Πανόραμα Ελβετίας
Αλσατία - Χαϊδελβέργη

Πανόραμα Ελβετίας - Αλσατία - Χαϊδελβέργη

28η Οκτωβρίου '24 | 6 ημέρες

Πανόραμα Ελβετίας - Αλσατία - Χαϊδελβέργη

28η Οκτωβρίου '24 | 6 ημέρες

 

Ένα μοναδικό ταξίδι που συνδυάζει τη Ελβετική μαγεία με την παραμυθένια Αλσατία..

Ελβετία..αν δεν έχεις πάει, πρέπει να πας! Θα εξερευνήσουμε μαζί την αγορά και το ιστορικό κέντρο της Βασιλείας, της Ζυρίχης, τους καταρράκτες του Ρήνου και πανέμορφες πόλεις, όπως η Λουκέρνη και η πρωτεύουσα Βέρνη. Θα δοκιμάσουμε φυσικά και την τοπική γαστρονομία που ξεπερνάει κατά πολύ το δίπτυχο «τυρί-σοκολάτα», χαρακτηριστικά που θα θυμάστε για πάντα!

Αλσατία...ένα ταξίδι όνειρο ζωής! Η Αλσατία είναι μια ιδιαίτερα όμορφη περιοχή η οποία εκτείνεται κατά μήκος της δυτικής όχθης του Ρήνου. Κατά την αρχαιότητα ανήκε στους Κέλτες. Αργότερα υπήρξε μέρος της Γερμανίας αλλά και της Γαλλίας. Η περιοχή «άλλαξε χέρια» αρκετές φορές, ώσπου με το πέρας του Α΄ Παγκόσμιου εντάχθηκε μόνιμα στο κράτος της Γαλλίας. Οι αλλαγές αυτές είχαν ως αποτέλεσμα την ανάμειξη των πληθυσμών και τη δημιουργία μιας διαφορετικής νοοτροπίας η οποία φαίνεται από την καθημερινότητα των κατοίκων μέχρι την κουλτούρα και την αρχιτεκτονική. Στο ταξίδι αυτό θα επισκεφτούμε υπέροχα μέρη από την πρωτεύουσα της Αλσατίας το Στρασβούργο, τα Κρασοχώρια, τη γραφική Χαϊδελβέργη και το Φράιμπουργκ

 

Tαξιδέψτε μαζί μας γιατί προσφέρουμε :

  • Μοναδική τιμή με αντίστοιχες ποιοτικές παροχές.
  • Aπευθείας πτήσεις για Ζυρίχη και επιστροφή από Φρανκφούρτη
  • Ιδανικά ωράρια πτήσεων με αναχώρηση πρωί και επιστροφή απόγευμα για 6 “γεμάτες” ημέρες
  • Δύο διανυκτερεύσεις στη Ζυρίχη, στο πολυτελές ξενοδοχείο Zuri by Fassbind 4* , με άμεση πρόσβαση στο κέντρο της πόλης
  • Δύο διανυκτερεύσεις στο Στρασβούργο, σε ξενοδοχεία 3* & 4*, δίπλα στην καρδιά της πόλης
  • Μία διανυκτέρευση στη Χαϊδελβέργη, στο ξενοδοχείο Staycity 4* , σε απόλυτα κεντρική τοποθεσία
  • Επίσκεψη στα διασημότερα οινικά χωριά της Αλσατίας, Κολμάρ, Ρικβίρ, Εγκισχάϊμ, Ομπερνέ, όπου θα δοκιμάσουμε τα καλύτερα κρασιά της Ευρώπης!
  • Περιήγηση στην πόλη-κόσμημα Φράιμπουργκ αγαπημένη πόλη του Νίκου Καζαντζάκη
  • Επίσκεψη στις πιο όμορφες πόλεις της Ελβετίας, τη Λουκέρνη & τη Βέρνη
  • Επίσκεψη στην Βασιλεία, την πόλη σταυροδρόμι των 3 χωρών (Ελβετία-Γαλλία-Γερμανία)

