Ιαπωνία

Ιαπωνία

Ο πολιτισμός των αντιθέσεων!

 

Από τη στιγμή που θα φτάσεις στην Ιαπωνία, είναι σχεδόν σαν να έχεις προσγειωθεί σε έναν άλλο πλανήτη! Προετοιμάσου να αποπροσανατολιστείς σε αυτή τη μαγευτική γη όπου οι αρχαίοι θεοί, τα έθιμα και οι χειροτεχνίες αναμιγνύονται με τη σύγχρονη τεχνολογία, τις φουτουριστικές μόδες και την καινοτομία σε πολλούς τομείς. 

Παρόλο που η Ιαπωνία φαίνεται υπερβολικά σύγχρονη, ένα ταξίδι σε αυτήν θα σου αποδείξει ότι θα έχεις πολλές ευκαιρίες να γνωρίσεις και να συνδεθείς με τον πολιτισμό της χώρας. Θα πάρουμε τρένο υψηλής ταχύτητας, για να φτάσουμε με εξωπραγματική ακρίβεια από το ένα σημείο της χώρας στο άλλο, θα δοκιμάσουμε φρεσκότατα sushi και μάλιστα θα μάθουμε να  τα φτιάχνουμε, θα θαυμάσουμε υπέροχα τοπία, θα δεις ντόπιες γυναίκες με κιμονό, πρόθυμες οι περισσότερες να φωτογραφηθούν μαζί σου. Αν είμαστε μάλιστα τυχεροί, θα δούμε ανθισμένες τις κερασιές. Μέρα με τη μέρα θα ανακαλύπτουμε και κάτι συναρπαστικό για μια χώρα που θα λατρέψεις. Πολλοί είναι οι λόγοι που σε κάνουν να θέλεις να ταξιδέψεις στην Ιαπωνία, εμείς σου δίνουμε απλά μια ιδέα με το τι σε περιμένει! 

 

Ημέρα 1η, 5 Απριλίου | Αναχώρηση για Ιαπωνία

 
Εδώ και καιρό έχεις μπει στον πυρετό των προετοιμασιών για το ταξίδι σου στην Ιαπωνία. Και ναι.. Ήρθε επιτέλους η στιγμή που περίμενες! Τσέκαρε το ρολόι σου, γιατί ήρθε η ώρα να πας στο αεροδρόμιο και να συναντηθείς με τους συνταξιδιώτες σου. Πάρε το διαβατήριο ανά χείρας, φόρτισε την καλή σου διάθεση και ετοιμάσου για την απόλυτη περιπέτεια!!

Ημέρα 2η, 6 Απριλίου | Άφιξη Τόκιο - Night out

 

Σίγουρα ο ενθουσιασμός σου γι’ αυτόν τον προορισμό, είναι μεγαλύτερος από την όποια κούραση νιώθεις από τις πτήσεις. Μόλις φτάσουμε στην πρωτεύουσα, κατευθυνόμαστε προς το ξενοδοχείο, για να τακτοποιήσεις τα πράγματά σου και να ξεκουραστείς. Ύστερα από ένα.. φρεσκάρισμα, βγαίνουμε για την πρώτη μας βόλτα. Από την πρώτη κιόλας ματιά, αυτή η χώρα θα καταφέρει να σε συνεπάρει. Θα είναι σαν να έχεις μπει σε κάποιο manga, μόνο που την πλοκή θα τη γράψεις εσύ. Ντόπιοι να περπατάνε βιαστικά, πινακίδες με ιαπωνικά ιδεογράμματα, μυρωδιές από street food θα σε βοηθήσουν να συνειδητοποιήσεις πολύ γρήγορα ότι είσαι σε έναν προορισμό διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Και μιας και μιλήσαμε για street food.. μη διστάσεις να δοκιμάσεις τα πάντα! Άλλωστε ένα από τα πολλά πράγματα που φημίζεται η Ιαπωνία, είναι και η κουζίνα της. Το βράδυ πηγαίνουμε προς την περιοχή Shinjuku, στην καρδιά της νυχτερινής ζωής του Τόκιο. H Shinjuku είναι μια ολόκληρη πόλη μέσα στην πόλη. Πάνω από τρία εκατομμύρια άνθρωποι περνούν καθημερινά από το σιδηροδρομικό σταθμό. Χρωματιστά φώτα LED, ορδές κόσμου, ήχοι, μουσική σε μεταφέρουν σε μια.. φουτουριστική διάσταση! Το βράδυ σταματάμε σε κάποιο από τα πολλά μπαράκια, για να γνωριστεί το Dream Team, ακόμα καλύτερα μεταξύ του. Θα σου προτείναμε να δοκιμάσεις ένα από τα φημισμένα ιαπωνικά ουίσκι.

