Σκανδιναβικές Πρωτεύουσες

Ένα μοναδικό πρόγραμμα το οποίο συνδυάζει ΟΛΕΣ τις πρωτεύουσες της Σκανδιναβίας

Kαλοκαίρι '24 | 7 ημέρες

Σκανδιναβικές Πρωτεύουσες

Καλοκαίρι '24 | 7 ημέρες

 

Ένα μοναδικό πρόγραμμα το οποίο συνδυάζει ΟΛΕΣ τις πρωτεύουσες της Σκανδιναβίας.

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ – ΣΟΥΗΔΙΑ – ΝΟΡΒΗΓΙΑ – ΔΑΝΙΑ | ΕΛΣΙΝΚΙ – ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ – ΟΣΛΟ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

  

  Ελάτε μαζί μας στο ταξίδι στη Σκανδιναβία γιατί σας προσφέρουμε :

  • Μόνο απευθείας πτήσεις της Ryanair από το αεροδρόμιο “Μακεδονία” με προπληρωμένες θέσεις 
  • Ιδανικά ωράρια πτήσεων με πρωινή αναχώρηση για Ελσίνκι και επιστροφή από  Κοπεγχάγη 
  • Εσωτερική πτήση από Όσλο για Κοπεγχάγη με την SAS AIRLINES και όχι με πλοίο ή λεωφορείο, όπου θα χάσουμε πολλές πολύτιμες ώρες από το ταξίδι 
  • Ένα νέο ανανεωμένο πρόγραμμα που συνδυάζει και τις 4 πρωτεύουσες 
  • Πολυτελή διαμονή με άμεση πρόσβαση στο κέντρο κάθε πόλης 
  • Ταξιδεύουμε βράδυ με τα περίφημα Νορβηγικά cruise ships από Ελσίνκι προς Στοκχόλμη, για να κερδίσουμε χρόνο από το ταξίδι και παράλληλα να απολαύσουμε την υπέροχη θαλάσσια διαδρομή 
  • Στη διαδρομή Ελσίνκι - Στοκχόλμη διαμονή σε δίκλινες εσωτερικές καμπίνες (όχι τετράκλινες) 
  • ΔΩΡΟ δείπνο στο εστιατόριο του πλοίου   
  • Μεταφορές με λεωφορεία τελευταίας τεχνολογίας 
  • Εξαιρετικό και έμπειρο συνοδό - tour leader, πολύ σημαντικό ιδιαίτερα για αυτό το ταξίδι 
  • Εμπειρία 36 ετών, ταξιδεύουμε μαζί σας από το 1988!

 

1η ημέρα: Πτήση για Ελσίνκι - περιήγηση πόλης – Κρουαζιέρα με προορισμό τη Στοκχόλμη

 