 

1η ημέρα: Πτήση για Ζυρίχη – Καταρράκτες Ρήνου – Περιήγηση στη Ζυρίχη

 
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” ,έλεγχος και απευθείας πτήση για Ζυρίχη. Άφιξη και αμέσως αναχωρούμε για να δούμε ένα θαύμα της φύσης! Θα επισκεφθούμε τους καταρράκτες του Ρήνου. Ένας ποταμός που πηγάζει από τις Ελβετικές Άλπεις, περνάει όλη την Ευρώπη και εκβάλλει στην Βόρεια θάλασσα στην Ολλανδία. Η περιοχή αυτή της Ελβετίας έχει μια μεγάλη ποικιλία από φυσικά αξιοθέατα και μνημεία, αλλά η μαγεία της περισσότερο κρύβεται στην τοποθεσία και στο θέαμα που δημιουργούν οι καταρράκτες του Ρήνου, που ονομάζονται Reinfall και είναι οι μεγαλύτεροι της Ευρώπης!
Στη συνέχεια, θα μεταβούμε στο κέντρο της Ζυρίχης, τη μεγαλύτερη πόλη της Ελβετίας, που πολλοί αποκαλούν «θησαυροφυλάκιο του πλανήτη», αφού είναι η πόλη με τις περισσότερες τράπεζες, αναλογικά με τον πληθυσμό, και ταυτόχρονα αυτή με τις πιο ισχυρές χρηματικές καταθέσεις. Την ίδια στιγμή είναι και μία πόλη πανέμορφη, που εκτείνεται στις όχθες του ποταμού Λιμάτ. Ένας τόπος που αγαπάει την τέχνη και την τιμάει μέσα από ενδιαφέροντα πολιτισμικά ιδρύματα που συνυπάρχουν αρμονικά, απολύτως φυσικά και αυτονόητα, με τις υπέροχες μπουτίκ των κορυφαίων οίκων μόδας και βέβαια με καταπληκτικά καταστήματα ρολογιών που μαγεύουν με τις γυαλιστερές, καλοφτιαγμένες βιτρίνες. Μεταξύ άλλων θα δούμε τη Γοτθική Εκκλησία του 13ου αιώνα Fraumünster (Φραουμίνστερ) με τα περίφημα βιτρό, την εκκλησία του Αγίου Πέτρου με τη μεγαλύτερη πλάκα ρολογιού της Ευρώπης, το Δημαρχείο, την Όπερα και το μοντέρνο κτίριο Le Corbusier (Λε Κορμπυζιέ), κέντρο προστασίας περιβάλλοντος. Ελεύθερος χρόνος στο κέντρο για φαγητό, βόλτες και αγορές. Στη συνέχεια μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.