Ημέρα 3η, 7 Απριλίου | Tsukiji Market - Sensō Ji - Συνοικία Shibuya

 

Μετά το πρωινό, οδεύουμε προς την πιο υπερκινητική αγορά ψαριών και προϊόντων του Τόκιο, εδώ όπου μπορείς να δοκιμάσεις τα πιο φρέσκα sashimi και σούσι στη χώρα. Συνεχίζουμε με την περιήγησή μας στην πόλη και συγκεκριμένο το ναό Sensō-ji. Ο πιο επισκέψιμος ναός του Τόκιο φιλοξενεί μια χρυσή εικόνα της Kannon (η βουδιστική θεά του ελέους), η οποία, σύμφωνα με το μύθο, ανασύρθηκε με θαυματουργό τρόπο από την κοντινή Sumida-gawa από δύο ψαράδες το 628 μ.Χ. Η εικόνα παρέμεινε εκεί από τότε αλλά δεν είναι ποτέ σε δημόσια προβολή. Αυτός ο ναός είναι πάντα απασχολημένος, ενώ μπροστά από το ναό είναι ένα μεγάλο καζάνι με θυμίαμα. Ο καπνός, λέγεται ότι, προσδίδει υγεία, γι’ αυτό θα δεις ανθρώπους να το βάζουν στο σώμα τους. Σειρά έχει μία συνοικία όπου βρίσκεται ένα άγαλμα που δεν θα σε εντυπωσιάσει, έχει όμως μια ιστορία που συγκινεί. Το πιο πιθανό είναι ότι την έχεις ακούσει ήδη ή και να την έχεις δει σε ταινία με τον Ρίτσαρντ Γκιρ. Πρόκειται για τον Χάτσικο, έναν σκύλο ράτσας Akita, που είχε υιοθετήσει ένας Ιάπωνας καθηγητής. Ο Hachiko πήγαινε κάθε μέρα στο σταθμό Shibuya για να συναντήσει τον καθηγητή που επέστρεφε από την εργασία του. Μετά το θάνατο του καθηγητή το 1925, ο Hachikō συνέχισε να πηγαίνει καθημερινά στο σταθμό μέχρι τον θάνατό του σχεδόν 10 χρόνια αργότερα. Η ιστορία έγινε θρυλική και ένα μικρό άγαλμα ανεγέρθηκε στη μνήμη του σκύλου μπροστά από το σταθμό Shibuya. Η συνοικία Shibuya είναι μια ζωντανή περιοχή, με πολλά δελεαστικά μαγαζιά και εστιατόρια , που θα κάνουν την περιπλάνησή σου εκεί μοναδική.

Ημέρα 4η, 8 Απριλίου | Samurai Experience - Team Lab planets - Sushi cooking workshop

 

