Νότια Κορέα

Νότια Κορέα

In the cherry blossom’s shade

 

실화야 ή αλλιώς Σιβάγια, που σημαίνει είναι αλήθεια! Η ομάδα του World Party Traveller , έβαλε αυτήν τη φορά στο στόχαστρό της, τη Νότια Κορέα. Μάλιστα, εκείνη την περίοδο, στη λίμνη Seokchon, πραγματοποιείται το Φεστιβάλ για τις Κερασιές.  Δε μπορούμε βέβαια να σου υποσχεθούμε ότι θα τις δεις στα.. καλύτερα τους, καθώς η ακριβής πρόβλεψη των ανθισμένων κερασιών είναι σχεδόν αδύνατη.

Ξεσκόνισε ό,τι κορεάτικα έμαθες σε δημοφιλή τραγούδια της K-POP, στην ανάγκη δες ξανά τις αγαπημένες σου κορεάτικες σειρές, γιατί ήρθε η ώρα να τα εξασκήσεις. Καλά, όχι ότι αν δεν ξέρεις ούτε μια κορεάτικη λέξη δε μπορείς να συμμετέχεις στο ταξίδι αυτό! Η Κορέα εξακολουθεί να είναι μια “ανεξερεύνητη” χώρα, καθώς περισσότεροι από τους μισούς επισκέπτες της δεν πάνε πιο μακριά από τη Σεούλ. Μπορεί να είναι μια από τις μεγαλύτερες και πιο προηγμένες πόλεις στον κόσμο, δεν είναι όμως μόνο ουρανοξύστες, τεχνολογικά επιτεύγματα και εμπορικά κέντρα. Είναι μια χώρα γεμάτη ιστορία. Εδώ, τα παλάτια του δέκατου τέταρτου αιώνα, οι αυτοκρατορικοί κήποι, οι γεμάτες αγορές και οι παραδοσιακές τσαγιερί συνεχίζουν να αποπνέουν γοητεία. Σε αυτό το ταξίδι δε θα φωτογραφηθείς μόνο στα σημαντικότερα αξιοθέατα της χώρας, γιατί αυτά είναι για τουρίστες! Εμείς είμαστε αληθινοί travellers και θέλουμε να δούμε την αυθεντική πλευρά της χώρας. Θα μάθουμε για την πολυτάραχη ιστορία της και θα επισκεφθούμε την Αποστρατιωτικοποιημένη Ζώνη (DMZ) πλάτους 4 χιλιομέτρων, που μοιράζεται σύνορα με την Κίνα. Από εκεί θα δεις τη Βόρεια Κορέα, με τηλεσκόπιο βέβαια, αλλά θα τη δεις. Όχι ότι δε μας ιντριγκάρει να γνωρίζαμε κι αυτό το μέρος, ωστόσο δεν είναι και το πιο ασφαλές μέρος, ενώ είναι και πολύ κοστοβόρο. Θα κάνουμε Kimchi cooking class, θα δοκιμάσουμε suju το παραδοσιακό ποτό τους, ενώ θα περιπλανηθείς στις αγορές της, που είναι σημαντικό μέρος της ασιατικής κουλτούρας. Φυσικά, θα έχεις κι ελεύθερο χρόνο να επισκεφθείς  κάποιο από τα spa, καθώς η Κορέα θεωρείται κορυφαία σε αυτό το είδος. 

 

Ημέρα 1η, 27 Μαρτίου | Αναχώρηση για Κορέα

 

Αυτές τις ημέρες, το μυαλό σου σίγουρα ταξίδευε.. Ε, δεν είναι και περίεργο, αφού σε λίγο πετάς για την εκπληκτική Κορέα! Στο αεροδρόμιο, ετοιμάσου να γνωρίσεις τους ανθρώπους με τους οποίους θα μοιραστείς ανεπανάληπτες εμπειρίες και αξέχαστες στιγμές. Εκεί θα αρχίσει να πλέκεται η ιστορία της περιπέτειάς σου. Φαντάσου το: Να εξερευνάς τους πολυσύχναστους δρόμους της Σεούλ, να δοκιμάζεις street food, να βγάζεις αμέτρητες selfies μπροστά στα φουτουριστικά κτίρια και τα αρχαία παλάτια. Ξέφρενα βράδια με K-pop χορό, περιηγήσεις σε παραδοσιακά χωριά, βόλτες με φόντο τις ανθισμένες κερασιές, είναι μερικά από αυτά που θα βιώσεις. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι το διαβατήριό σου, η βαλίτσα σου και φυσικά η καλύτερη διάθεσή σου.

