Μεξικό

Μεξικό

Viva la fiesta Mexicana!

 

Vamos muchachos y muchachas! Ετοιμαζόμαστε να φύγουμε για ένα δημοφιλή προορισμό, που δύσκολα να τον επισκεφθείς χωρίς γκρουπ. Εμείς όμως δεν είμαστε ένα συνηθισμένο γκρουπ, αλλά προτιμούμε να αποκαλούμαστε yolo παρεάκι, έτοιμο να ανακαλύψει μια συναρπαστική χώρα, το Μεξικό. Μαζί θα αφεθούμε στα μυστήρια αυτής της απίθανης χώρας, για να βιώσουμε όσες περισσότερες εμπειρίες μπορούμε. Θα βγεις από τα στρωμένα μονοπάτια, θα περπατήσεις στα χνάρια των Μάγια, θα γνωρίσεις αρχαίους πολιτισμούς, αλλά και σύγχρονα έθιμα, θα απολαύσεις παραδοσιακά μεξικάνικα φαγητά φτιαγμένα με τα χεράκια σου, θα αράξεις σε ειδυλλιακές παραλίες, μα πάνω από όλα θα βουτήξεις στην κουλτούρα των ντόπιων, που αυτό είναι που απογειώνει ένα ταξίδι. Viva Mexico!

 

Ημέρα 1η, 21 Μαρτίου | Αναχώρηση για.. Mexico!

 
Ελπίζουμε να έχεις κάνει αρκετή σιέστα της προηγούμενες μέρες, γιατί από σήμερα ακολουθεί μια συνεχόμενη φιέστα με την ακούραστη παρέα του World Party Traveller! Η μεγάλη μέρα του ταξιδιού μας για το Μεξικό έφτασε. Δίνουμε ραντεβού στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, οπλισμένοι με μεγάλα αποθέματα αδρεναλίνης, όρεξη για νέες καυτερές γεύσεις και μεγάλες αντοχές για τα πυροτεχνήματα των μοναδικών εμπειριών που μας περιμένουν σε αυτή τη συναρπαστική χώρα. Aaaaarrrrrriba!

Ημέρα 2η, 22 Μαρτίου | Μexico City - Lucha Libre

 
Νωρίς το πρωί φτάνουμε στο Μέξικο Σίτυ. Μόλις παραλάβουμε τις αποσκευές μας, επιβιβαζόμαστε στο λεωφορείο και κατευθυνόμαστε προς το ξενοδοχείο για ξεκούραση. Όσο κουρασμένος κι αν νιώθεις είμαστε σίγουροι ότι δεν “κρατιέσαι” να εξερευνήσεις την πρωτεύουσα. Για αρχή, θα βολτάρουμε σε μια από τις μεγαλύτερες πλατείες του κόσμου, την πλατεία Zocalo. Βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου και είναι 3 φορές μεγαλύτερη από τη δική μας Πλατεία Συντάγματος. Θα δούμε κυβερνητικά κτίρια, τον επιβλητικό Καθεδρικό Ναό και το Εθνικό Παλάτι. Επόμενη στάση, η διάσημη λεωφόρος Paseo de la Reforma. Εκεί θα θαυμάσουμε τον Άγγελο της Ανεξαρτησίας, το μνημείο – ορόσημο της πόλης που υψώνεται στα 36 μέτρα, ενώ στη βάση του είναι χαραγμένα τα ονόματα ηρώων πολέμου. Καθώς διασχίζουμε τη λεωφόρο, θα μας “χαιρετούν” τα αγάλματα της Ντιάνας της Κυνηγού και του El Caballito και θα περιπλανηθούμε ανάμεσα σε εντυπωσιακά ιστορικά και σύγχρονα κτίρια, που φιλοξενούν πολυτελή ξενοδοχεία, κορυφαία εστιατόρια και εμπορικά κέντρα. Ήρθε όμως η ώρα να σε βάλουμε για τα καλά στην κουλτούρα αυτού του τόπου. Ντύσου, στολίσου γιατί προαιρετικά μπορείς να παρακολουθήσεις έναν αγώνα Lucha Libre, που μεταφράζεται ως "ελεύθερος αγώνας". Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα της χώρας καθώς και ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείς να κάνεις στην Πόλη του Μεξικού. Oι παλαιστές είναι εν μέρει γυμναστές, εν μέρει ηθοποιοί. Οι περισσότεροι luchadores φορούν μάσκες, για να κρατήσουν μυστική την ταυτότητά τους. Κάποιες φορές, αφαιρούν τη μάσκα από τους ηττημένους, έτσι θα πρέπει να συνεχίσουν την καριέρα τους ντροπιασμένοι. Οι πολύχρωμες μάσκες, τα δυνατά φώτα, η μουσική και οι ζητοκραυγές δύσκολα να μη σε συνεπάρουν.