Σήμερα, προαιρετικά, μπορείς να μπεις ακόμα πιο βαθιά μέσα στην ιαπωνική κουλτούρα, γίνοντας.. σαμουράι. Θα μάθεις απλές τεχνικές για να χρησιμοποιείς το παραδοσιακό ξίφος κατάνα και με τις οδηγίες του έμπειρου Ιάπωνα εκπαιδευτή θα καταφέρεις να μετατραπείς σε έναν ατρόμητο πολεμιστή. Επίσης, προαιρετικά, μπορείς να επισκεφθείς ένα μουσείο… ιδιαίτερο! Αποτελείται από 4 τεράστιους εκθεσιακούς χώρους με 7 διαφορετικά έργα τέχνης. Τα έργα τέχνης βασίζονται στην ιδέα teamLab "Body Immersive". Οι επισκέπτες εισέρχονται στο μουσείο ξυπόλητοι και “βυθίζονται” ολόκληροι σε αυτά τα τεράστια έργα τέχνης, εκεί όπου τα όρια μεταξύ του σώματος και των έργων τέχνης διαλύονται. Ακόμα μια προαιρετική επιλογή για σήμερα είναι να κάνεις ένα sushi workshop. Η δημιουργία σούσι απαιτεί δεξιότητες, αλλά και τεχνική. Με την καθοδήγηση ενός sushi - master, θα μπορέσεις να μάθεις πώς φτιάχνεται αυτή η λιχουδιά, για να “πάρεις” μαζί σου αυτήν την τέχνη πίσω στην Ελλάδα. Έτσι, όποτε θα νοσταλγείς την Ιαπωνία, θα μπορείς να “τρατάρεις” τον εαυτό σου με χειροποίητα σούσι. Θα βυθιστείς λοιπόν στον ιαπωνικό πολιτισμό και με τις πέντε αισθήσεις: βλέποντας, ακούγοντας, αγγίζοντας, δοκιμάζοντας και μυρίζοντας. Εάν δε θέλεις να συμμετέχεις σε καμία από τις παραπάνω προαιρετικές δραστηριότητες, θα έχεις ελεύθερο χρόνο στο Τόκιο.

Ημέρα 5η, 9 Απριλίου | Ελεύθερη ημέρα - Disneyland - Tokyo Go Kart - Tokyo sumo practice show

 

Τη σημερινή ημέρα επίτηδες την αφήσαμε ελεύθερη. Το Τόκιο έχει τόσα πολλά πράγματα να κάνεις που δεν θέλουμε να σε δεσμεύσουμε, καθώς οι προτιμήσεις του καθενός διαφέρουν. Έχεις πάρει μια καλή ιδέα από το Τόκιο, επομένως θα σου είναι πιο εύκολο να κινηθείς στην πόλη. Φυσικά, θα σου προτείνουμε τις πολλές επιλογές που έχεις. Ίσως να θέλεις να δεις μουσεία, ίσως θα θέλεις να κάνεις κάποια δραστηριότητα ή ακόμα και να επισκεφθείς τη Disneyland. Κάτι που θα σου προτείναμε, είναι το Tokyo Kart, μια πολύ συναρπαστική περιήγηση στους δρόμους της Ιαπωνίας. Φόρεσε έαν θέλεις (extra χρέωση), στολή κάποιου υπερήρωα, επιβιβάσου στο Go Kart σου και τράβηξε τα βλέμματα των άλλων οδηγών ή των περαστικών. Εναλλακτικά, θα μπορούσες να γνωρίσεις τις μυστηριώδεις τελετουργίες και τους αυστηρούς κανόνες της πάλης σούμο, να ζήσεις την εμπειρία της πάλης σούμο από κοντά και να δοκιμάσεις το chanko-nabe, αλλά και άλλα ιαπωνικά πιάτα που ετοιμάζουν πρώην παλαιστές σούμο. Παρακολούθησε ζωντανές επιδείξεις και άκουσε δίγλωσσα σχόλια από πρώην παλαιστές, για να μάθεις για αυτό το εμβληματικό ιαπωνικό άθλημα. Το αποκορύφωμα θα είναι η ευκαιρία να μπεις κι εσύ στο ρινγκ για να γίνεις rikishi ή παλαιστής σούμο. Αυτό βέβαια θα εξαρτηθεί από το πόσα άτομα θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον να μπουν στο ρινγκ, καθώς μπορεί να μην επαρκεί ο χρόνος για όλους. Ό,τι και να επιλέξεις σίγουρα θα κάνει την ημέρα σου αξέχαστη.

