Ταξίδια σε προσφορά - Ειδικές προσφορές εκδρομών

Special Offers

 

Ειδικές προσφορές για ταξίδια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

 


Αναζητούμε για εσάς τις καλύτερες λύσεις για να ταξιδέψετε οικονομικά και ποιοτικά. Τα special offers στη σελίδα μας ανανεώνονται συνεχώς με εγγυημένα πακέτα προσφορών. Αξιοποιούμε εταιρίες low cost σε συνδυασμό με ειδικές μαζικές συμφωνίες στα ξενοδοχεία, προσθέτουμε την εξυπηρέτηση σε κάθε προορισμό από τους τοπικούς μας Έλληνες αντιπροσώπους καθώς και την εμπειρία μας στα συγκεκριμένα ταξίδια και σας προσφέρουμε ένα ιδιαίτερα ελκυστικό πακέτο.

Επιλέξτε να ταξιδέψετε μαζί μας, γνωρίστε ξεκούραστα τα αξιοθέατα του κάθε προορισμού αλλά και τον καθημερινό τρόπο ζωής των τοπικών κατοίκων με τη βοήθεια του Έλληνα συνοδού μας ο οποίος είναι και αυτός μόνιμος κάτοικος…

Ταξιδέψτε μαζί μας για να μην χάνετε χρόνο σε άσκοπες αναζητήσεις, σε επικίνδυνα sites, σε κρατήσεις δωματίων που βλέπετε μόνο σε φωτογραφία και έχετε συνεχώς την δική μας εμπειρία, φροντίδα και εξυπηρέτηση..

Προσφορές ταξιδιών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Εκδρομές σε τιμή προσφοράς που δεν πρέπει να χάσετε. Κάνετε έγκαιρα την κράτησή σας και επωφεληθείτε από τις παρακάτω προσφορές:

Βιέννη - Χριστούγεννα 2017
5νθήμερη αεροπορική εκδρομή στην Βιέννη για την περίοδο των Χριστουγέννων. Αναχώρηση 19/12/2017
Πράγα - Πρωτοχρονιά 2018
5νθήμερη αεροπορική εκδρομή στην Πράγα για την Πρωτοχρονιά 2018
Black Friday στη Νέα Υόρκη
Black Friday στη Νέα Υόρκη. Ειδική προσφορά για τη Νέα Υόρκη
Κατεβάστε τα έντυπα και τους τιμοκαταλόγους των εκδρομών μας
Κατεβάστε τα έντυπα και τους τιμοκαταλόγους των εκδρομών μας σε άφιρμη μορφή
Μέρη που αξίζει κανείς να επισκεφθεί