Ημέρα 3η, 23 Μαρτίου | Cholula - Puebla - Οaxaca

 
Η περιπέτεια συνεχίζεται στη Cholula, μια πανέμορφη πόλη που θεωρείται η παλαιότερη της Αμερικής. Είναι χτισμένη με τέτοιο τρόπο που φαίνεται σαν να προσπαθεί να σκαρφαλώσει τις πλαγιές του ηφαιστείου Popocatepetl που υψώνεται δίπλα της επιβλητικά. Θα ανέβουμε στην πυραμίδα Tepanapa για να απολαύσουμε την πανέμορφη πανοραμική θέα, αλλά η μαγεία δεν τελειώνει εκεί. Θα χαθούμε ανάμεσα σε εποχές και πολιτισμούς. Καθολικοί ναοί, μουσουλμανικές αψίδες, μπαρόκ θόλοι και μοναστήρια φρούρια συνυπάρχουν σε αυτήν την πόλη σε απόλυτη αρμονία που προκαλεί μια έκρηξη αισθήσεων σε κάθε επισκέπτη. Συνεχίζουμε προς την «πόλη των αγγέλων», την Puebla, η οποία δεν αστειεύεται και σκοπεύει να δικαιολογήσει το όνομά της. Το κομψό ιστορικό κέντρο, στολισμένο με τα πολύχρωμα πλακάκια azulejos, φημισμένες ντόπιες γεύσεις και 70 πανέμορφες εκκλησίες είναι μόνο μερικά από αυτά που θα ζήσουμε σε αυτό το μέρος. Και όταν πια χορτάσουμε από εντυπώσεις, μόνο για σήμερα βέβαια, θα κατευθυνθούμε προς την Oaxaca, όπου θα διανυκτερεύσουμε.

Ημέρα 4η, 24 Μαρτίου | Ξενάγηση στην Oaxaca - Μάθημα μαγειρικής

 
Σήμερα θα γνωρίσουμε καλύτερα το ιστορικό κέντρο της Oaxaca. Δεν πρόκειται μόνο για το Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, αλλά για την προσωποποίηση της γοητείας του Μεξικού, με τους ζεστούς και παθιασμένους σύγχρονους κατοίκους και τις αρχαίες ρίζες των σπουδαίων Ζαποτέκ. Ξεκινάμε με ξενάγηση στην πόλη, όπου το ισπανικό αποικιακό αρχιτεκτονικό ύφος, οι πολύχρωμες αγορές και οι λαϊκές χειροτεχνίες θα μας «ζαλίσουν» τόσο όσο χρειάζεται. Και τώρα ετοιμάσου να αποκτήσεις μια δεξιότητα που θα εκτιμήσουν ιδιαιτέρως οι φίλοι σου πίσω στην Ελλάδα. Για κάτι ακόμα που φημίζεται αυτή η χώρα είναι η μαγειρικής της, και τι πιο ιδανικό από το να σου δείξει ένας ντόπιος την τέχνη αυτής κουζίνας. Έτσι, όταν γυρίσεις πίσω στην Ελλάδα, ετοίμασε μια mexican night κι αφηγήσου στους φίλους σου τι βίωσες σε αυτό το ταξίδι. Το βράδυ μπορούμε να βγούμε για μεζκάλ. Το μεζκάλ είναι το παραδοσιακό ποτό των Μεξικανών, με ιδιαίτερη πατρίδα την Oaxaca. Πρόκειται για τον πρόγονο της τεκίλας, φτιαγμένο από απόσταγμα αγαύης με πολύ ιδιαίτερη γεύση και σερβίρεται σε ειδικές περιστάσεις. Και τι πιο ιδιαίτερο από μια βραδιά με την φοβερή παρέα μας! Ευτυχώς αύριο έχουμε πιο χαλαρή μέρα…