Ημέρα 6η, 10 Απριλίου | Τρένο-βολίδα προς Misima - Hakone

 

Στην Ιαπωνία, ένα από τα must-do είναι να ταξιδέψεις με τρένο βολίδα, γι’ αυτό σήμερα κατευθυνόμαστε προς τη Misima με bullet train. Μόλις φτάσουμε συνεχίζουμε προς τη Hakone, που είναι μέρος του εθνικού πάρκου Fuji-Hakone-Izu, λιγότερο από εκατό χιλιόμετρα από το Τόκιο. Διάσημο για τις θερμές πηγές, τη φυσική ομορφιά και τη θέα στη λίμνη Ashinoko του κοντινού Όρους Fuji, το Hakone είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο, αλλά και για τους Ιάπωνες που αναζητούν ένα διάλειμμα από το Τόκιο. Το Hakone είναι ένα από τα δημοφιλέστερα ιαματικά θέρετρα της Ιαπωνίας εδώ και αιώνες. Σήμερα, περισσότερες από δώδεκα πηγές παρέχουν ζεστό νερό στα σπίτια και τα ryokan της περιοχής.

Ημέρα 7η, 11 Απριλίου | Nara

 

Σήμερα, οδεύουμε προς τη Nara, η οποία βρίσκεται σε απόσταση λιγότερη από μία ώρα από την Οσάκα. Λόγω του παρελθόντος της ως πρώτη πρωτεύουσα, η πόλη φιλοξενεί ιστορικούς θησαυρούς, συμπεριλαμβανομένων μερικών από τους παλαιότερους και μεγαλύτερους ναούς της Ιαπωνίας. Μπαίνοντας στην καρδιά του πάρκου Nara, ίσως σε καλωσορίσει κάποιο μικρό, φιλικό ελάφι που περιφέρεται ελεύθερα σε όλους τους χώρους. Ο σεβασμός για τα ελάφια της Nara προέρχεται πιθανότατα περισσότερο από τη θρησκεία Shinto, παρά από την αξιολάτρευτη εμφάνισή τους. Στη θρησκεία Shinto, τα ελάφια θεωρούνται αγγελιοφόροι των θεών. Στην αρχαιότητα μάλιστα, η δολοφονία ενός ελαφιού αποτελούσε φοβερό έγκλημα, τιμωρούμενο από θάνατο. Eδώ στη Νάρα, θα θαυμάσουμε το θρυλικό Daibutsu (Μεγάλο Βούδα), αλλά και σπουδαίους ναούς και θησαυρούς της βουδιστικής τέχνης. Συνεχίζουμε προς το Κιότο, όπου θα διανυκτερεύσουμε.

Ημέρα 8η, 12 Απριλίου | Κιότο - Bamboo Forest - Otagi Nenbutsu - Ji

 

Σήμερα κατευθυνόμαστε προς την περιοχή της Αρασιγιάμα ("το Βουνό της Καταιγίδας"), όπου θα εντυπωσιαστείς από το πανέμορφο Δάσος Μπαμπού και το γαλήνιο περιβάλλον εκεί. Ο ιδιαίτερος ήχος που παράγεται, καθώς ο άνεμος περνά μέσα από τα καλάμια και τις φυλλωσιές των πανύψηλων μπαμπού, θα σε μαγέψει. Μαζί με το ιερό Fushimi Inari και το ναό Kinkaku-ji, το δάσος Arashiyama είναι ένα από τα πιο φωτογραφημένα μέρη στο Κιότο. Ύστερα από τον περίπατό σου στο Bamboo Forest, κατευθυνόμαστε προς το Otagi Nenbutsu-Ji, ένα βουδιστικό ναό που διαθέτει πάνω από 1.200 πέτρινες φιγούρες που αντιπροσωπεύουν τον Rakan ή τους μαθητές του Shaka (ιδρυτή του βουδισμού). Δημιουργήθηκαν από ερασιτέχνες από όλη τη χώρα υπό την καθοδήγηση του γλύπτη Kocho Nishimura και κάθε γλυπτό είναι μια απεικόνιση εκφραστικών προσώπων, προσθέτοντας ένα παιχνιδιάρικο στοιχείο στο πνευματικό περιβάλλον. Τα γλυπτά δωρίστηκαν για πρώτη φορά το 1981, μόλις πριν από περίπου 30 χρόνια, επιτρέποντας στον παρόντα ναό που χτίστηκε στα μέσα του 8ου αιώνα, να αποκτήσει μια ανανεωμένη εικόνα και να γίνει γνωστός για τα χιουμοριστικά του στοιχεία. Τώρα τα χαμογελαστά πρόσωπα και οι εκφραστικές χειρονομίες εξακολουθούν να καταφέρνουν να εκφράζονται μέσα από το βρύα που τα καλύπτουν.