Συγκέντρωση νωρίς το πρωί στο αεροδρόμιο Μακεδονία και αναχώρηση με απευθείας πτήση για το Ελσίνκι. Εκεί μας υποδέχεται ο συνοδός του ταξιδιού και αφού μας δώσει τις πρώτες απαραίτητες πληροφορίες ξεκινάμε την περιήγησή μας σε μία πόλη κόσμημα, η οποία αποτελεί το προσωπικό στοίχημα ζωής του Καρλ Λούντβιχ Ένγκελ, του αρχιτέκτονα που αφού μαθήτευσε στη σχολή του μέγα Ραστρέλι (του ανθρώπου που έδωσε την μεγαλοπρέπεια που θαυμάζουμε στην Αγ. Πετρούπολη), ξεδίπλωσε τις αρετές του διαμορφώνοντας το υπέροχο ιστορικό κέντρο της πόλης. Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι όλα αυτά συνοδεύονται από κτίρια – μνημεία που χάρισαν στην πόλη ιδιοφυΐες της εμβέλειας του Άλβαρ Άαλτο ή του Σαάρινεν. Ο Καθεδρικός Ναός του Αγίου Νικολάου, η μεγαλοπρεπής πλατεία της Γερουσίας, ο Ρωσικός Καθεδρικός Ναός Ουσπένσκι το Εθνικό μουσείο, ο Σιδηροδρομικός Σταθμός, το μέγαρο Φινλανδια, το πάρκο του Σιμπέλιους με το μνημείο προς τιμήν του μεγάλου Φινλανδού συνθέτη, το κτίριο του Κοινοβουλίου και φυσικά η μοναδική εκκλησία των Βράχων, είναι η ζωντανή απόδειξη ότι το Ελσίνκι είναι περισσότερο ένα «ταξίδι» στην πορεία της παγκόσμιας αρχιτεκτονικής των τελευταίων τριών αιώνων παρά μία ακόμη Βορειοευρωπαϊκή πόλη. Στην περιήγησή μας θα θαυμάσουμε μεταξύ άλλων το Ολυμπιακό Στάδιο, το κτίριο της Όπερας, τα ναυπηγεία, το μνημείο του μεγάλου συνθέτη της Φινλανδίας Σιμπέλιους (Sibelius) και την περίφημη Εκκλησία των Βράχων.Θα περάσουμε από το Προεδρικό Μέγαρο, την υπαίθρια αγορά στο λιμάνι, τον Ορθόδοξο Ναό Ουσπένσκι και την πλατεία της Γερουσίας με τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου. Θα έχουμε χρόνο στο κέντρο της πόλης και θα πάμε στο δωμάτιο για δείπνο και ξεκούραση, απλά με τη διαφορά ότι αυτό είναι μέσα στο πλοίο!
Τακτοποιούμαστε στην καμπίνα και φύγαμε για μια υπέροχη κρουαζιέρα στην Βαλτική και το Σουηδικό αρχιπέλαγος με τα 24.000 νησιά. Θα πάρουμε το δείπνο, θα περιπλανηθούμε στους χώρους του πλοίου και θα κοιμηθούμε γιατί το πρωί θα μας βρεί στη Στοκχόλμη.

2η ημέρα: Στοκχόλμη - Περιήγηση πόλης - Gamla Stan

 

Άφιξη στην πρωτεύουσα της Σουηδίας, που είναι χτισμένη πάνω σε 14 νησιά τα οποία ενώνονται με διαδοχικές γέφυρες. Η Σουηδία αποτέλεσε για παραπάνω από 200 χρόνια το ισχυρότερο κράτος της Βόρειας Ευρώπης, που μόνο πολύ αργότερα, η άνοδος της Τσαρικής Ρωσίας, την περιόρισε σταδιακά στα σημερινά γεωγραφικά της όρια. Η σημερινή μας περιήγηση θα αποκαλύψει τις ανεπανάληπτες ομορφιές της σουηδικής αριστοκρατικής πρωτεύουσας. Περπατώντας στο ιστορικό κέντρο Gamla Stan με τα πολλά μεσαιωνικά κτίρια γινόμαστε μάρτυρες ενός εξαιρετικά διαφυλαγμένου μυστικού, το οποίο ο χρόνος έχει αφήσει αναλλοίωτο. Άλλωστε, η πόλη δεν βομβαρδίστηκε κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, πράγμα που τη βοηθά να κρατά περήφανα το αρχιτεκτονικό της σφρίγος.
Το περιβόητο Δημαρχείο, με τη Χρυσή Αίθουσα όπου διεξάγεται η δεξίωση προς τιμή των βραβευθέντων με το βραβείο Νόμπελ επιστημόνων και καλλιτεχνών, τα νεοκλασικά βασιλικά ανάκτορα, η μεγαλοπρεπής μπαρόκ Όπερα, η πλατεία Ομονοίας καθώς και τα πολλά αριστοκρατικά κτίρια του κέντρου τραβούν το ενδιαφέρον μας με την πρώτη ματιά. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.Το απόγευμα είναι στη διάθεσή σας. Από τα ενδιαφέροντα θεματικά μουσεία ως την αλλαγή φρουράς στο βασιλικό ανάκτορο ως τον καφέ στα μοντέρνα στέκια, οι επιλογές διαφέρουν ανάλογα με τις προσωπικές αναζητήσεις. Μπορείτε να επισκεφτείτε το υπαίθριο λαογραφικό μουσείο του Skansen, να περπατήσετε στον εμπορικό πεζόδρομο της Drottninggatan, να περιηγηθείτε στο νότιο νησί με τον μποέμ χαρακτήρα και τα χιπ μπαράκια, ή ακόμα να απολαύσετε μία ωριαία κρουαζιέρα κάτω από τις γέφυρες. Γειτονιές όπως η SoFo και το Ostermalm, αποτελούν σταθερές μεν, εναλλακτικές δε, αξίες της πόλης για το «ψαγμένο» ταξιδιωτικό κοινό και γνωρίζουν τον επισκέπτη με τον τρόπο ζωής των Σουηδών, αλλά και τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα της πόλης.
Για το βράδυ σας προτείνουμε έναν περίπατο στην Γκάμλα Σταν, το πιο παλιό νησί – συνοικία της πόλης, με τον μεσαιωνικό χαρακτήρα που διατηρείται αναλλοίωτος. Στη συνέχεια μπορείτε να απολαύσετε μία παγωμένη Absolut (η απάντηση των Σουηδών στην κυριαρχία της ρώσικης βότκα) στην κεντρική πλατεία με θέα τα φανταστικά κτίρια και τις γοτθικές εκκλησίες που την περιβάλλουν.