Ημέρα 5η, 25 Μαρτίου | Εσωτερική πτήση για Palenque

 
Αφού χθες μάθαμε με όλη τη σημασία της λέξης το τι είναι φιέστα, σήμερα αποχαιρετούμε τη φοβερή Oaxaca και, μέσω πρωτεύουσας, πετάμε για Villahermosa με τελικό προορισμό το Palenque. Θα περάσουμε τη νύχτα στο Palenque και θα ξεκουραστούμε καλά, γιατί αύριο ξεκινάμε την αναζήτηση της «Χαμένης Ατλαντίδας των Μάγια»!

Ημέρα 6η, 26 Μαρτίου | Palenque - Campeche

 
Ξυπνάμε νωρίς γιατί και αυτή η μέρα μας επιφυλάσσει πολύ μυστήριο. Κατευθυνόμαστε στην αρχαιολογική ζώνη του Palenque για να ταξιδέψουμε στον μυστικιστικό κόσμο των Μάγια. Κρυμμένες μέσα στην ομίχλη της ζούγκλας, οι πυραμίδες των Μάγια ξεπροβάλλουν περήφανα από το πράσινο, αποκαλύπτοντάς μας αυτόν τον φοβερό αρχαίο πολιτισμό. Ακούγοντας κάπου στο βάθος το καλωσόρισμα των σημερινών κατοίκων της ζούγκλας, θα περπατήσουμε στα μονοπάτια, σκοντάφτοντας σε εντυπωσιακά κτίσματα και ερείπια ναών μέχρι να μας αποκαλυφθεί και ο πασίγνωστος «αστροναύτης του Palenque». Φήμες λένε ότι η εικόνα του αποδεικνύει επισκέψεις των εξωγήινων στην περιοχή στο παρελθόν, άλλοι το διαψεύδουν με την εξήγηση ότι πρόκειται για την αναπαράσταση του βασιλιά Πακάλ που πηγαίνει στον Κάτω Κόσμο. Κρατάμε το σενάριο που μας αρέσει περισσότερο και αφού νιώσαμε αρκετά Ιντιάνα Τζόουνς για σήμερα, συνεχίζουμε προς το Campeche, όπου θα έχουμε αρκετό χρόνο να «χωνέψουμε» όλες τις εμπειρίες της μέρας, αλλά και να χωνέψουμε κυριολεκτικά κάποιες από τις μοναδικές μεξικανικές γεύσεις. Γιατί, μην ξεχνιόμαστε, είμαστε στη χώρα των tacos και των burritos.

