Η εταιρεία

Αγαπητοί φίλοι,

Στα τέλη της δεκαετίας του 80 οι παραδοσιακές μορφές διακοπών των Ελλήνων είχαν πλέον διαφοροποιηθεί. Οι αεροπορικές και οι ακτοπλοικές συνδέσεις είχαν αυξηθεί, η τεχνολογία των λεωφορείων είχε αναπτυχθεί ώστε να γίνονται και μακρινά οδικά ταξίδια ενώ το παγκόσμιο τουριστικό προιόν (ξενοδοχεία, καταλύματα, εστιατόρια κλπ) βίωνε μια ιδιαίτερη άνθηση. Εκείνη την περίοδο και συγκεκριμένα το 1988 μερικοί από τους μεγαλύτερους τουριστικούς πράκτορες της εποχής αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους κάτω από μία εταιρία σχηματίζοντας την ΑΘΩΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. To εγχείρημα απεδείχθη πετυχημένο έχοντας κάθε χρόνο χιλιάδες ικανοποιημένους ταξιδιώτες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Κατά τη διάρκεια των χρόνων υπήρξαν αλλαγές στη μετοχική σύνθεση φθάνοντας στο 2008 όπου αναλάβαμε εμείς την ιδιοκτησία και τα ηνία της εταιρίας. Έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο προσπαθήσαμε να δώσουμε νέες ιδέες με καινούρια προγράμματα, προσεκτικό σχεδιασμό, χαμηλές τιμές και ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Σήμερα η εξαιρετικά δύσκολη για τη χώρα περίοδος που διανύουμε, μας προκαλεί να έχουμε ακόμα περισσότερη διάθεση και ανταγωνιστικότητα προσαρμόζωντας τα πακέτα διακοπών στα νέα οικονομικά και κοινωνικά δεδομένα προσφέροντας τουριστικά προιόντα για κάθε κατηγορία ταξιδιώτη.

Χρήστος Φυντικάκης

Βελισσάριος Χωρινός

Χρήστος Παπαδόπουλος


3ήμερη οδική εκδρομή στην Ξάνθη
Οδική εκδρομή στην Πάτρα για την περίοδο του καρναβαλιού
Αεροπορική εκδρομή στη Ρώμη, για την περίοδο των Απόκρεων & της 25ης Μαρτίου
Αεροπορική εκδρομή στο Λονδίνο, 5 ημέρες
Αεροπορική εκδρομή στο Παρίσι, 4 & 5 ημέρες
Προσφορές εκδρομών

Προσφορές για ταξίδια στο εξωτερικό και στην Ελλάδα
Ταξιδέψτε στο εξωτερικό σε προορισμούς όπως Βουδαπέστη, Βιέννη, Λονδίνο, Βερολίνο, Πράγα, Ντουμπρόβνικ, Δαλματικές ακτές Παρίσι, Βουκουρέστι κ.α.
Μοναδικές προσφορές σε όλα τα ταξίδια μας!

 Special Events

Εκδρομές στην Κωνσταντινούπολη

 

έντυπα εκδρομών

αξίζει να δεις

Η ασφάλεια των συναλλαγών σας διασφαλίζεται από την:

Alpha bank