3η ημέρα: Στοκχόλμη – Ουψάλα – Σιγκτούνα

 

Η σημερινή μέρα είναι στη διάθεση σας να την αξιοποιήσετε με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε, άλλωστε ο συνοδός του ταξιδιού είναι εκεί για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε. Εμείς σας προτείνουμε να μας ακολουθήσετε σε μια εκδρομή στην Ουψάλα με το τεράστιο αστεροσκοπείο, το διάσημο Πανεπιστήμιό και τον μεγάλο Καθεδρικό του 14ου αιώνα. Σύντομη περιήγηση και στη συνέχεια θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε την αρχαιότερη πόλη της Σουηδίας με έτος ίδρυσης το 960 μ.Χ, τη Sigtuna. Στην περιήγησή μας θα δούμε το μικρότερο δημαρχείο της Σουηδίας, το μουσείο με την ιστορία του χωριού και τη λίμνη Malaren που περνά μέσα από το χωριό. Μπορείτε να χαλαρώσετε και να πιείτε μια ζεστή σοκολάτα στο καφέ της θείας Brum ή στην τοπική διάλεκτο Τant Burns Kaffestuga το οποίο λειτουργεί από το 1600 και προσφέρει αλμυρές και γλυκές λιχουδιές και ζεστά ροφήματα. Έχει βραβευτεί ως ένας από τους καλύτερους φούρνους και καφετέριες της χώρας. Επιστροφή στη Στοκχόλμη. Για τον ελεύθερο σας χρόνο στην πόλη της Στοκχόλμης προτείνουμε να επισκεφθείτε το Μουσείο της Μεσαιωνικής Στοκχόλμης «Κάθε σπίτι κρύβει μια ζωντανή ιστορία εδώ», μας είπε η Tina Rodhe, υπεύθυνη του Μεσαιωνικού Μουσείου και μία από τις ξεναγούς στο Gamla Stan.Το Μουσείο της Μεσαιωνικής Στοκχόλμης είναι ο μοναδικός κάτοχος των κλειδιών για το κελάρι στο μοναστήρι του Μαύρου Μοναχού στο Gamla Stan. Αν είστε τυχεροί θα κατεβείτε στο μεσαιωνικό τάφο και θα μάθετε για τους μύθους των θαυμάτων από την εποχή των Δομινικανών. Αγαπημένο αξιοθέατο είναι και το τουρ Ιστορίας και Φαντασμάτων που, με τη βοήθεια του ξεναγού θα δείτε να ζωντανεύει η μεσαιωνική ιστορία της πόλης, ιστορίες, μύθοι και υποθέσεις φόνων που θα σας κάνουν να ανατριχιάσετε! Όσο περνά η ώρα και βραδιάζει, ο έμπειρος σε «φαντάσματα» ξεναγός θα σας περιπατήσει σε σοκάκια και σημεία όπου η ιστορία συναντά το μυστήριο στην πιο επιβεβλημένη δραστηριότητα της Στοκχόλμης. Ενώ για όποιον έχει καλλιτεχνική φλέβα και διαθέτει χορευτικές ικανότητες προτείνουμε επίσκεψη στο Μουσείο ABBA: Μπείτε και να χορέψετε μέχρι τελικής πτώσεως. Το Μουσείο Abba δεν είναι ένα συνηθισμένο μουσείο. Φυσικά, τα κοστούμια των μελών, οι χρυσοί δίσκοι, τα αυθεντικά αντικείμενα, τα ενθύμια και πολλά άλλα είναι εδώ. Μπορείτε να μάθετε πώς θα φαινόσασταν με τα θρυλικά τους κοστούμια, να τραγουδήσετε στο studio Polar, να ζήσετε συναρπαστικές ψευδαισθήσεις 3D και να βγείτε στη σκηνή μαζί με το συγκρότημα. Το υλικό σας θα καταγραφεί στον προσωπικό σας αριθμό πάνω στο εισιτήριό σας! Έτσι δημιουργείται η σελίδα σας και μπορείτε να ξαναζήστε την επίσκεψή σας. Να δείτε τον εαυτό σας επί σκηνής με τα κοστούμια των ΑΒΒΑ, να ακούστε το τραγούδι σας ή να δείτε το βίντεο με τη μουσική.