Ημέρα 7η, 27 Μαρτίου | Campeche - Merida

 
Σήμερα θα απολαύσουμε ένα από τα πιο όμορφα σκηνικά της χώρας. Το ιστορικό κέντρο της Campeche δεν χρειάζεται καμία παρέμβαση από επαγγελματίες σκηνογράφους, για να μας προσφέρει μια παραμυθένια ατμόσφαιρα. Πανέμορφα αποικιακά μπαρόκ κτίρια σε παστέλ αποχρώσεις, μικρά πλακόστρωτα στενάκια, γοητευτικά παλιά αρχοντικά του κέντρου, αλλά και ζωντανές αγορές, ήσυχοι πεζόδρομοι και χαλαρά καφέ μερικά μέτρα πιο μακριά, θα μας κάνουν κι εμάς να νιώσουμε μέρος αυτής της ιστορίας. Τo παραμύθι, όμως, έχει και δεύτερο επεισόδιο για σήμερα, αφού ο επόμενος προορισμός είναι η Merida, η πρωτεύουσα της πολιτείας Yukatan. Μπορεί να φανεί παράλογο, αλλά οι πολλές αντιθέσεις της είναι οι ίδιες που καθιστούν τη Merida έναν ήσυχο παράδεισο. Τα αποικιακά σπίτια, τα ερείπια των Μάγια, οι μεγάλες πλατείες και τα στενά δρομάκια συνυπάρχουν σε απόλυτη αρμονία. Εκεί μπορείς να απολαύσεις ένα παραδοσιακό ποτό champola ή sorbet. Και σε αυτά δεν λέμε ποτέ όχι.

Ημέρα 8η, 28 Μαρτίου | Chichen Itza - Ikkil Cenote - Cancun

 
Σήμερα θα επισκεφθούμε ένα από τα 7 σύγχρονα θαύματα του κόσμου! Θα ταξιδέψουμε πίσω στον χρόνο, απευθείας στο «πηγάδι του Itza», όπως μεταφράζεται στη γλώσσα των Μάγια το όνομα της σημαντικότερης πόλης τους. Η πυραμίδα του Kukulkan, ο ναός του Chac Mool, η αίθουσα των χιλίων πυλώνων είναι μόνο μερικά από τα μνημεία που θα μας φέρουν πιο κοντά στον αρχαίο λαό. Στον αρχαιολογικό χώρο θα περάσουμε και από διάφορα γήπεδα και μη σου κάνει εντύπωση, γιατί οι Μάγια ήταν παθιασμένοι παίχτες ποδοσφαίρου. Μόνο που τότε παιζόταν με μια άλλη τεχνική.. με τα γόνατα. Στη συνέχεια τι πιο λογικό από το να δροσιστούμε στα νερά του περίφημου Ikkil Cenote.Τα cenote είναι ένα από τα εντυπωσιακά φυσικά θαύματα της περιοχής. Πρόκειται για φυσικές δεξαμενές νερού που δημιουργήθηκαν πριν από εκατομμύρια χρόνια. Οι Μάγια τα χρησιμοποιούσαν για θρησκευτικές θυσίες, εμείς θα «θυσιαστούμε» να απολαύσουμε τα υπέροχα νερά τους. Στη συνέχεια λοιπόν ξεκινάμε για το ξενοδοχείο μας στο Cancun και αφού ξεκουραστούμε, ετοιμαζόμαστε για νυχτερινή βόλτα και ίσως καταλήξουμε σε φιέστα με τεκίλα και μαργαρίτες!

Ημέρα 9η, 29 Μαρτίου | Sailing Tour στο Isla Mujeres

 
Σήμερα βάζουμε πλώρη για το Isla Mujeres. Μόλις φτάσουμε με το ιστιοπλοϊκό μας σε αυτόν τον μικρό παράδεισο, θα χαλαρώσουμε στη λευκή άμμο, ίσως σκοντάψουμε σε κάποιο ντόπιο ιγκουάνα και όταν πια θα νομίζουμε ότι η σημερινή ημέρα τα έχει όλα, έρχεται ή ώρα να βουτήξουμε στα υπέροχα νερά. Θα κάνουμε snorkeling μέσα στον απίστευτο κοραλλιογενή ύφαλο του Isla Mujeres , δίπλα σε σπάνια εξωτικά ψάρια, παρέα με, αν είμαστε τυχεροί, δελφίνια ή και θαλάσσιες χελώνες!