Ημέρα 2η, 28 Μαρτίου | Άφιξη στη Σεούλ

 
Και ναι! Έφτασες στην πρωτεύουσα, τη Σεούλ! Επιβιβαζόμαστε στο λεωφορείο και κατευθυνόμαστε προς το ξενοδοχείο. Αν δεν κρατιέσαι και θέλεις να βγεις να δεις την πόλη, δε θα σε σταματήσουμε. Περνάμε από την Myeongdong, τη γειτονιά που δεν κοιμάται ποτέ, γεμάτη με neon επιγραφές, μοντέρνα καταστήματα και street food που θα σου τρελάνει τον ουρανίσκο. Όχι, μη φοβηθείς να δοκιμάσεις. Άλλωστε η κορεάτικη κουζίνα φημίζεται και όπως θα δεις πολλοί ντόπιοι τρώνε στα street markets. Θα πάρεις μια ιδέα πώς είναι η Σεούλ τη νύχτα. Γεμάτη ζωντάνια, εκπλήξεις και ατελείωτη διασκέδαση. Έφτασε η ώρα να επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο για ξεκούραση.

Ημέρα 3η, 29 Μαρτίου | City tour - Κορεάτικο BBQ - Seoul by night

 

Μετά το πρωινό μας ξεκινά η περιήγηση μας στη Σεούλ. Πρώτος μας σταθμός το παλάτι Gyeongbokgung, το μεγαλύτερο από τα πέντε μεγάλα ανάκτορα της Σεούλ. Ιδρύθηκε το 1395 και αναφέρεται συνήθως ως το «Βόρειο Παλάτι» επειδή βρίσκεται στο πιο βόρειο τμήμα της Σεούλ σε σύγκριση με τα γειτονικά ανάκτορα Changdeokgung και Gyeonghuigung. Αν και είχε καταστραφεί από τους Ιάπωνες στις αρχές του 20ου αιώνα, σήμερα είναι πλήρως ανακατασκευασμένο και άκρως εντυπωσιακό. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε προς τον οικισμό Bukchon Hanok, όπου θα θαυμάσεις παραδοσιακά σπίτια και κτίρια, όπως εστιατόρια, γκαλερί & μαγαζιά. Αργότερα θα διασχίσουμε την οδό Insadong, ένα μοναδικό μέρος που συνδυάζει την ιστορία με τον σύγχρονο πολιτισμό, αλλά και το δρόμο Samcheong-dong. Samcheong (sam σημαίνει “τρία” και cheong “καθαρό ή καλό ”) και του δόθηκε αυτή η ονομασία γιατί διαθέτει τρία στοιχεία: καθαρό νερό, όμορφη φύση και καλοκάγαθους κατοίκους. Άλλο ένα μέρος που πρέπει να περπατήσεις είναι ο Myeongdong, o κεντρικότερος και μεγαλύτερος εμπορικός δρόμος της χώρας. Το βράδυ, κατευθυνόμαστε σε ένα τοπικό εστιατόριο, για να δοκιμάσεις κορεάτικο BBQ. Κι αν νομίζεις ότι η Σεούλ είναι εντυπωσιακή την ημέρα, περίμενε να δεις τι συμβαίνει μόλις πέσει ο ήλιος. Σάββατο σήμερα, επομένως θα ζήσουμε τη νυχτερινή ζωή της πόλης, που είναι τόσο ζωντανή και λαμπερή όσο τα φώτα της! Αν είσαι και fan της K-POP, σήμερα θα είναι η καλύτερή σου. Φουτουριστικά φώτα, μουσική που σου ανεβάζει τη διάθεση, άνθρωποι που χορεύουν ακόμα κι αν δεν το έχουν με το ρυθμό, αλλά πραγματικά διασκεδάζουν είναι κάποιοι από τους λόγους που κατατάσσουμε τα club της Ασίας,στα καλύτερα του κόσμου.

