Βαυαρία - Πράγα - Βερολίνο

Βαυαρία - Πράγα - Βερολίνο

Καλοκαίρι '24 | 6 ημέρες

Βαυαρία - Πράγα - Βερολίνο

Καλοκαίρι '24 | 6 ημέρες

 

ΜΟΝΑΧΟ - ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ – ΠΟΤΣΔΑΜ – ΠΡΑΓΑ – ΔΡΕΣΔΗ – ΒΕΡΟΛΙΝΟ

Είναι αγαπημένη μας συνήθεια να δημιουργούμε προγράμματα που συνδυάζουν τις καλύτερες περιοχές από κάθε χώρα. Εξασφαλίζοντας θέσεις στις απευθείας πτήσεις της Aegean προς Μόναχο και επιστροφή από Βερολίνο σας παρουσιάζουμε αυτό το αποκλειστικό πρόγραμμα για το Καλοκαίρι του 24 με 3 μοναδικές αναχωρήσεις. Πρόκειται για ένα ταξίδι στο χρόνο, την ιστορία, την αρχιτεκτονική και την φύση, ξεκινώντας από την υπέροχη Βαυαρία, συνεχίζοντας με την Πράγα που το καλοκαίρι είναι καλύτερη από ποτέ, την Δρέσδη την “Φλωρεντία του Βορρά” και καταλήγοντας στο ιστορικό και κοσμοπολίτικο Βερολίνο. Μην καθυστερήσετε την κράτησή σας γιατί οι θέσεις δεν είναι πολλές και μην ξεχάσετε να κρατήσετε αρκετό “χώρο” στο κινητό γιατί σίγουρα θα χρειαστεί..

 

Eλάτε μαζί μας σε αυτό το ταξίδι γιατί σας προσφέρουμε..

 • Απευθείας πτήσεις της Aegean Αirlines, με αναχώρηση για Μόναχο και επιστροφή από Βερολίνο ιδανικά αεροδρόμια για αυτό το πρόγραμμα
 • Αναχώρηση πτήσης πρωί και επιστροφή βράδυ για να έχουμε 6 “γεμάτες” μέρες.
 • Μικρή και μεγάλη βαλίτσα για να μην σας απασχολεί το βάρος των αποσκευών σας 
 • Πολυτελέστατη διαμονή μόνο σε ξενοδοχεία 4*
 • Επίσκεψη στο κουκλίστικο Ρέγκενσμπουργκ στο βορειότερο τμήμα του ποταμού Δούναβη, στο γεωλογικό σταυροδρόμι τεσσάρων διαφορετικών περιοχών.
 • Περιήγηση στην ομορφότερη πρωτεύουσα της Ευρώπης, την παραμυθένια Πράγα
 • Επίσκεψη στο Πότσδαμ
 • Επίσκεψη στη Δρέσδη την λεγόμενη “Φλωρεντία του Βορρά”
 • Διαμονή και περιήγηση στην πρωτεύουσα της Γερμανίας, το Βερολίνο

 

1η ημέρα: : Πτήση για Μόναχο - Περιήγηση πόλης - Ρέγκενσμπουργκ - Νυρεμβέργη

 