Ημέρα 9η, 13 Απριλίου | Κιότο - City tour - Παραδοσιακή τελετουργία τσαγιού

 

Το Κιότο είναι το σπίτι για πολλούς βουδιστικούς ναούς, παλάτια και κήπους, πολλά από τα οποία έχουν ανακηρυχθεί από την UNESCO Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς. Για πολλούς, το ίδιο το όνομα Κιότο αποπνέει την κλασική εικόνα της Ιαπωνίας: οι δρόμοι με τα παραδοσιακά ξύλινα σπίτια, το χτύπημα των geta (παραδοσιακά ξύλινα σανδάλια) στις πέτρες, οι γκέισες που περπατούν με τα έντονα χρωματιστά μεταξωτά ρούχα και οι παγόδες των ναών που περιτριγυρίζονται από κερασιές, σου δημιουργούν μια νοσταλγική διάθεση. Εδώ, εάν θέλεις, μπορείς να συμμετέχεις σε μια παραδοσιακή τελετουργία τσαγιού, που είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ιαπωνικής κουλτούρας. Πρόσφατα το πράσινο τσάι matcha έχει γίνει πολύ δημοφιλές σε όλο τον κόσμο. Θα μάθεις, γιατί αποτελούσε πρακτική των σαμουράι και των μοναχών στο παρελθόν και γιατί αυτή η "τελετή" εξακολουθεί να πραγματοποιείται και σήμερα. Στη συνέχεια, θα επισκεφθείς τον ναό που είναι αφιερωμένος στη θεότητα του ρυζιού Φουσίμι Ινάρι. Εκεί, σαν τάμα, στέκουν περήφανες περισσότερες από 40.000 λατρευτικές πύλες βαμμένες σε έντονο πορτοκαλί-κόκκινο χρώμα.

Ημέρα 10η, 14 Απριλίου | Οσάκα

 

Η Οσάκα ανταγωνίζεται τη δημοτικότητα του Τόκιο και του Κιότο. Μια πολύ μεγάλη πόλη, που μπορεί να σου προσφέρει τα πάντα, από νόστιμο φαγητό, μοντέρνους εμπορικούς δρόμους, πολυσύχναστες συνοικίες που φωτίζονται από φώτα νέον, ουρανοξύστες, αλλά κι ένα από τα μεγαλύτερα πάρκα ψυχαγωγίας στον κόσμο, τα Universal Studios. Επιβιβαζόμαστε στο λεωφορείο μας και κατευθυνόμαστε προς το ξενοδοχείο, για να τακτοποιήσουμε τα πράγματά μας. Δεν χάνουμε χρόνο και βγαίνουμε μια βόλτα στην πόλη.