4η ημέρα: Στοκχόλμη – Όρεμπρο - Κάρλσταντ – Όσλο

 

Παίρνουμε ένα καλό πρωινό στο ξενοδοχείο, αφήνουμε πίσω την Στοκχόλμη και κατευθυνόμαστε προς την πόλη Όρεμπρο. Άφιξη και αμέσως θα θαυμάσουμε το επιβλητικό κάστρο, τις γραφικές ξύλινες κατοικίες, το ναό του Αγίου Νικολάου και το δημαρχείο. Ελεύθερος χρόνος για καφέ και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας κάνοντας την επόμενη στάση μας στη γραφική πανεπιστημιούπολη Κάρλσταντ. Είναι η πρωτεύουσα της κομητείας Βέρμλαντ και η μεγαλύτερη πόλη στην επαρχία Βέρμλαντ της Σουηδίας. Είναι χτισμένο στο δέλτα του ποταμού, όπου ο μεγαλύτερος ποταμός της Σουηδίας, Κλαρέλβεν, διασχίζει τη μεγαλύτερη λίμνη της Σουηδίας, το Βένερν. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό με θέα στη μαγευτική λίμνη. Συνεχίζουμε για το Όσλο με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το απόγευμα θα είναι ελεύθερο, ενώ με τη βοήθεια του έμπειρου συνοδού μας θα κάνουμε μία πρώτη γνωριμία με το κέντρο της πόλης, στην αριστοκρατική κεντρική οδό Καρλ Γιόχαν, για φαγητό και ποτό στα μπαρ της προκυμαίας Άκερμπρύγκε. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Όσλο περιήγηση πόλης – Απευθείας πτήση για Κοπεγχάγη

 