2η ημέρα: Λουκέρνη - Βέρνη

 
Σήμερα 2η μέρα του ταξιδιού μας, επιλέγουμε να επισκεφτούμε 2 από τις ομορφότερες πόλεις της Ελβετίας, χωρίς άλλη επίσκεψη γιατί πραγματικά αξίζει να τις αφιερώσουμε αρκετό χρόνο. Παίρνουμε ένα καλό πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχωρούμε για μια ακόμη εκδρομική εμπειρία στο αλπικό ελβετικό ανάγλυφο. Μετά από μια μαγευτική διαδρομή στα βουνά με λίμνες και ποτάμια φτάνουμε στη Λουκέρνη, στις όχθες της ομώνυμης λίμνης. Θα περιηγηθούμε στην παλιά πόλη με τις χρωματιστές προσόψεις των σπιτιών, όπου θα δούμε την κλειστή γέφυρα του παρεκκλησίου από τον 14ο αιώνα, το Δημαρχείο, την εκκλησία του Αγ. Πέτρου, την κεντρική Πλατεία, τη μεσαιωνική αγορά του κρασιού, τις φημισμένες εκκλησίες των Φραγκισκανών, των Ιησουιτών, τη Χοφκίρκε και φυσικά το λιθόστρωτο ιστορικό κέντρο, τα οποία δίνουν στην πόλη μια παραμυθένια χροιά. Μέσω ενός ειδυλλιακού παραλίμνιου δρόμου, φτάνουμε στην ομοσπονδιακή πρωτεύουσα της Ελβετίας, τη Βέρνη. Κτισμένη σε μια απόκρημνη καμπή του ποταμού Άαρ με φόντο τις μεγαλειώδεις Άλπεις, αποτελεί το διοικητικό κέντρο της Ελβετίας. Με τους πλακόστρωτους δρόμους, τα σπίτια με τις κόκκινες στέγες και τις γραφικές προσόψεις, η παλιά πόλη της Βέρνης είναι το καλύτερο διατηρημένο ιστορικό κέντρο στην Ελβετία. Η ιστορική μεσαιωνική παλιά πόλη της Βέρνης έχει ανακηρυχθεί από το 1983 Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την UNESCO. Ξεκινώντας την περιήγησή μας από την πλατεία Μπέρεν Πλατς που καλύπτει την περιοχή που κάποτε ήταν τάφρος, δηλαδή το τέλος της πόλης, όπου υπήρχαν αρκούδες, εξ ου και το όνομά της, διερχόμαστε από την πλατεία την Μπούντεν Πλατς, όπου το κτίριο που δεσπόζει είναι το Μπούντενχάους, το επιβλητικό Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο της Ελβετίας, απ όπου βλέπουμε τον ποταμό Άαρ που περιβάλλει την πόλη σε σχήμα πετάλου, συνεχίζουμε προς τον επιβλητικό Καθεδρικό Ναό, βλέπουμε τον Πύργο Κέφιγκτουρμ, δυτική πύλη της Μεσαιωνικής πόλης και αργότερα φυλακή και τον κεντρικό δρόμο, τη Μαρκτγκάσε, που ανοίγεται μπροστά μας εντυπωσιακός, με ψηλά κτίρια και με τις σημαίες να κυματίζουν στα περισσότερα από αυτά, όπως και τη συνέχεια, την Κραγκάσα, όπου κυριαρχούν τα στιβαρά πέτρινα κτίρια με τις στοές και οι κρήνες - συντριβάνια με τις στολισμένες με γλυπτά λαϊκής τεχνοτροπίας από μορφές της ιστορίας και της μυθολογίας, αλλά και γεμάτες με λουλούδια. Στοιχεία βέβαια που φτάνουν έως σήμερα και είναι μάρτυρες του πόσο πλούσια και ένδοξη ήταν η πόλη της Βέρνης κατά τον 16ο αι. Τελειώνοντας βλέπουμε τον Πύργο με το περίφημο αστρονομική ρολόι και τη γέφυρα Νίντεγκμπρίκε του ποταμού Άαρ, με το πάρκο των αρκούδων. Επιστροφή στη Ζυρίχη.