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” στις 06.10 το πρωί και πτήση για το Μόναχο. Άφιξη στο αεροδρόμιο του Μονάχου όπου θα μας περιμένει ο έμπειρος συνοδός μας για να μας δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Θα έχουμε λίγο χρόνο για καφέ και πρωινό και στη συνέχεια και θα κατευθυνθούμε στο κέντρο της πόλης για να ξεκινήσουμε την περιήγησή μας, όπου θα δούμε την κεντρική πλατεία Μαριενπλατς με το παλαιό δημαρχείο, το επιβλητικό νέο δημαρχείο με τις 43 καμπάνες και τον κίονα της Παναγίας, με το χρυσό άγαλμά της. Θα συνεχίσουμε με την εκκλησία του Αγίου Πέτρου, η παλαιότερη εκκλησία του Μονάχου. Θα διασχίσουμε την Βικτουαλιενμαρκτ, μία ανοιχτή αγορά εδώδιμων ειδών με προϊόντα από όλο τον κόσμο. Θα δούμε στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη Νέπομουκ, ένα από τα αντιπροσωπευτικότερα δείγματα της αρχιτεκτονικής μπαρόκ και σπίτι των αδελφών Ασσαμ, την εκκλησία του Αγίου Μιχαήλ και αμέσως μετά στον καθεδρικό ναό της Παρθένου Μαρίας με τους χαρακτηριστικούς τρούλους ύψους 99 μέτρων. Προχωράμε στην Προμενάντεπλατς και στον ιστορικό Ναό του Σωτήρος (Salvatorkirche), ο οποίος το 1828 είχε παραχωρηθεί από το βασιλιά Λουδοβίκο Α΄ στον Ελληνισμό της πόλεως. Ακολουθεί η Τεατίνερστρασσε (πεζόδρομος με καταστήματα) και η Οντεόνσπλατς, συνεχίζουμε στη Ρέσιντεντςστρασσε και την πλατεία Μαξιμιλιανού Ιωσήφ, του πρώτου βασιλιά της Βαυαρίας. Εδώ βρίσκεται η κεντρική είσοδος του χειμερινού παλατιού (ρεσιντέντς) και του νεοκλασικού ρυθμού κτίριο της Όπερας του Μονάχου. Θα συνεχίσουμε με το Χόφμπροιχαους, από τις γνωστότερες μπυραρίες του Μονάχου, η οποία βρίσκεται στην ιδιοκτησία της Βαυαρικής κυβέρνησης και προχωρώντας θα βρεθούμε στο σπίτι, όπου ο Μότσαρτ το 1780 έγραψε την όπερα της Ιδομενέας. Στη συνέχεια αναχώρηση για το Ρέγκενσμπουργκ, στην καρδιά της Βαυαρίας, στο βορειότερο σημείο του Δούναβη και στην άκρη του Βαυαρικού δάσους. Η πόλη, η οποία ιδρύθηκε από τους Ρωμαίους και αποτελούσε από το μεσαίωνα έως και την αρχή του 19ου αιώνα ένα σημαντικό πολιτικό και οικονομικό κέντρο της Γερμανία. Στην παλιά πόλη υπάρχουν πολλά μεσαιωνικά κτίρια με χαρακτηριστικούς ψηλούς πύργους. Το πανεπιστήμιο είναι από τα δημοφιλή στη Γερμανία με 20.000 φοιτητές. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στο κέντρο της πόλης για φαγητό και αναμνηστικές αγορές. Αναχώρηση για τη Νυρεμβέργη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και ελεύθερος χρόνος για μία πρώτη γνωριμία στο κέντρο της πόλης. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Νυρεμβέργη περιήγηση πόλης– Πράγα απογευματινή πεζή περιήγηση

 