Πρωινό και ξεκινάμε την περιήγηση στην πόλη κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε το Κοινοβούλιο, το νεοκλασικού ρυθμού Παλάτι, το μοντέρνο Δημαρχείο, τον γοτθικό Καθεδρικό ναό, την πανέμορφη Όπερα, το πάρκο Φρόγκνερ με τα περίφημα γλυπτά του Βίγκελαντ από γρανίτη και σφυρηλατημένο σίδερο κ.ά. Η πρωτεύουσα της Νορβηγίας που το χειμώνα αποτελεί πόλο έλξης των σκιέρ, το καλοκαίρι μεταμορφώνεται σε μια διαφορετική πόλη με το θερμόμετρο να ανεβαίνει και να «σοκάρει» τους επισκέπτες της. Στον μυχό του ομώνυμου φιόρδ, αριστοτεχνικά χτισμένο και απλωμένο αμφιθεατρικά στις πλαγιές των γύρω λόφων, η πόλη -πλαισιωμένη από 40 νησιά- βρίθει από ιστορικά κτίρια και φυσικές ομορφιές, ανάμεσα στις οποίες πράσινοι λόφοι και βουνά, ένα άγριο δάσος με όχι μία, ούτε δύο, αλλά 343 λίμνες. Όμως, το βλέμμα του περιπατητή θα τραβήξει πρωτίστως το κέντρο της που το καλοκαίρι σφύζει από το πολύχρωμο ανθρώπινο σμάρι. Κατά μήκος της κεντρικής αρτηρίας βρίσκονται αριστοκρατικά κτίρια όπως ο Καθεδρικός Ναός, το πανεπιστήμιο, το Κοινοβούλιο, το Εθνικό Θέατρο και η Βασιλική Κατοικία. Κι αν το επιβλητικό κτίριο του Δημαρχείου, διάσημο και πολυφωτογραφισμένο εξαιτίας της απονομής των Νόμπελ Ειρήνης είναι μια πρώτης τάξεως τουριστική ατραξιόν, ένα σωρό από νεόκτιστα κτίρια παραδίδουν μαθήματα αστικής πρωτοπορίας σε νεοφώτιστους αρχιτέκτονες και λάτρεις του design. Το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης, η Όπερα που στο σχήμα της θυμίζει παγόβουνο, αλλά και το πρόσφατο στολίδι της πόλης, το Μουσείο που είναι αφιερωμένο στον Edvard Munch, εντυπωσιάζουν με τις καθαρές μινιμαλιστικές γραμμές τους. Χρόνος ελεύθερος για φαγητό και αναμνηστικές αγορές.. Στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο και απευθείας πτήση για Κοπεγχάγη. Άφιξη και τα τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

6η ημέρα: Κοπεγχάγη - περιήγηση πόλης – Canal Cruise - Tivoli gardens

 