Ημέρα 11η, 15 Απριλίου | Κάστρο Οσάκας

 

Η Οσάκα (大阪, Ōsaka) είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ιαπωνίας. Ήταν η οικονομική δύναμη της περιοχής Kansai για πολλούς αιώνες. Αν το Κιότο ήταν η πόλη της δικαστικής αριστοκρατίας και το Τόκιο η πόλη των σαμουράι, τότε η Οσάκα (大阪) ήταν η πόλη της εμπορικής τάξης. Η συνοικία Dōtombori είναι το καλύτερο μέρος για να κάνεις κρουαζιέρα, αλλά και να βρεις μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της Οσάκα (αν και η περιοχή είναι ιδιαίτερα γνωστή για τα εστιατόρια αυτόματων μηχανών). Φυσικά, κανένα ταξίδι στην Ιαπωνία δεν θα ήταν πλήρες αν δε δει ο ταξιδιώτης ένα από τα ιαπωνικά κάστρα. Και το Κάστρο της Οσάκα είναι τεράστιο, ενώ κάποτε ήταν το μεγαλύτερο κάστρο στην Ιαπωνία. Από τις αρχές του 17ου αιώνα, το κάστρο δέχτηκε επιθέσεις, χτυπήθηκε από κεραυνό, κάηκε, κατεδαφίστηκε, αλλά τελικά ανοικοδομήθηκε στην σημερινή του μορφή το 1931. Είναι περιτριγυρισμένο από 600 κερασιές, που αν έχουν ανθίσει θα σου προσφέρουν ένα μαγευτικό σκηνικό.

Ημέρα 12η, 16 Απριλίου | Επιστροφή στην Ελλάδα

 

Μετά το πρωινό, θα έχεις λίγη ώρα για να πάρεις τις τελευταίες εικόνες σου από την Οσάκα ή να κάνεις κάποια ψώνια τελευταία στιγμής. Το μεσημέρι, οδεύουμε προς το αεροδρόμιο, από όπου θα πάρουμε την πτήση επιστροφή προς την Ελλάδα. Ναι, η καθημερινότητα μας περιμένει, αλλά θα κρατήσουμε τις αναμνήσεις ζωντανές. Οι εικόνες, οι γεύσεις και οι ήχοι της Ιαπωνίας θα σε συντροφεύουν για πάντα. Μοιράσου τις ιστορίες μας, τις στιγμές που ζήσαμε ως παρέα και συνέχισε να αναζητάς νέες περιπέτειες!


 

  Θα αναρτηθεί σύντομα.*

  • Τρένο - βολίδα 
  • Samourai experience
  • Sushi workshop
  • Παραδοσιακή τελετουργία τσαγιού 
  • Ξενάγηση στο Κιότο
  • Ξενάγηση στο Τόκιο
  • Ξενάγηση στην Οσάκα
  • Team Lab Planets
  • Tokyo Go Kart 
  • Tokyo sumo practice show

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια
  • Σύνολο φόρων
  • Διαμονή σε 3* καταλύματα
  • Πρωινό καθημερινά
  • Team Leader
  • Μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Εισιτήρια με το τρένο βολίδα. Κάποιες μετακινήσεις θα γίνουν με το μετρό
  • Ταξιδιωτική ασφάλιση και ασφάλιση αστικής ευθύνης

ΔΕΝ Περιλαμβάνονται

  • Προαιρετικές δραστηριότητες
  • Κόστος εισόδων σε αξιοθέατα
  • Φιλοδωρήματα και tips

Από Αθήνα:

  • Σε δίκλινο / τρίκλινο / solo traveller : 3450€
  • Σε μονόκλινο: 4200€

Από Θεσσαλονίκη 

  • Σε δίκλινο / τρίκλινο / solo traveller : 3700€
  • Σε μονόκλινο: 4450€

Από Λάρνακα :

  • Σε δίκλινο / τρίκλινο / solo traveller : 3800€
  • Σε μονόκλινο: 4550€

  Τιμές No Flight:

  • Σε δίκλινο / τρίκλινο / solo traveller : 2500€
  • Σε μονόκλινο: 3250€

 

Πληρωμή

  • Προκαταβολή το 50% της τελικής τιμής με την επιβεβαίωση της κράτησης και εξόφληση το αργότερο 20 ημέρες πριν την αναχώρηση του ταξιδιού
  • Πληρωμή μέσω πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας

Σημειώσεις για τις τιμές : 

  • Όλες οι τιμές είναι ανά άτομο για το σύνολο των περιλαμβανομένων 
  • Σε δίκλινο / τρίκλινο: εσύ και η παρέα σου σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο.
  • Solo Traveller: Ειδικότητα μας! Αν δεν μπορεί να έρθει η παρέα σου μην ανησυχείς καθόλου! Έτσι κ αλλιώς θα γίνουμε αμέσως μια ομάδα - παρέα που δεν τελειώνει την τελευταία μέρα του ταξιδιού. Το δωμάτιο σου θα είναι δίκλινο (σπάνια τρίκλινο) με άτομο του ίδιου φύλου. Τώρα η απόφαση για ένα ονειρικό ταξίδι είναι μόνο δική σου..join us! 
  • Μονόκλινο: Θέλεις να έρθεις στην παρέα μας αλλά να έχεις αποκλειστικά δικό σου δωμάτιο? Είναι λίγο πιο ακριβό αλλά γίνεται! 
  • Νο flight: περιλαμβάνουν όλες τις παροχές εκτός από τα αεροπορικά εισιτήρια και τη μεταφορά από/προς αεροδρόμιο. Ταξίδεψε από όποιο μέρος του κόσμου επιθυμείς, βγάλε μόνος σου ή με τη βοήθεια μας τα αεροπορικά εισιτήρια και συνάντησέ μας την 1η ημέρα του ταξιδιού!

Αναχώρηση από Αθήνα

05/04 Σάββατο | Αθήνα (ATH) - Αμπού Ντάμπι (AUH) | 14.25 - 19.55 | EY 190 | Etihad Airways

05/04 Σάββατο | Αμπού Ντάμπι (AUH) - Τόκιο Ναρίτα (NRT)| 21.55 - 13.00 | EY 800 | Etihad Airways

Επιστροφή

16/04 Τετάρτη | Οσάκα  (KIX) - Αμπού Ντάμπι (AUH) | 17.40 - 23.55 | EY 815 | Etihad Airways

17/04 Πέμπτη | Αμπού Ντάμπι (AUH) - Αθήνα (ATH) | 09.15 - 13.25 |  EY 189 | Etihad Airways

 

Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη

05/04 Σάββατo | Θεσσαλονίκη (SKG) – Αθήνα (ATH) | 09.00 – 09.55 | GQ 381 | Sky Express

05/04 Σάββατο | Αθήνα (ATH) - Αμπού Ντάμπι (AUH) | 14.25 - 19.55 | EY 190 | Etihad Airways

05/04 Σάββατο | Αμπού Ντάμπι (AUH) - Τόκιο Ναρίτα (NRT)| 21.55 - 13.00 | EY 800 | Etihad Airways

Επιστροφή

16/04 Τετάρτη | Οσάκα  (KIX) - Αμπού Ντάμπι (AUH) | 17.40 - 23.55 | EY 815 | Etihad Airways

17/04 Πέμπτη | Αμπού Ντάμπι (AUH) - Αθήνα (ATH) | 09.15 - 13.25 |  EY 189 | Etihad Airways

17/04 Πέμπτη | Αθήνα (ATH) – Θεσσαλονίκη (SKG) | 17.00 – 17.55 | GQ 384 | Sky Express

 

Αναχώρηση από  Λάρνακα

05/04 Σάββατo | Λάρνακα (LCA) – Αθήνα (ATH) | 09.30 – 11.15 | GQ 601 | Sky Express

05/04 Σάββατο | Αθήνα (ATH) - Αμπού Ντάμπι (AUH) | 14.25 - 19.55 | EY 190 | Etihad Airways

05/04 Σάββατο | Αμπού Ντάμπι (AUH) - Τόκιο Ναρίτα (NRT)| 21.55 - 13.00 | EY 800 | Etihad Airways

Επιστροφή

16/04 Τετάρτη | Οσάκα  (KIX) - Αμπού Ντάμπι (AUH) | 17.40 - 23.55 | EY 815 | Etihad Airways

