Κλασική Βιέννη

Απόκριες & 25η Μαρτίου 2017 στην Βιέννη αεροπορικώς. Αεροπορική εκδρομή στη Βιέννη 5 ημέρες.

ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ - ΒΙΕΝΝΗΠΑΛΑΤΙ ΣΟΝΜΠΡΟΥΝ - ΜΕΛΚ - ΒΑΧΑΟΥ ΣΑΛΤΖΜΠΟΥΡΓΚ - ΜΠΑΝΤΕΝ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΤΤΑ ΧΛΜ

Κάντε κλικ στο εικονίδιο για να κατεβάσετε τον τιμοκατάλογο.

 

Εκδρομή στην Βιέννη, Απόκριες & 25η Μαρτίου 2017:

 

1η ημέρα: ΠΤΗΣΗ - ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ - ΒΙΕΝΝΗ  
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και απ’ ευθείας πτήση για την πρωτεύουσα της Σλοβακίας την γραφική Μπρατισλάβα. Γνωρίζοντας την πόλη θα περπατήσουμε στο καλοδιατηρημένο ιστορικό κέντρο της γοητευτικης παραδουνάβιας πανεπιστημιούπολης, θαυμάζοντας τα μεσαιωνικά κτίσματα, τον Καθεδρικό Ναό, τα κυβερνητικά μέγαρα, το πανεπιστήμιο, το Δημαρχείο και την παλια πύλη του Αγίου Μιχαήλ. Συνεχίζουμε για την Αυστριακή πρωτεύουσα, τη Βιέννη όπου θα επισκεφθούμε το KunstHaus, το Μπελβεντέρε, ανάκτορο του Ευγενίου της Σαβοΐας και θα περιηγηθούμε με το λεωφορείο στην περίφημη Ρίνγκ Στράσσε όπου θα δούμε το Ανάκτορο του Χόφμπουργκ, τα δίδυμα Μουσεία Ιστορίας της Τέχνης και Φυσικής Ιστορίας, το Πανεπιστήμιο, το τετράγωνο των Μουσείων, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το παλιό Αυτοκρατορικό Θέατρο, την Όπερα, τους Ναούς του Καρόλου του Βορομαίου και την Φότιφ Κίρχε. Στη συνέχεια θα περπατήσουμε στην ελληνική γειτονιά με την ελληνορθόδοξη Εκκλησία της Αγίας Τριάδας και θα καταλήξουμε στο χώρο του Δημαρχείου. Το βράδυ ανακαλύψτε την εύθυμη πλευρά της Βιέννης ξεκινώντας από την πλατεία Αγίου Στεφάνου. 

Βιέννη

2η ημέρα: ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΣΕΝΜΠΡOΥΝ - ZΩΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ - ΜELK - KOIΛΑΔΑ ΔΟΥΝΑΒΗ 
Πρωινό και αναχώρηση για ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Ευρώπης, το περίφημο ανάκτορο του Σένμπρουν, θερινή κατοικία των Αψβούργων από τον 18ο αιώνα έως το 1918. Μέρος του Σένμπρουν και μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, ο παλαιότερος ζωολογικός κήπος του κόσμου. Για όσους δεν επιθυμούν την επίσκεψη στο ζωολογικό κήπο, προτείνουμε προαιρετική εκδρομή στην περίφημη κοιλάδα του Δούναβη (Κρεμς,Μελκ,Βαχάου). 

3η ημέρα: ΒΙΕΝΝΗ - ΛΙΜΝΕΣ - ΣΑΛΤΖΜΠΟΥΡΓΚ 
Πρωινό και ξεκινάμε για προαιρετική εκδρομή στη γενέτειρα του Μότσαρτ, το Σάλτσμπουργκ. Μετά από μια διαδρομή μέσα από τη φύση της Βόρειας Αυστρίας, αφήνουμε την Εθνική, για να κατευθυνθούμε προς την ειδυλλιακή περιοχή των λιμνών του Σαλτσκάμπεργκουντ. Φτάνοντας στη Ρώμη των Άλπεων, το Σάλτσμπουργκ, θα δούμε το σπίτι που γεννήθηκε ο Μότσαρτ, το Δημαρχείο, το Ανάκτορο των Πριγκίπων Αρχιεπισκόπων, τον εντυπωσιακότατο Καθεδρικό Ναό, τα Αβαεία του Αγίου Πέτρου και των Φραγκισκανών. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα και καφέ. Επιστροφή στη Βιέννη.

Τράουνζεε

4η ημέρα: ΒΙΕΝΝΗ - ΜΑΓΙΕΡΛΙΝΓΚ - ΜΠΑΝΤΕΝ 
Πρόγευμα και αναχώρηση για περιήγηση στα περίχωρα της Βιέννης, τα περίφημα Βιεννέζικα δάση, πηγή έμπνευσης για πολλούς καλλιτέχνες (Μπετόβεν, Μότσαρτ, Στράους κ.ά.). Πρώτα θα επισκεφθούμε το Μοναστήρι του Τιμίου Σταυρού και μετά θα περάσουμε από το Μάγιερλινγκ, με το άλλοτε κυνηγετικό περίπτερο των Αψβούργων. Στη συνέχεια θα περιηγηθούμε στη γνωστή λουτρόπολη Μπάντεν. Θα δούμε το ιδιαίτερα γνωστό καζίνο της πόλης από τα καλύτερα της χώρας, το μνημείο της πανώλης, το Δημαρχείο και το σπίτι, όπου ο Μπετόβεν συνέθεσε την ενάτη συμφωνία, ωδή στη χαρά. 

Βουδαπέστη

5η ημέρα: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ 
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας. Στην ξενάγηση μας θα δούμε την πλατεία των Ηρώων με το μνημείο της Χιλιετιρίδας, θα περάσουμε από το Ζωολογικό κήπο, από τα λουτρά Σετσενι, μόνιμο τσίρκο της πόλης,  θα θαυμάσουμε τη λεωφόρο Αντράσυ με τα καλοδιατηρημένα κτίρια, την Οπερα, τον Καθεδρικό Ναό του Άγιου Στεφάνου, το ογκώδες σε ρυθμό μπαρόκ Κοινοβούλιο, την ακαδημία τον επιστημών και θα αφήσουμε το πνευματικό κέντρο της μεγαλοαστικής τάξης της Πέστης, περνώντας  στην βασιλική Βούδα από τη Γέφυρα των Λεόντων, όπου βρίσκεται ο λόφος των Ψαράδων. Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής.

 

Περιλαμβάνονται:

  1. Αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή
  2. Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας
  3. Διατροφή σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο
  4. Ξεναγήσεις περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  5. Συνοδός του γραφείου
  6. Ασφάλεια αστικής ευθύνης / Επαγγελματικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:
Φόροι αεροδρομίων, είσοδοι μουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 

Κάντε κλικ στο εικονίδιο για να κατεβάσετε τον τιμοκατάλογο.
Έντυπα και τιμοκατάλογοι
Κατεβάστε τα έντυπα και τους τιμοκαταλόγους των εκδρομών μας
Για συνεργαζόμενα τουριστικά γραφεία
Κατεβάστε τα έντυπα και τους τιμοκαταλόγους των εκδρομών μας σε άφιρμη μορφή
Αξίζει να δεις
Μέρη που αξίζει κανείς να επισκεφθεί