Πρωινό και ξεκινάμε την περιήγηση στην ιστορική αυτή σπουδαία πόλη της Γερμανίας. Νυρεμβέργη, γενέτειρα του ζωγράφου και χαράκτη Άλμπρεχτ Ντύρερ (15ος-16ος αι.). Η Νυρεμβέργη υπήρξε λίκνο και έδρα του ναζισμού κατά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Η πόλη αυτή ήταν το επίσημο κέντρο των ναζί, οι οποίοι οργάνωναν εκεί τα ετήσια συνέδρια του Κόμματος από το 1933 μέχρι το 1938 και επιλέχθηκε συμβολικά για τη διεξαγωγή της Δίκης της Νυρεμβέργης (1945-1949), κατά την οποία οδηγήθηκαν ενώπιον της Δικαιοσύνης τα ανώτατα στελέχη των ναζί ως εγκληματίες πολέμου. Θεωρείται πατρίδα των παιχνιδιών, καθώς εδώ λειτουργούν πολλά εργοστάσια κατασκευής παιχνιδιών (κυρίως κούκλες), που εξάγονται σε όλο τον κόσμο. Θα περπατήσουμε στην παλιά πόλη, η οποία περιβάλλεται από μεσαιωνικά τείχη μήκους 5 χιλιομέτρων και οχυρωματικούς πύργους (σήμερα σώζονται 71 από τους 130). Ο ποταμός Πέγκνιτς (Pegnitz), που τέμνει την παλιά πόλη στα δύο, τα γραφικά γεφυράκια και οι λιθόστρωτοι δρόμοι συνθέτουν μια πανέμορφη εικόνα. Θα δούμε την Κεντρική Πλατεία, το Δημαρχείο, τον Καθεδρικό Ναό και γύρω τους η μεγάλη αγορά. Ελεύθερος χρόνος στη διάθεσή μας για καφέ και αναμνηστικές αγορές. Έπειτα θα αναχωρήσουμε για την Πράγα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στο κέντρο της πόλης. Αφού ξεκουραστούμε θα ξεκινήσουμε την πεζή περιήγησή μας στην παλιά πόλη. Αρχικά θα θαυμάσουμε την φημισμένη πλατεία του Αγίου Βάτσλαβ με το Εθνικό Μουσείο και μια σειρά από σημαντικά ιστορικά κτίρια. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στην Πλατεία Δημοκρατίας με το Αρτ-Νουβό Δημοτικό Μέγαρο και τον γοτθικό πύργο της πυρίτιδας. Καθ’ οδόν προς την πλατεία της παλιάς πόλης θα συναντήσουμε το επιβλητικό Θέατρο των Τάξεων, όπου για πρώτη φορά παρουσίασε ο Μότσαρτ την όπερά του, Don Giovanni. Στην πλατεία της παλιάς πόλης θα θαυμάσουμε το περίφημο Αστρονομικό Ρολόι της Πράγας, τον ναό της Παναγίας Τυν με τους πύργους του Αδάμ και της Εύας, τον ναό του Αγίου Νικολάου και το ιστορικό μεσαιωνικό δημαρχείο. Για την έξοδο σας, προτείνουμε μία βραδιά όπου θα γνωρίσετε την τσέχικη κουλτούρα και φυσικά θα διασκεδάσετε με την ψυχή σας. Δείπνο σε παραδοσιακό τσέχικο εστιατόριο με υπέροχες γεύσεις, άφθονο εντυπωσιακά σερβιρισμένο κρασί, ζωντανή μουσική, τραγούδια και χορούς από την Τσεχία και τις γύρω περιοχές. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Στράχοβ - Λορέτο - Καστρούπολη - Άγιος Βίτος - Γέφυρα Καρόλου - Παλιά Πόλη - Κρουαζιέρα Στο Μολδάβα - Μαύρο Θέατρο

 

Παίρνουμε ένα καλό πρωινό στο ξενοδοχείο και η ξενάγηση μας θα ξεκινήσει με δύο από τα σημαντικότερα μνημεία της Πράγας, το μοναστήρι του Στράχοβ και το Λορέτο έναν από τους δημοφιλέστερους χώρους προσκύνησης της χώρας. Συνεχίζουμε με ξενάγηση στην Καστρούπολη (Hrant Sani), την Ακρόπολη της πόλης η οποία στεφανώνει τον λόφο της Mala Strana. Θα δούμε το ανάκτορο Schwarzenberg, το παλιό ανάκτορο των βασιλέων της Βοημίας μετέπειτα κατοικία της Μαρίας Θηρεσίας και σημερινό προεδρικό μέγαρο. Ακολουθεί ο επιβλητικός καθεδρικός ναός του Αγίου Βίτου, ο παλαιότερος γοτθικός καθεδρικός ναός στην κεντρική Ευρώπη και το παρεκκλήσι του Αγίου Βάτσλαβ, προστάτη της χώρας. Θα περάσουμε από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου και τα παλάτια που διέμεναν οι Βασιλιάδες της Βοημίας.Συνεχίζουμε την πορεία μας με το "μικρό μέρος" (Μάλα Στράνα) μία από τις παλαιότερες ιστορικές συνοικίες στην Πράγα όπου θα θαυμάσουμε εξωτερικά την επιβλητική μπαρόκ εκκλησία του Αγ.Νικολάου και θα περπατήσουμε από την γραφική Γοτθική γέφυρα του Καρόλου μέσα από τα μεσαιωνικά δρομάκια της "Βασιλικής οδού". Ο βασιλιάς Βλαδισλάβος Β' έχτισε το 1170 την πρώτη γέφυρα πάνω από το Μολδάβα, την γέφυρα της Ιουδήθ η οποία κατέρρευσε το 1342. Στα θεμέλια της χτίστηκε αργότερα η γέφυρα του Καρόλου. Έπειτα, θα περάσουμε από την ακριβότερη οδό της Πράγας, την οδό Παρισίων και θα διασχίσουμε τη γνωστή εβραϊκή συνοικία, όπου θα δούμε την Παλιά-Νέα συναγωγή. Περάστε τον υπόλοιπο χρόνο στα γραφικά σοκάκια ή ελάτε μαζί μας σε μια αξέχαστη προαιρετική κρουαζιέρα στον ποταμό Μολδάβα, ο οποίος μας ψιθυρίζει στο αυτί την ιστορία του και εξιστορεί τα μυστικά των γραφικών γεφυρών και κτιρίων που τον αγκαλιάζουν τόσα χρόνια. Κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας απολαύστε γεύμα σε πλούσιο μπουφέ με κυρίως πιάτα, γλυκά, φρούτα. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και βόλτες στο ιστορικό κέντρο. Για το βράδυ σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε μία παράσταση στο φημισμένο Μαύρο θέατρο της Πράγας. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Πράγα - Δρέσδη - Βερολίνο