Σήμερα θα ξυπνήσουμε σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο 4* στην πρωτεύουσα της Δανίας. Χαρούμενοι άνθρωποι πάνω στο ποδήλατό τους κινούνται με άνεση στους λιθόστρωτους δρόμους, ασκούνται στα τεράστια πάρκα και δουλεύουν στα γραφικά αρχοντικά που ο δαιμόνιος designer έχει μετατρέψει σε πράσινα μεταμοντέρνα κτίρια. Τα πάντα στη Δανία έχουν βαπτιστεί στην κολυμβήθρα του μεγάλου παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν κι αυτό είναι κάτι που αντιλαμβανόμαστε με την έναρξη της περιήγησής μας. Χτισμένη πάνω σε δύο νησιά που συνδέονται με πέντε γέφυρες, η Κοπεγχάγη, είναι πόλη που αγαπά τις σύγχρονες τάσεις και επιβραβεύει την εναλλακτική σκέψη, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως η παραλία δεν βρίσκεται στην άκρη της πόλης, αλλά στη μέση της. Ξεκινώντας την περιήγησή μας από το νησί Ama με τους κήπους των Ολλανδών και το πανεπιστήμιο, θα θαυμάσουμε την εκκλησία του Ιησού Σωτήρα με το εντυπωσιακό καμπαναριό ύψους 90μ και τα 400 εξωτερικά σκαλιά ως την κορυφή, το Μεγάλο Κανάλι με τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και την promenade στο Sydhavn, εκεί που η σύγχρονη πόλη σφύζει από ζωή με τα εμπορικά κέντρα και τα ατμοσφαιρικά καφέ.
Θα συνεχίσουμε ως το ιστορικό κέντρο της πόλης, και θα δούμε εξωτερικά το κτίριο του σιδηροδρομικού σταθμού, την γλυπτοθήκη Carlsberg και το ρολόι – θερμόμετρο των τεσσάρων εποχών. Θα απολαύσουμε την πλατεία Δημαρχείου με το άγαλμα του πιο αγαπημένου Δανού, Hans Christian Andersen και το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων. Συνέχεια για το Amalienborg, την κατοικία της βασιλικής οικογένειας, την πανέμορφη πλατεία των ανακτόρων και την εκκλησία Frederiks Kirke σε στυλ ροκοκό. Η θέα προς την όπερα και το λιμάνι της βασιλικής οικογένειας είναι μαγευτική. Το άγαλμα της θεάς Gefion με το εντυπωσιακό συντριβάνι, η αγγλικανική εκκλησία St Alban’s και το πάρκο του Β’ παγκοσμίου πολέμου με τα αμέτρητα γλυπτά είναι ο επόμενος σταθμός μας. Θα συνεχίσουμε με μια πανοραμική βόλτα για να θαυμάσουμε εξωτερικά τον βοτανικό κήπο, το κάστρο Rosenberg και το υπέροχο κτίριο της εθνικής πινακοθήκης. Καθ’ οδόν για το Nordhavn θα δούμε τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις και φυλακές του 19ου αι. για να καταλήξουμε στη Μικρή Γοργόνα, σύμβολο της πόλης, που μας περιμένει πάντα εκεί για μια μοναδική φωτογραφία!!
Η συνέχεια είναι εξίσου εντυπωσιακή, αφού μεταφερόμαστε στο δημοφιλές κτίριο της Βουλής για να θαυμάσουμε εξωτερικά την υπέροχη αρχιτεκτονική και να επισκεφτούμε τον κήπο της εθνικής βιβλιοθήκης με το άγαλμα του γνωστού Δανού φιλοσόφου Kierkegaard. Τα ανάκτορα Christiansborg και το παλιό χρηματιστήριο σε ρυθμό Ολλανδικής Αναγέννησης είναι από τα πλέον χαρακτηριστικά της πόλης! Καταλήγουμε στο δημοφιλές Nyhavn, αγαπημένο σημείο της πόλης του Hans Christian Andersen. Θα θαυμάσουμε την πλατεία των βασιλέων και το ξεχωριστό βασιλικό θέατρο πριν επιβιβαστούμε για μια υπέροχη προαιρετική κρουαζιέρα στα κανάλια της Κοπεγχάγης! Οι χαρακτηριστικές χαμηλές γέφυρες, το Μαύρο Διαμάντι, η μποέμ συνοικία Christianhavn και το υπέροχο μουσείο Thorvaldsen με τις τοιχογραφίες, αποδεικνύουν ότι η κρουαζιέρα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ξενάγησης, αφού μόνο έτσι μπορούμε να ανακαλύψουμε όλες αυτές τις ομορφιές. Στον ελεύθερο απόγευμα , σας προτείνουμε μια βόλτα στο ανοιχτό πάρκο ψυχαγωγίας Tivoli, μοναδικό στο είδος του και μια εξερεύνηση στα σοκάκια της Stroget τον χαρακτηριστικό πεζόδρομο. Ώρα για ψώνια, περιπλάνηση κ μια παραδοσιακή δανέζικη μπύρα!

7η ημέρα: Ελεύθερος χρόνος & Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής

 

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος στη διάθεσή μας για μία τελευταία βόλτα στο κέντρο της πόλης για βόλτα και αναμνηστικές αγορές. Σας προτείνουμε να νοικιάσετε ένα ποδήλατο με κατεύθυνση τη μοντέρνα περιοχή Vesterbro χαζεύοντας τα αξιοθέατα κατά μήκος της προκυμαίας. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής.

Μην ξεχνάτε πως όποιος κλείνει γρήγορα κερδίζει! 

Οι τιμές του τιμοκαταλόγου είναι δυναμικές οπότε ενδέχεται να αυξηθούν.