Ημέρα 4η, 30 Μαρτίου | DMZ (Αποστρατιωτικοποιημένη Ζώνη Κορέας) - Karaoke bar

 

Σήμερα θα έρθουμε σε επαφή με τη νεότερη ιστορία της Κορέας. Για να κατανοήσουμε καλύτερα την κατάσταση θα οδεύσουμε προς την DMZ (την Κορεατική Αποστρατιωτικοποιημένη Ζώνη), στα σύνορα δηλαδή Νότιας και Βόρειας Κορέας. Αρχικά, θα επισκεφθούμε το πάρκο Imjingak. Θα δούμε τη Γέφυρα της Ελευθερίας, που χρησιμοποιούσαν αιχμάλωτοι πολέμου που επαναπατρίστηκαν από τον Βορρά. Στη συνέχεια, κατευθυνόμαστε προς την 3η σήραγγα διείσδυσης, ένα ημιτελές πέρασμα που κατασκευάστηκε από τη Βόρεια Κορέα κι εκτείνεται κάτω από την Αποστρατιωτικοποιημένη Ζώνη. Ανακαλύφθηκε το 1978, η σήραγγα περνά μέσα από το βράχο 73 μέτρα κάτω από το έδαφος. Μόλις επιστρέψουμε στην επιφάνεια, ο οδηγός μας θα μας μεταφέρει στις πλαγιές του όρους Ντόρα για μια ματιά σε ολόκληρη τη χώρα από το Παρατηρητήριο Dorasan. Με καλό καιρό, μπορείς να δεις μέχρι τη Βόρεια Κορέα χωρίς να χρησιμοποιήσεις το τηλεσκόπιο του παρατηρητηρίου. Φτάνουμε στο σταθμό Dorasan, που είναι ο βορειότερος σταθμός στη Νότια Κορέα και συνδέεται με το σταθμό Pyeongyang, στη Βόρεια Κορέα. Αρκετά όμως με ιστορία για σήμερα, επιστρέφουμε στη Σεούλ για λίγη ξεκούραση, γιατί το βράδυ, προαιρετικά, μπορούμε να πάμε να τραγουδήσουμε, σε ένα από τα noraebang της πόλης. Ένας πολύ διαδεδομένος τρόπος διασκέδασης, όχι μόνο στην Κορέα, αλλά σε όλη την Ασία είναι τα karaoke-bar, τα οποία ενδείκνυνται για ντροπαλούς, καθώς είναι ιδιωτικά δωμάτια. Επομένως οι “κορώνες” σου θα ακούγονται σε περιορισμένο χώρο. Διάλεξε το αγαπημένο σου τραγούδι και δείξε στους νέους φίλους σου τις φωνητικές σου ικανότητες!

Ημέρα 5η, 31 Μαρτίου | Σεούλ - Lotte Theme Park - Cooking class

 
Η σημερινή ημέρα είναι ελεύθερη, αλλά σου έχουμε αρκετές προτάσεις. Εμείς θα προτείναμε να επισκεφθείς τη λίμνη Seokchon που είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μέρη για να δεις τις κερασιές στη Σεούλ. Προαιρετικά μπορείς να επισκεφθείς το Lotte World, το οποίο σύμφωνα με το Guinness World Records, ήταν το μεγαλύτερο κλειστό θεματικό πάρκο στον κόσμο. Εκτός από συναρπαστικές βόλτες και όμορφα τοπία μέσα και έξω από το πάρκο, θα έχεις τη δυνατότητα να ντυθείς σαν μαθητής/τρια. Κάπως.. αλλόκοτο, αλλά αποτελεί δημοφιλή δραστηριότητα εκεί. Μια ακόμα δραστηριότητα που συνιστούμε ανεπιφύλακτα για σήμερα, είναι ένα Kimchi Cooking class. Αν είσαι και λάτρης των πικάντικων φαγητών, αυτό σίγουρα θα το λατρέψεις. Η κορεάτικη κουζίνα, θεωρείται κορυφαία στην Ασία, επομένως γιατί να μη μάθεις κάποια από τα μυστικά της και να διοργανώσεις μια Korean night για τους φίλους σου ή απλά για σένα όταν γυρίσεις; Αν όμως ο κύριος λόγος που “έκλεισες” αυτό το ταξίδι είναι η K-POP ή τα κόμικ, σήμερα θα έχεις χρόνο να επισκεφθείς μέρη που συνδέονται με αυτά! Αν θέλεις όμως μπορείς να αφιερώσεις τη σημερινή σου ημέρα για beaute. Η Κορέα είναι top σε αυτόν τον τομέα και όχι άδικα. Φρόντισε να έχεις αρκετό χώρο στη βαλίτσα σου, γιατί εδώ μπορείς να αγοράσεις πολλά κορεάτικα προϊόντα ομορφιάς και σε καλή τιμή.