 

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για τη γοητευτική πρωτεύουσα της Σαξονίας, τη Δρέσδη, χτισμένη στις όχθες του ποταμού Έλβα. Η πόλη, που καταστράφηκε ολοσχερώς από τον βομβαρδισμό των βρετανικών και αμερικανικών αεροσκαφών κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, αναγεννήθηκε και απέκτησε ξανά την παλιά της αίγλη μαγεύοντας τους επισκέπτες της. Κατά τη διάρκεια της απογευματινής περιήγησης στο ιστορικό κέντρο της Δρέσδης, θα δούμε μεταξύ άλλων την Όπερα της Σαξονίας, το μπαρόκ Τσβίνγκερ, το περίφημο σγκράφιτο Φίρστεντσουνγκ (παρέλαση δουκών), τη γιγαντιαία Φράουενκιρχε, τον Καθεδρικό Ναό (Χόφκιρχε), το Δημαρχείο. Αργά το απόγευμα άφιξη στην πρωτεύουσα της Γερμανίας, το Βερολίνο, στις όχθες του ποταμού Σπρέε. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Στη συνέχεια θα έχουμε μία πρώτη γνωριμία στο κέντρο της πόλης με την βοήθεια του αρχηγού μας θα επισκεφτούμε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς την κεντρική πλατεία Αλεξάντερπλατς για ελεύθερο χρόνο και φαγητό. Εκεί αξίζει να επισκεφτείτε τον Φέρνσετουρμ (Fernsehturm), είναι τηλεοπτικός πύργος στο κέντρο του Βερολίνου που βρίσκεται δίπλα στην. Ο πύργος χτίστηκε μεταξύ το 1965 και το 1969 από την πρώην Λαϊκή Δημοκρατία της Γερμανίας και θα απολαύσετε μοναδική θέα από ψηλά. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Βερολίνο περιήγηση πόλης – Προαιρετική εκδρομή στο Πότσδαμ

 

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και στη συνέχεια θα ξεκινήσουμε την περιήγηση της πόλης κατά τη διάρκεια της οποίας θα εκτυλιχθεί η ιστορία της που σφράγισε την εικόνα του σύγχρονου Βερολίνου και την ιστορία της Ευρώπης. Από την Πύλη του Βρανδεμβούργου και τη λεωφόρο Ούντερ ντεν Λίντεν έως τη λεωφόρο Καρλ Μαρξ και την περιοχή Media Spree όπου βρίσκεται το περίφημο κομμάτι του τείχους με τα γκράφιτι, γνωστό ως east side gallery, ενώ κοντά στο πέρασμα του Τσεκ Πόιντ «Τσάρλι» τα απομεινάρια του Τείχους θα μας μεταφέρουν νοερά στην εποχή του Ψυχρού Πολέμου. Διασχίζοντας την επιβλητική λεωφόρο της 17ης Ιουνίου θα απολαύσετε το κεντρικό πάρκο της πόλης, το Τιεργκαρτεν, στη βόρεια πλευρά του οποίου βρίσκεται το Γερμανικό Κοινοβούλιο, το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο, η Καγκελαρία, η Βουλή και πολλές πρεσβείες. Ελεύθερος χρόνος στο κέντρο της πόλης για βόλτα και αναμνηστικές αγορές ή εναλλακτικά ελάτε μαζί μας σε μία προαιρετική εξόρμηση για το ιστορικό Πότσδαμ και τα περίφημα ανάκτορα Σαν Σουσί. Μέσα σε ένα υπέροχο σκηνικό από λίμνες και μεγαλειώδεις κήπους, βρίσκονται τα ανάκτορα του Φρειδερίκου Β΄, που σκοπό είχαν να συναγωνιστούν τις Βερσαλλίες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα: Βερολίνο ελεύθερη ημέρα - Πτήση επιστροφής