17/04 Πέμπτη | Αμπού Ντάμπι (AUH) - Αθήνα (ATH) | 09.15 - 13.25 |  EY 189 | Etihad Airways

17/04 Πέμπτη | Αθήνα (ATH) - Λάρνακα (LCA) | 19.10 - 20.45 | GQ 604 | Sky Express

 

*Στην επιστροφή, υπάρχει μεγάλος χρόνος αναμονής (9 ώρες και 20 λεπτά) στο Αμπού Ντάμπι, που σημαίνει ότι θα έχεις το χρόνο να κάνεις βόλτα εκεί. Τη βαλίτσα θα την παραδώσετε στην Οσάκα και θα την παραλάβετε απευθείας στην Αθήνα.

 

Ξενοδοχεία:

*Τα καταλύματα θα είναι 3* με πρωινό καθημερινά και θα ανακοινωθούν σύντομα.

Σε πολλά καταλύματα στην Ιαπωνία, τα κρεβάτια είναι διπλά. Εάν είσαι solo traveller, ίσως να σκεφτείς την επιλογή για μονόκλινο.

Οι προαιρετικές δραστηριότητες δηλώνονται κατά την κράτηση και εξοφλούνται την πρώτη ημέρα του ταξιδιού. Οι τιμές μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με τον αριθμό συμμετεχόντων, ενώ δεν περιλαμβάνεται και το κόστος μεταφοράς από/προς τα εκεί.

  • Tea ceremony: 50€
  • Samurai Experience: 100€
  • Sushi Making Workshop: 60€
  • Tokyo sumo practice show με γεύμα: 100€
  • Tokyo Go Kart: 110€ (Απαιτείται διεθνές δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο με ξένη άδεια οδήγησης (εκδόθηκε στην Ελβετία, Γερμανία, Γαλλία, Ταϊβάν, Βέλγιο).

Απαιτούμενα Έγγραφα

  • Διαβατήριο με ισχύ μεγαλύτερη των 6 μηνών από την ημερομηνία επιστροφής

 

Γενικές Σημειώσεις

  • Μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας διαβατήριο για να ταξιδέψετε. (Κάθε ταξιδιώτης είναι υπεύθυνος για τα ταξιδιωτικά του έγγραφα)
  • Δεν απαιτείται κάποιο εμβόλιο. Ωστόσο, καθώς το ιατρικό ιστορικό διαφέρει από ταξιδιώτη σε ταξιδιώτη, σε παροτρύνουμε να απευθυνθείς στον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). (Γραφείο Ταξιδιωτικής Ιατρικής https://eody.gov.gr/taxidiotiki-iatriki/)
  • Για την πραγματοποίηση των προαιρετικών εκδρομών απαιτείται ελάχιστη συμμετοχή 12 ατόμων
  • Αναλυτικές οδηγίες πριν την αναχώρηση του ταξιδιού (Group στο Facebook & στο Viber)

Η συμμετοχή στην εκδρομή αφορά ενήλικες άνω των 18 ετών

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ή καλέστε μας για να μιλήσετε  με εκπρόσωπο μας στα τηλέφωνα 2310 284300

ΙΑΠΩΝΙΑ
Αναχώρηση
Ξενοδοχείο / Διατροφή

05 Απρ 2025
ΙΑΠΩΝΙΑ 12ΗΜ NO FLIGHT ΣΤΙΣ 5/4
2.500,00 €
0,00 €
3.250,00 €
ΙΑΠΩΝΙΑ 12ΗΜ ΜΕ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 5/4
3.450,00 €
0,00 €
4.200,00 €
ΙΑΠΩΝΙΑ 12ΗΜ ΜΕ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ 5/4
3.700,00 €
0,00 €
4.450,00 €
ΙΑΠΩΝΙΑ 12ΗΜ ΜΕ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΛΑΡΝΑΚΑ ΣΤΙΣ 5/4
3.800,00 €
0,00 €
4.550,00 €