Ημέρα 6η, 1 Απριλίου | Gyeongju – Χωριό Gamcheon - Bullet train to Busan

 

Σήμερα θα πάμε στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Νότιας Κορέας, σε χρόνο dt. Με το bullet train από τη Σεούλ για το Busan, είναι σαν να πατάς το κουμπί του fast forward. Μέσα σε μόλις 2,5 ώρες, μπορείς να διασχίσεις 325 χιλιόμετρα, βλέποντας τα τοπία να περνούν σαν αστραπή από το παράθυρό σου. Έχει πληθυσμό περίπου 4,3 εκατομμύρια και είναι το μεγαλύτερο λιμάνι στη Νότια Κορέα, αλλά και το πέμπτο μεγαλύτερο λιμάνι στον κόσμο. Στη συνέχεια οδεύουμε προς την παράκτια πόλη Γκιονγκγού, για να θαυμάσουμε το απόλυτο must-see, το ναό Bulguksa. Αυτό το μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς από το 1995 είναι το καμάρι της περιοχής και θεωρείται αριστούργημα της χρυσής εποχής της βουδιστικής τέχνης στο βασίλειο Silla. Σειρά έχει το πολιτιστικό χωριό Gamcheon, που χτίστηκε κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1920 και του 1930, όταν η διοίκηση της πόλης Μπουσάν αποφάσισε να μετεγκαταστήσει τον φτωχό κορεατικό πληθυσμό της σε μια περιοχή απομονωμένη από το λιμάνι, αλλά αρκετά κοντά για να παρέχει εργατικό δυναμικό. Στη μέση της μεταπολεμικής ανάκαμψης το 1955, περίπου 800 οικογένειες μετακόμισαν στο χωριό, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη μιας ασκητικής θρησκευτικής κοινότητας γνωστής ως Taegeukdo.

Ημέρα 7η, 2 Απρίλιου | Δάσος μπαμπού Juknokwon - Jeonju

 

Mετά το πρωινό μας, οδεύουμε προς το Namwon για να επισκεφθούμε το δάσος μπαμπού Juknokwon το οποίο ανήκει στην πόλη Damyang. Κάνε εξάσκηση στις πόζες, γιατί σήμερα θα βγάλεις εκπληκτικές φωτογραφίες. To όρος Seonginsan μετατράπηκε σε δάσος μπαμπού με καταρράκτες, πλούσια βλάστηση και χώρους αναψυχής. Το photoshooting σου θα συνεχιστεί σε ένα από τα πιο όμορφα μονοπάτια της Κορέας, Metasequoia. Τα δέντρα Metasequoia φυτεύτηκαν κατά μήκος του δρόμου στις αρχές της δεκαετίας του 1970. Εκείνη την εποχή, τα δενδρύλλια ήταν μόλις 3 έως 4 ετών και τα κλαδιά τους απλώνονταν αραιά στον ουρανό. Τώρα, τα δέντρα έχουν μεγαλώσει τόσο ψηλά που φαίνεται να μπλοκάρουν τον ήλιο. Τελευταία μας στάση για σήμερα είναι η Jeonju και το παραδοσιακό χωριό Jeonju Hanok, όπου μπορούμε να βρούμε πάνω από 800 παραδοσιακά Κορεάτικα οικήματα. Γνωστή ως η πολιτιστική πρωτεύουσα της Κορέας, το σλόγκαν της Jeonju λέει ότι εδώ μπορείς να "Νιώσεις την Κορέα". Η Jeonju κατέλαβε την 3η θέση στη λίστα "Best Attractions in Asia" του Lonely Planet το 2016, κάτι που εξακολουθεί να αναφέρεται με περηφάνια στον τουριστικό χάρτη της. Κάθε δρομάκι της είναι γεμάτο με όμορφες κορεάτικες γωνιές που περιμένουν να τις ανακαλύψεις. Μετά από τόσο περπάτημα, θα σου προτείναμε να χαλαρώσεις σε κάποιο από τα παραδοσιακά τεϊοποτεία. Παρόλο που ο καφές είναι ένα δημοφιλές ρόφημα στην Κορέα, η χώρα έχει κρατήσει τις αρχαίες τελετουργίες και παραδόσεις τσαγιού.

Ημέρα 8η, 3 Απριλίου | Jeonju - Seoul - Επιστροφή Ελλάδα

 

Αφότου απολαύσουμε το πρωινό μας, κατευθυνόμαστε προς τη Σεούλ. Εκεί θα έχεις χρόνο να κλείσεις το τελευταίο κεφάλαιο της κορεάτικης περιπέτειάς σου, όπως εσύ επιθυμείς. Το βράδυ,κατευθυνόμαστε προς το αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Ελλάδα. Ναι, το ταξίδι μπορεί να τελειώνει, αλλά οι νέες εμπειρίες και οι φιλίες που έκανες θα κρατήσουν για καιρό. Με γεμάτες τις καρδιές και τις βαλίτσες μας, λέμε αντίο στη Σεούλ. Και ποιος ξέρει; ίσως μια μέρα να ξαναεπιστρέψεις.