Ημέρα 10η, 30 Μαρτίου | Χαλάρωση στην παραλία του Cancun - Xcaret

 
Τη σημερινή ημέρα την αφήσαμε ελεύθερη. Αυτό δε σημαίνει ότι θα βαρεθείς! Έχεις πολλές επιλογές. Μπορεί απλά να χαλαρώσεις σε κάποια από τις παραλίες του Κανκούν. Αν όμως θέλεις να κάνεις κι άλλες δραστηριότητες, τότε θα σου προτείναμε το πάρκο XCaret. Ένα πάρκο γεμάτο εμπειρίες, που θα σου γεμίσει όλη την ημέρα. Μπορείς να μπεις σε ένα ποτάμι και να πας με τα …νερά του, να κολυμπήσεις σε φυσικές πισινούλες ή να απολαύσεις ένα βραδινό show εμπνευσμένο από τον πολιτισμό αυτής της χώρας. Το έχουμε επισκεφθεί και πραγματικά αξίζει!

Ημέρα 11η, 31 Μαρτίου | Tulum

 
Σήμερα, προαιρετικά, μπορείς να επισκεφθείς το κοντινό Τουλούμ. Όχι για επίσκεψη σε αξιοθέατα, αλλά για χαλάρωση. Η διαδρομή θα διαρκέσει περίπου δύο ώρες και θα σε οδηγήσει σε υπέροχες παραλίες με φοίνικες. Ίσως από τις πιο ειδυλλιακές παραλίες που έχουμε συναντήσει. Υπέροχα beach bars, συναρπαστικά vibes και κοκτειλάρες, θα είναι το καλύτερο κλείσιμο για το ταξίδι σου στο Μεξικό. Εάν δε θέλεις να επισκεφθείς το Tulum, που δε θα σου το προτείναμε μιας και πραγματικά αξίζει, θα έχεις ελεύθερο χρόνο στο Cancun.

Ημέρα 12η, 1 Απριλίου | Επιστροφή στην Ελλάδα

 
Έφτασε η μέρα να πούμε Adios muchachos και να αφήσουμε πίσω μας μια πολύχρωμη, νόστιμη και ανεπανάληπτη εμπειρία. Αναχωρούμε για το αεροδρόμιο από όπου θα πάρουμε την πτήση επιστροφής. Δεν αποχαιρετιόμαστε όμως.. Μπορεί αυτό το γεμάτο περιπέτεια ταξίδι και οι πρωτόγνωρες εμπειρίες να τελείωσαν, αλλά μια νέα ταξιδιωτική παρέα τώρα δημιουργείται. Ο επόμενος προορισμός μας ποιος θα είναι;

 

  Θα αναρτηθεί σύντομα.*

  • Chichen Itza  
  • Cenotes
  • Lucha Libre
  • Cooking Class 
  • Cancun
  • Tulum
  • Xcaret
  • Isla Mujeres Sailing & Snorkelling (προαιρετικό)

   Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια 
  • Σύνολο φόρων
  • Εσωτερική πτήση Oaxaca - Villahermosa
  • 1 αποσκευή έως 23 kg ανά άτομο και μία χειραποσκευή έως 7κg (55 cm x 40 cm x 25 cm
  • Διαμονή 
  • Πρωινό καθημερινά
  • Μεταφορές για την εκτέλεση του προγράμματος
  • Όλες οι ξεναγήσεις με τοπικούς ξεναγούς, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
  • Team leader
  • Ταξιδιωτική ασφάλιση και ασφάλιση αστικής ευθύνης

   Δεν Περιλαμβάνονται

  • Κόστος εισόδων σε αξιοθέατα
  • Προαιρετικές δραστηριότητες
  • Φιλοδωρήματα σε τοπικούς ξεναγούς

Από Αθήνα:

  • Σε δίκλινο / τρίκλινο / solo traveller : 2490€
  • Σε μονόκλινο: 2890€

  Από Θεσσαλονίκη:

