίο 4&5 ημέρες
Αεροπορική εκδρομή στη Ρόδο, 4 & 5 ημέρες
Προσφορές εκδρομών

Προσφορές για ταξίδια στο εξωτερικό και στην Ελλάδα
Ταξιδέψτε στο εξωτερικό σε προορισμούς όπως Βουδαπέστη, Βιέννη, Λονδίνο, Βερολίνο, Πράγα, Ντουμπρόβνικ, Δαλματικές ακτές Παρίσι, Βουκουρέστι κ.α.
Μοναδικές προσφορές σε όλα τα ταξίδια μας!

 Special Events

Εκδρομές στην Κωνσταντινούπολη

 

έντυπα εκδρομών

αξίζει να δεις

Η ασφάλεια των συναλλαγών σας διασφαλίζεται από την:

Alpha bank