 

  Θα αναρτηθεί σύντομα.*

  • DMZ (Αποστρατικοποιημένη Ζώνη Κορέας)
  • Seokchon Cherry Blossom Festival
  • Seoul night out
  • Jeonju
  • Bullet Train 
  • Κορεάτικο BBQ
  • Δάσος μπαμπού Juknokwon
  • Cooking class
  • Lotte theme park
  • Χωριό Gamcheon 
  • Korean beaute

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια
  • Σύνολο φόρων
  • Διαμονή
  • Πρωινό καθημερινά
  • Μετακινήσεις με μέσα μαζικής μεταφοράς και ιδιωτικό όχημα
  • Αναλυτικές οδηγίες πριν την αναχώρηση του ταξιδιού (Group στο Facebook)
  • Team Leader
  • Ταξιδιωτική ασφάλιση και ασφάλιση αστικής ευθύνης

ΔΕΝ Περιλαμβάνονται

  • Προαιρετικές δραστηριότητες
  • Κόστος εισόδων σε αξιοθέατα

Από Αθήνα:

  • Σε δίκλινο / τρίκλινο / solo traveller : 2450€
  • Σε μονόκλινο: 2950€

Από Θεσσαλονίκη: 

  • Σε δίκλινο / τρίκλινο / solo traveller : 2750€
  • Σε μονόκλινο: 3250€

Από Λάρνακα: 

  • Σε δίκλινο / τρίκλινο / solo traveller : 2800€
  • Σε μονόκλινο: 3300€

Τιμές No Flight:

  • Σε δίκλινο / τρίκλινο / solo traveller : 1650€
  • Σε μονόκλινο: 2150€

*Σε περίπτωση που κλείσετε το ταξίδι No Flight, επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας για την επιβεβαίωση.

Κάντε τώρα την κράτησή σας για να εξασφαλίσετε την τιμή που μετά θα ανέβει έως και 500€ ανά άτομο!

 

Πληρωμή

  • Προκαταβολή το 50% της τελικής τιμής με την επιβεβαίωση της κράτησης και εξόφληση το αργότερο 20 ημέρες πριν την αναχώρηση του ταξιδιού
  • Πληρωμή μέσω πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας

Σημειώσεις για τις τιμές : 

  • Όλες οι τιμές είναι ανά άτομο για το σύνολο των περιλαμβανομένων 
  • Σε δίκλινο / τρίκλινο: εσύ και η παρέα σου σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο.
  • Solo Traveller: Ειδικότητα μας! Αν δεν μπορεί να έρθει η παρέα σου μην ανησυχείς καθόλου! Έτσι κ αλλιώς θα γίνουμε αμέσως μια ομάδα - παρέα που δεν τελειώνει την τελευταία μέρα του ταξιδιού. Το δωμάτιο σου θα είναι δίκλινο (σπάνια τρίκλινο) με άτομο του ίδιου φύλου. Τώρα η απόφαση για ένα ονειρικό ταξίδι είναι μόνο δική σου..join us! 
  • Μονόκλινο: Θέλεις να έρθεις στην παρέα μας αλλά να έχεις αποκλειστικά δικό σου δωμάτιο? Είναι λίγο πιο ακριβό αλλά γίνεται! 
  • Νο flight: περιλαμβάνουν όλες τις παροχές εκτός από τα αεροπορικά εισιτήρια και τη μεταφορά από/προς αεροδρόμιο. Ταξίδεψε από όποιο μέρος του κόσμου επιθυμείς, βγάλε μόνος σου ή με τη βοήθεια μας τα αεροπορικά εισιτήρια και συνάντησέ μας την 1η ημέρα του ταξιδιού!