  • Σε δίκλινο / τρίκλινο / solo traveller : 2600€
  • Σε μονόκλινο: 3000€

  Από Λάρνακα :

  • Σε δίκλινο / τρίκλινο / solo traveller : 2800€
  • Σε μονόκλινο: 3200€

  Τιμές No Flight: 

  • Σε δίκλινο / τρίκλινο / solo traveller : 1600€
  • Σε μονόκλινο: 2000€

*Σε περίπτωση που κλείσετε το ταξίδι No Flight, επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας για την επιβεβαίωση.

Κάντε τώρα την κράτησή σας για να εξασφαλίσετε την τιμή που μετά θα ανέβει έως και 500€ ανά άτομο!

 

Πληρωμή

  • Προκαταβολή το 50% της τελικής τιμής με την επιβεβαίωση της κράτησης και εξόφληση το αργότερο 20 ημέρες πριν την αναχώρηση του ταξιδιού
  • Πληρωμή μέσω πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας

 

  Σημειώσεις για τις τιμές: Όλες οι τιμές είναι ανά άτομο για το σύνολο των περιλαμβανομένων 

  • Σε δίκλινο / τρίκλινο : εσύ και η παρέα σου σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο
  • Solo Traveller : Ειδικότητα μας! Αν δεν μπορεί να έρθει η παρέα σου μην ανησυχείς καθόλου! Έτσι κ αλλιώς θα γίνουμε αμέσως μια ομάδα - παρέα που δεν τελειώνει την τελευταία μέρα του ταξιδιού. Το δωμάτιο σου θα είναι δίκλινο (σπάνια τρίκλινο) με άτομο του ίδιου φύλου. Τώρα η απόφαση για ένα ονειρικό ταξίδι είναι μόνο δική σου..Join us! 
  • Μονόκλινο : Θέλεις να έρθεις στην παρέα μας, αλλά να έχεις αποκλειστικά δικό σου δωμάτιο? Είναι λίγο πιο ακριβό αλλά γίνεται! 
  • Νο flight : περιλαμβάνουν όλες τις παροχές εκτός από τα αεροπορικά εισιτήρια και τη μεταφορά από/προς αεροδρόμιο. Ταξίδεψε από όποιο μέρος του κόσμου επιθυμείς, βγάλε μόνος σου ή με τη βοήθεια μας τα αεροπορικά εισιτήρια και συνάντησέ μας την 1η ημέρα του ταξιδιού!

Αναχώρηση από Αθήνα

21/03 Παρασκευή | Αθήνα  (ATH) – Κωνσταντινούπολη (IST) | 15.50 – 18.30 | TK 1850 | Turkish Airlines

21/03 Παρασκευή | Κωνσταντινούπολη (IST)  – Μέξικο Σίτυ (MEX) | 22.00 – 03.50 | TK 189 | Turkish Airlines

Επιστροφή

01/04 Τρίτη | Κανκούν (CUN) – Κωνσταντινούπολη (IST) | 14.00 – 10.10 | TK 182 | Turkish Airlines

02/04 Τετάρτη | Κωνσταντινούπολη (IST) – Αθήνα (ATH) | 13.15 – 14.50 | TK 1849 | Turkish Airlines

 

Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη

21/03 Παρασκευή | Θεσσαλονίκη (SKG) – Κωνσταντινούπολη  (IST) | 21.35 – 00.05 | TK 1894 | Turkish Airlines

22/03 Σάββατο | Κωνσταντινούπολη (IST) – Μέξικο Σίτυ (MEX) | 01.55 – 07.50 | TK 181 | Turkish Airlines

Επιστροφή

01/04 Τρίτη | Κανκούν (CUN)  – Κωνσταντινούπολη (IST) | 08.40 – 04.45 | TK 190 | Turkish Airlines

