Miray Cruises
Μύκονος-Σαντορίνη-Ρόδος-Σμύρνη

Miray Cruises | Μύκονος-Σαντορίνη-Ρόδος-Σμύρνη

Καλοκαίρι '24  |  4 ημέρες

Miray Cruises | Μύκονος-Σαντορίνη-Ρόδος-Σμύρνη

Καλοκαίρι '24  |  4 ημέρες

 

Ταξιδέψτε με το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο MV Gemini από ΠΕΙΡΑΙΑ 

Το ανακαινισμένο Gemini διαθέτει 400 άνετες εσωτερικές & εξωτερικές καμπίνες, σουίτες με μπαλκόνια, προσφέρει γεύματα σε πλουσίους μπουφέδες, πρόγραμμα ψυχαγωγίας κάθε βράδυ, αλλά και πολυτελείς υπηρεσίες όπως πισίνα, δυο τζακούζι, γυμναστήριο, καζίνο, εστιατόρια.

 

1η ημέρα : Δευτέρα: Επιβίβαση στον Πειραιά/Διανυκτέρευση εν πλω (Αναχώρηση: 13:00)

 

Το ταξίδι σας ξεκινάει με την επιβίβαση σας στο κρουαζιερόπλοιο πλήρες ανακαινισμένο κρουαζιερόπλοιο Gemini. Μέχρι την απογευματινή σας αναχώρηση, εξερευνήστε τους χώρους του καραβιού, απολαύστε το μεσημεριανό σας φαγητό σε έναν από τους υπέροχους μπουφέδες στα εστιατόρια του κρουαζιερόπλοιου ή απολαύστε τον απογευματινό απόπλου του κρουαζιερόπλοιου. Βραδινό φαγητό και νυχτερινή διασκέδαση σας περιμένουν στο κρουαζιερόπλοιου όσο θα ταξιδεύουμε προς την μαγευτική Σαντορίνη.

1η ημέρα : Δευτέρα: Μύκονος (Αναχώρηση: 20:00 - Άφιξη: 02:00)

 

Η Μύκονος τη νύχτα είναι ένας ζωντανός και κοσμοπολίτικος προορισμός. Η Χώρα, με τα γραφικά σοκάκια της και τα ασπρισμένα σπίτια, ζωντανεύει με πολυάριθμα μπαρ, κλαμπ και εστιατόρια που προσφέρουν διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ποτά σε παραθαλάσσια μπαρ, να χορέψουν σε διάσημα κλαμπ με παγκόσμιους DJ και να περπατήσουν στα φωταγωγημένα δρομάκια, απολαμβάνοντας τη μοναδική ατμόσφαιρα της Μυκόνου. Η νυχτερινή ζωή της Μυκόνου είναι διάσημη για την ενέργεια και τη ζωντάνια της, καθιστώντας το νησί ιδανικό για όσους αναζητούν αξέχαστες στιγμές διασκέδασης.

2η ημέρα : Τρίτη: Η Μαγευτική Σαντορίνη (Άφιξη: 07:00 - Αναχώρηση: 15:00)

 

Κατευθυνόμαστε προς τη Σαντορίνη, το νησί που κλέβει τις καρδιές με τα εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα και τα λευκά χωριά της. Θα έχετε άπλετο χρόνο να απολαύσετε τη μαγευτική καλντέρα των Φηρών και το γραφικό παγκοσμίως διαδεδομένο χωριό της Οίας.

3η ημέρα : Τετάρτη: Ρόδος (Αναχώρηση: 08:00 - Άφιξη: 18:00)

 

Η Ρόδος, το μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων, είναι ένας δημοφιλής προορισμός για ταξιδιώτες, γνωστός για τις εκπληκτικές παραλίες, την πλούσια ιστορία και τον ζωντανό πολιτισμό του. Οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν την μεσαιωνική Παλιά Πόλη της Ρόδου, με τα λιθόστρωτα δρομάκια, τα αρχαία ερείπια και το εντυπωσιακό Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου. Απολαύστε το ηλιόλουστο μεσογειακό κλίμα, την νόστιμη τοπική κουζίνα και υπαίθριες δραστηριότητες. Η Ρόδος συνδυάζει αρμονικά την αρχαία ιστορία με τις σύγχρονες ανέσεις, καθιστώντας την ιδανικό προορισμό για κάθε είδους ταξιδιώτες.

4η ημέρα : Πέμπτη: Ανακαλύπτοντας το Τσεσμέ και τη Σμύρνη (Αναχώρηση: 08:00 - Άφιξη: 18:00)

 

Η Πέμπτη ανοίγει νέες πόρτες προς αξέχαστες εμπειρίες καθώς το πλοίο μας αναχωρεί προς τον παραδοσιακό προορισμό του Τσεσμέ. Εκείνοι που επιθυμούν περισσότερη περιπέτεια θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν εκδρομή στη Σμύρνη, μια πόλη που συνδυάζει τον παραδοσιακό χαρακτήρα με τη σύγχρονη ζωντάνια.

5η ημέρα : Παρασκευή: Επιστροφή στο λιμάνι του Πειραιά ( Άφιξη: 07:00)

 

Μετά το πρωινό σας, αποβίβαση από το πλοίο έχοντας τις καλύτερες αναμνήσεις από το υπέροχο ταξίδι σας.

 

Μην ξεχνάτε πως όποιος κλείνει γρήγορα κερδίζει! 

Οι τιμές του τιμοκαταλόγου είναι δυναμικές οπότε ενδέχεται να αυξηθούν.


Κάντε κλικ στο εικονίδιο για να κατεβάσετε τον τιμοκατάλογο.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ή καλέστε μας για να μιλήσετε  με εκπρόσωπο μας στα τηλέφωνα 2310 284300