 

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ημέρα ελεύθερη για να πραγματοποιήσετε τις τελευταίες σας αναμνηστικές αγορές στο κέντρο της πόλης. Εμείς σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το Ζωολογικό κήπο, έναν από τους μεγαλύτερους και καλύτερους στην Ευρώπη, την πλατεία Πότσδαμ (Potsdam Platz), όπου βρίσκεται το Sony Center με τον εντυπωσιακό θόλο, το κινηματογραφικό μουσείο με κοστούμια της Μάρλεν Ντίντριχ, το Καζίνο κ.ά.- μια πλατεία που δεν κοιμάται ποτέ. Ενώ για τους λάτρεις των μουσείων μπορείτε να επισκεφτείτε το νησί των μουσείων όπου βρίσκονται 5 από τα κορυφαία μουσεία της πόλης. Στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής.

Μην ξεχνάτε πως όποιος κλείνει γρήγορα κερδίζει! 

Οι τιμές του τιμοκαταλόγου είναι δυναμικές οπότε ενδέχεται να αυξηθούν.


Κάντε κλικ στο εικονίδιο για να κατεβάσετε τον τιμοκατάλογο.

Τιμοκατάλογος : 

 • Οι τιμές είναι ανά άτομο, αφορούν το σύνολο του πακέτου και περιλαμβάνουν ότι αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα.
 • Τιμή σε δίκλινο-τρίκλινο : Τιμή ενήλικα σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο
 • Τιμή παιδιού : Τιμή παιδιού πληρώνει ο μικρός μας φίλος που είναι 2-12 ετών και ταξιδεύει με 2 ενήλικες στο ίδιο δωμάτιο. 
 • Τιμή μονόκλινου : Για εσάς που ταξιδεύετε μόνοι ή θέλετε αποκλειστικό δωμάτιο. Η επιβάρυνση υπολογίζεται στην τιμή του δικλίνου.
 • Βρέφος έως 2 ετών : Ταξιδεύει ως infant και πληρώνει 10% της αξίας της εκδρομής + το σύνολο φόρων και δεν καταλαμβάνει θέση στα μέσα μεταφοράς..
 • Σύνολο φόρων : Στις αεροπορικές εκδρομές στη στήλη «σύνολο φόρων» αναγράφονται οι φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, ο ΦΠΑ και λοιπές χρεώσεις 

 

Διατροφή :

 • Πρωινό : Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο
 • Ημιδιατροφή : Πρωινό και 1 γεύμα ή δείπνο καθημερινά 
 • Πλήρης διατροφή : Πρωινό και 1 γεύμα και 1 δείπνο καθημερινά
 • All inclusive : Πρωινό και 1 γεύμα και 1 δείπνο καθημερινά και σνακς και soft drinks ενδιάμεσα 

 

 • Τα τρίκλινα δωμάτια είναι δίκλινα με την προσθήκη μιας πτυσσόμενης κλίνης.
 • Οι προαιρετικές εκδηλώσεις - εκδρομές απαιτούν ελάχιστο αριθμό συμμετοχής για να πραγματοποιηθούν.
 • Το γραφείο έχει το δικαίωμα αλλαγής του ξενοδοχείου που αναφέρεται στο πρόγραμμα με άλλο της ίδιας κατηγορίας. 
 • Στα μουσεία / θεάματα που τις ημέρες των εορτών θα παραμείνουν κλειστά λόγω αργιών, δεν περιλαμβάνεται επίσκεψη. 
 • Η σειρά του προγράμματος μπορεί να διαφοροποιηθεί λόγω συνθηκών, χωρίς καμία παράλειψη.
 • Οι επιβάτες αεροπορικών εκδρομών οφείλουν να είναι 2 ώρες νωρίτερα στο αεροδρόμιο από τις αναφερόμενες ώρες αναχωρήσεων των πτήσεων, στην αναχώρηση & στην επιστροφή. 
 • Ο ταξιδιώτης έχει υποχρέωση να υπογράψει τη σύμβαση συμμετοχής στο ταξίδι είτε ηλεκτρονικά είτε με φυσική παρουσία στο γραφείο που έκανε την κράτηση.