02/04 Τετάρτη | Κωνσταντινούπολη (IST) – Θεσσαλονίκη (SKG) | 07.30 – 09.00 | TK 1843 | Turkish Airlines

 

Αναχώρηση από Λάρνακα

21/03 Παρασκευή | Λάρνακα (LCA) – Αθήνα (ATH) | 10.30 – 12.15 | A3 903 | Aegean 

21/03 Παρασκευή | Αθήνα  (ATH) – Κωνσταντινούπολη (IST) | 15.50 – 18.30 | TK 1850 | Turkish Airlines

21/03 Παρασκευή | Κωνσταντινούπολη (IST)  – Μέξικο Σίτυ (MEX) | 22.00 – 03.50 | TK 189 | Turkish Airlines

Επιστροφή

01/04 Τρίτη | Κανκούν (CUN) – Κωνσταντινούπολη (IST) | 14.00 – 10.10 | TK 182 | Turkish Airlines

02/04 Τετάρτη | Κωνσταντινούπολη (IST) – Αθήνα (ATH) | 13.15 – 14.50 | TK 1849 | Turkish Airlines

02/04 Τετάρτη | Αθήνα (ATH)  – Λάρνακα (LCA) | 19.10 – 20.45 | GQ 604 | Sky Express

 

*Όλες οι αναγραφόμενες ώρες αναχωρήσεων και αφίξεων είναι τοπικές.

 

Πολιτική αποσκευών 

Περιλαμβάνονται:

  • 1 αποσκευή έως 23 κιλά (στην επιστροφή επιτρέπεται έως 30 κιλά)
  • 1 χειραποσκευή έως 8 κιλά

 

 

*Τα ξενοδοχεία θα ανακοινωθούν σύντομα

 

Mexico City 

Check - in: 22/03 | Check out: 23/03

 

Oaxaca 

Check - in: 23/03 | Check out: 25/03

 

Palenque 

Check - in: 25/03 | Check out: 26/03

 

Campeche 

Check - in: 26/03 | Check out: 27/03

 

Merida 

Check - in: 27/03 | Check out: 28/03

 

Cancun 

Check - in: 28/03 | Check out: 01/04

 

Οι προαιρετικές δραστηριότητες δηλώνονται κατά την κράτηση και πληρώνονται την πρώτη ημέρα της εκδρομής στον/στην team leader.

  • Isla Mujeres Sailing Tour (Join in) : 130€
  • Cooking class: 55€
  • Lucha Libre: 70€
  • ΧCaret: 160€ (Περιλαμβάνεται η μεταφορά από/προς το Cancun,  κολύμπι με σωσίβιο σε τρία υπόγεια ποτάμια, πρόσβαση στην παραλία και στις φυσικές πισίνες).
  • Tulum: 110€ (Περιλαμβάνεται μόνο η μεταφορά από/προς το Cancun).

Απαιτούμενα Έγγραφα

  • Διαβατήριο με ισχύ μεγαλύτερη των 6 μηνών από την ημερομηνία επιστροφής

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ή καλέστε μας για να μιλήσετε  με εκπρόσωπο μας στα τηλέφωνα 2310 284300

ΜΕΞΙΚΟ
Αναχώρηση
Ξενοδοχείο / Διατροφή

21 Μαρ 2025
ΜΕΞΙΚΟ 12ΗΜ NO FLIGHT ΣΤΙΣ 21/3
1.600,00 €
0,00 €
2.000,00 €
ΜΕΞΙΚΟ 12ΗΜ ΜΕ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 21/3
2.490,00 €
0,00 €
2.890,00 €
ΜΕΞΙΚΟ 12ΗΜ ΜΕ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ 21/3
2.600,00 €
0,00 €
3.000,00 €
ΜΕΞΙΚΟ 12ΗΜ ΜΕ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΛΑΡΝΑΚΑ ΣΤΙΣ 21/3
2.800,00 €
0,00 €
3.200,00 €