Αναχώρηση από Αθήνα

27/03 Πέμπτη | Aθήνα (ATH) – Ντόχα (DOH) | 18.55 – 00.05 | QR 208 | Qatar Airways

28/03 Παρασκευή | Ντόχα (DOH) – Νότια Κορέα  (ICN) | 02.20 – 16.55 | QR 858 | Qatar Airways

Επιστροφή

04/04 Παρασκευή | Νότια Κορέα  (ICN) – Ντόχα (DOH) | 01.20 – 05.45 |  QR 859 | Qatar Airways

04/04 Παρασκευή | Ντόχα (DOH) – Αθήνα (ATH) | 07.35 – 12.25 |  QR 203 | Qatar Airways

 

Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη

27/03 Πέμπτη |  Θεσσαλονίκη (SKG) -  Κωνσταντινούπολη  ( IST) | 09.30 – 12.00 | TK 1882 | Turkish Airlines

28/03 Παρασκευή | Κωνσταντινούπολη ( IST) – Σεούλ ( ICN) | 17.10 – 09.05 | TK 20 | Turkish Airlines

Επιστροφή

03/04 Πέμπτη | Σεούλ  (ICN) – Κωνσταντινούπολη ( IST) | 23.20 – 04.55 | TK 91 | Turkish Airlines

04/04 Παρασκευή | Κωνσταντινούπολη ( IST) –  Θεσσαλονίκη (SKG) | 07.20 – 08.40 | TK 1881 | Turkish Airlines

 

Αναχώρηση από Λάρνακα

27/03 Πέμπτη | Λάρνακα (LCA)  – Ντόχα (DOH) | 12.05 – 16.25 | QR 266 | Qatar Airways

28/03 Παρασκευή | Ντόχα (DOH) – Νότια Κορέα  (ICN) | 19.00 – 09.55 | QR 858 | Qatar Airways

Επιστροφή

04/04 Παρασκευή | Νότια Κορέα  (ICN) – Ντόχα (DOH) | 01.20 – 05.45 |  QR 859 | Qatar Airways

04/04 Παρασκευή | Ντόχα (DOH) – Λάρνακα ( LCA) | 08.15 – 12.05 |  QR 265 | Qatar Airways

*Όλες οι αναγραφόμενες ώρες αναχωρήσεων και αφίξεων είναι τοπικές.

 

Πολιτική αποσκευών 

  • 1 αποσκευή έως 23 κιλά
  • 1 χειραποσκευή έως 7 κιλά

Ξενοδοχεία:  

*Τα καταλύματα θα ανακοινωθούν σύντομα.

 

Seoul

Check-in: 28/03 | Check out: 01/04

 

Busan

Check-in: 01/04 | Check out: 02/04

 

Jeonju

Check-in: 02/04 | Check out: 03/04

Οι προαιρετικές δραστηριότητες δηλώνονται κατά την κράτηση και εξοφλούνται την πρώτη ημέρα του ταξιδιού. Οι τιμές μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με τον αριθμό συμμετεχόντων, ενώ δεν περιλαμβάνεται και το κόστος μεταφοράς από/προς τα εκεί.

  • Cooking class 55€

Απαιτούμενα Έγγραφα

  • Διαβατήριο με ισχύ μεγαλύτερη των 6 μηνών από την ημερομηνία επιστροφής

 

Γενικές Σημειώσεις

  • Μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας διαβατήριο για να ταξιδέψετε. (Κάθε ταξιδιώτης είναι υπεύθυνος για τα ταξιδιωτικά του έγγραφα)
  • Δεν απαιτείται κάποιο εμβόλιο. Ωστόσο, καθώς το ιατρικό ιστορικό διαφέρει από ταξιδιώτη σε ταξιδιώτη, σε παροτρύνουμε να απευθυνθείς στον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). (Γραφείο Ταξιδιωτικής Ιατρικής https://eody.gov.gr/taxidiotiki-iatriki/)
  • Για την πραγματοποίηση των προαιρετικών εκδρομών απαιτείται ελάχιστη συμμετοχή 12 ατόμων
  • Αναλυτικές οδηγίες πριν την αναχώρηση του ταξιδιού (Group στο Facebook & στο Viber)

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ή καλέστε μας για να μιλήσετε  με εκπρόσωπο μας στα τηλέφωνα 2310 284300

ΚΟΡΕΑ
Αναχώρηση
Ξενοδοχείο / Διατροφή

27 Μαρ 2025
ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ 8ΗΜ NO FLIGHT ΣΤΙΣ 27/3
1.650,00 €
0,00 €
2.150,00 €
ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ 8ΗΜ ΜΕ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 27/3
2.450,00 €
0,00 €
2.950,00 €
ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ 8ΗΜ ΜΕ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ 27/3
2.750,00 €
0,00 €
3.250,00 €
ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ 8ΗΜ ΜΕ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΛΑΡΝΑΚΑ ΣΤΙΣ 27/3
2.800,00 €
0,00 €
3.300,00 €