 

Παρακαλούμε διαβάστε με προσοχή τους γενικούς όρους συμμετοχής που αναγράφονται στο site μας στο σύνδεσμο Όροι συμμετοχής σε ταξίδι

 

Ramada Park 4* 

Απολαύστε τη διαμονή σας με την εγγύηση της Ramada

To Ramada Nurnberg Parkhotel βρίσκεται στην περιοχή Mitte, 3 χλμ. μακριά από το κέντρο της πόλης Νυρεμβέργη. Aποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για ξεκούραση και ανανέωση. Γνωστό για το οικογενειακό του περιβάλλον και την ιδανική του τοποθεσία κοντά σε υπέροχα εστιατόρια και αξιοθέατα, το Ramada Nuernberg Parkhotel διευκολύνει όσους μένουν εδώ να ανακαλύψουν κάποια από τα καλύτερα μέρη της Νυρεμβέργης.

Θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας, αφού τα δωμάτια στο ξενοδοχείο προσφέρουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης, κλιματισμό και μίνι μπαρ, ενώ είναι εύκολο να χρησιμοποιήσετε το Ίντερνετ με το δωρεάν wifi που είναι διαθέσιμο στους επισκέπτες. Υπάρχει πρόσβαση σε 24ωρη υπηρεσία δωματίου & reception.

 

Duo hotel 4*                             

Πλήρως ανακαινισμένο, με στάση μετρό δίπλα και άμεση πρόσβαση στην παλιά πόλη

Το Hotel Duo βρίσκεται στην Πράγα, σε απόσταση μόλις 200μ. από τον σταθμό Střižkov του μετρό, και είναι ιδανικό τόσο για ταξιδιώτες επαγγελματίες, όσο και για εκείνους που ταξιδεύουν για αναψυχή. Ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός απέχει 17 λεπτά με το μετρό. Η Πλατεία της Παλιάς Πόλης με το Αστρονομικό Ρολόι είναι προσβάσιμη σε 30 λεπτά με το μετρό. Όλα τα ευρύχωρα δωμάτια και οι σουίτες περιλαμβάνουν κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης, θυρίδα ασφαλείας, ηλεκτρικό βραστήρα, μίνι μπαρ και μπάνιο με μπανιέρα ή ντους. Μπορείτε να απολαύσετε νόστιμο φαγητό στο ρουστίκ εστιατόριο του Hotel Duo και στην υπαίθρια μπιραρία κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Διατίθενται συνεδριακές εγκαταστάσεις και 24ωρη ρεσεψιόν. Μπροστά από το ξενοδοχείο βρίσκεται ο σταθμός Střížkov του μετρό, ο οποίος παρέχει συνδέσεις με το κέντρο της πόλης σε περίπου 10 λεπτά, με τη γραμμή C.

 

Leonardo Royal Alexanderplatz 4*                        

Ένα από τα ποιοτικότερα ξενοδοχεία σε κεντρική τοποθεσία

Αυτό το superior ξενοδοχείο 4 αστέρων προσφέρει σάουνα και γυμναστήριο στον τελευταίο όροφο, καθώς και κλιματιζόμενα δωμάτια με δωρεάν WiFi. Βρίσκεται στην περιοχή Mitte του Βερολίνου, σε απόσταση 15 λεπτών με τα πόδια από την πλατεία Alexanderplatz. Τα δωμάτια στο Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz διαθέτουν μεγάλα παράθυρα και φωτεινή διακόσμηση. Περιλαμβάνουν όλα παροχές για ζεστά ροφήματα και τηλεόραση επίπεδης οθόνης με κανάλια Sky. Το εστιατόριο Vitruv σερβίρει μπουφέ πρωινού και μεσογειακή κουζίνα. Τα τραμ και τα λεωφορεία κάνουν στάση ακριβώς μπροστά στο Leonardo. Το όμορφο πάρκο Volkspark Friedrichshain απέχει λίγα βήματα.

 

ΒΑΥΑΡΙΑ
Αναχώρηση
Ξενοδοχείο / Διατροφή

21 Ιουλ 2024
6 ημέρες ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4* - Πρωινό
635,00 €
539,00 €
875,00 €

04 Αυγ 2024
6 ημέρες ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4* - Πρωινό
635,00 €
539,00 €
875,00 €

18 Αυγ 2024
6 ημέρες ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4* - Πρωινό
635,00 €
539,00 €
875,00 €
Σύνολο φόρων: 165,00 €