Κάντε κλικ στο εικονίδιο για να κατεβάσετε τον τιμοκατάλογο.

Τιμοκατάλογος : 

  • Οι τιμές είναι ανά άτομο, αφορούν το σύνολο του πακέτου και περιλαμβάνουν ότι αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα.
  • Τιμή σε δίκλινο-τρίκλινο : Τιμή ενήλικα σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο
  • Τιμή παιδιού : Τιμή παιδιού πληρώνει ο μικρός μας φίλος που είναι 2-12 ετών και ταξιδεύει με 2 ενήλικες στο ίδιο δωμάτιο. 
  • Τιμή μονόκλινου : Για εσάς που ταξιδεύετε μόνοι ή θέλετε αποκλειστικό δωμάτιο. Η επιβάρυνση υπολογίζεται στην τιμή του δικλίνου.
  • Βρέφος έως 2 ετών : Ταξιδεύει ως infant και πληρώνει 10% της αξίας της εκδρομής + το σύνολο φόρων και δεν καταλαμβάνει θέση στα μέσα μεταφοράς..
  • Σύνολο φόρων : Στις αεροπορικές εκδρομές στη στήλη «σύνολο φόρων» αναγράφονται οι φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, ο ΦΠΑ και λοιπές χρεώσεις 

 

Διατροφή :

  • Πρωινό : Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο
  • Ημιδιατροφή : Πρωινό και 1 γεύμα ή δείπνο καθημερινά 
  • Πλήρης διατροφή : Πρωινό και 1 γεύμα και 1 δείπνο καθημερινά
  • All inclusive : Πρωινό και 1 γεύμα και 1 δείπνο καθημερινά και σνακς και soft drinks ενδιάμεσα 

 

  • Τα τρίκλινα δωμάτια είναι δίκλινα με την προσθήκη μιας πτυσσόμενης κλίνης.
  • Οι προαιρετικές εκδηλώσεις - εκδρομές απαιτούν ελάχιστο αριθμό συμμετοχής για να πραγματοποιηθούν.
  • Το γραφείο έχει το δικαίωμα αλλαγής του ξενοδοχείου που αναφέρεται στο πρόγραμμα με άλλο της ίδιας κατηγορίας. 
  • Στα μουσεία / θεάματα που τις ημέρες των εορτών θα παραμείνουν κλειστά λόγω αργιών, δεν περιλαμβάνεται επίσκεψη. 
  • Η σειρά του προγράμματος μπορεί να διαφοροποιηθεί λόγω συνθηκών, χωρίς καμία παράλειψη.
  • Οι επιβάτες αεροπορικών εκδρομών οφείλουν να είναι 2 ώρες νωρίτερα στο αεροδρόμιο από τις αναφερόμενες ώρες αναχωρήσεων των πτήσεων, στην αναχώρηση & στην επιστροφή. 
  • Ο ταξιδιώτης έχει υποχρέωση να υπογράψει τη σύμβαση συμμετοχής στο ταξίδι είτε ηλεκτρονικά είτε με φυσική παρουσία στο γραφείο που έκανε την κράτηση.

 

Παρακαλούμε διαβάστε με προσοχή τους γενικούς όρους συμμετοχής που αναγράφονται στο site μας στο σύνδεσμο Όροι συμμετοχής σε ταξίδι

ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ
Αναχώρηση
Ξενοδοχείο / Διατροφή

03 Αυγ 2024
7 ημέρες ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4* - Πρωινό
1.495,00 €
1.235,00 €
2.005,00 €
SOLD OUT

10 Αυγ 2024
7 ημέρες ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4* - Πρωινό
1.445,00 €
1.185,00 €
1.955,00 €
SOLD OUT

17 Αυγ 2024
7 ημέρες ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4* - Πρωινό
1.245,00 €
985,00 €
1.755,00 €

24 Αυγ 2024
7 ημέρες ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4* - Πρωινό
1.245,00 € 1.145,00 €
885,00 €
1.655,00 €
Σύνολο φόρων: 280,00 €