3η ημέρα: Ζυρίχη – Βασιλεία – Φράιμπουργκ – Στρασβούργο

 
 Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για τη Βασιλεία. Η πόλη «μοιράζεται» ανάμεσα σε Ελβετία, Γερμανία και Γαλλία, στις όχθες του ποταμού Ρήνου, ο οποίος τη χωρίζει σε δύο μέρη: την Grossbasel (Μεγάλη Βασιλεία) και την Kleinbasel (Μικρή Βασιλεία). Σήμερα είναι η ισχυρότερη οικονομικά πόλη της Ελβετίας και φιλοξενεί τα περισσότερα μουσεία πολιτισμού και έργων τέχνης της χώρας. Κατά την περιήγησή μας στην πόλη, θα δούμε τον υπέροχο καθεδρικό ναό Münster (Μύνστερ), την Marktplatz και το Δημαρχείο. Ελεύθερος χρόνος για καφέ. Στη συνέχεια αναχωρούμε για το Φράιμπουργκ (Freiburg), από τις πιο φημισμένες πανεπιστημιουπόλεις της Γερμανίας που - όχι άδικα - χαρακτηρίζεται ως η "περιβαλλοντική πρωτεύουσα της Ευρώπης", λόγω της έξυπνης αξιοποίησης της ενέργειας από τον ήλιο, τον οποίο απολαμβάνει μεγάλο μέρος του χρόνου. Θα περιηγηθούμε στο πολύ προσεκτικά αποκατεστημένο στην αρχική του μορφή και πεζοδρομημένο ιστορικό κέντρο για να θαυμάσουμε τον Καθεδρικό ναό, ένα από τα μεγάλα αριστουργήματα γοτθικής τέχνης στη Γερμανία, το κατακόκκινο Koifhus, το πρώτο πολυκατάστημα στον κόσμο, τις όμορφες κρήνες της πλατείας, το όχι ένα, αλλά δύο Δημαρχεία, αλλά και το αρτ νουβό κεντρικό κτίριο ενός από τα παλαιότερα πανεπιστήμια της Ευρώπης. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό και αναμνηστικές αγορές. Στη συνέχεια αναχωρούμε για το Στρασβούργο και τακτοποιήση στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος για μία πρώτη γνωριμία με το κέντρο της πόλης.

4η ημέρα: Στρασβούργο – Δρόμος του κρασιού - Ομπερνιέ - Ρικβίρ - Έγκισαιμ - Κολμάρ

 

Σήμερα ελάτε μαζί μας σε μια υπέροχη προαιρετική εκδρομή στα φημισμένα κρασοχώρια. Νότια της πόλης του Στρασβούργου και σε ακτίνα 100 χλμ. υπάρχουν 67 φημισμένα κρασοχώρια, σε Γαλλικό έδαφος. Λόγω του ότι η περιοχή αυτή περικλείεται από τη μια πλευρά από τα Βόσγια όρη και από την άλλη από το Ρήνο, δημιουργείται ένα μοναδικό μικροκλίμα ιδανικό για τις αμπελοκαλλιέργειες. Πρώτη μας στάση το Ομπερνέ (Obernai), στους πρόποδες του Όρους της αγίας Οντίλ, προστάτιδας της Αλσατίας. Η πόλη είναι γνωστή για τις πανέμορφες προσόψεις σπιτιών, το δημαρχείο και τον χαρακτηριστικό πύργο που έχει απομείνει από το παρεκκλήσι της Παναγίας του 13ου αι. αλλά και το αναγεννησιακό πηγάδι με τους έξι κουβάδες στολισμένο με λουλούδια. Συνεχίζουμε για το χωριό Ρίκβιρ. Έναν δημοφιλή τουριστικό προορισμό, κυρίως για την αρχιτεκτονική των κτιρίων του 16ου αιώνα, που μοιάζουν ανέπαφα. Συνεχίζουμε διασχίζοντας τον «Δρόμο του κρασιού», γεμάτο από αμπελώνες, στις πλαγιές των Βοσγίων λόφων και φτάνουμε στο γραφικό χωριό Εγκισάιμ στη βόρειο - ανατολική Γαλλία. Το Εγκισάιμ «απλωμένο» γύρω από ένα φρούριο του 8ου αιώνα, έχει αλλάξει ελάχιστα τους τελευταίους πέντε αιώνες. Με τα πόδια θα περιηγηθούμε στο ιστορικό του κέντρο που φιλοξενεί τον πραγματικά εντυπωσιακό καθεδρικό ναό της πόλης του 13ου αιώνα, χαρακτηριστικό δείγμα ρωμανικού και γοτθικού ρυθμού. Στο τέλος αναχωρούμε για τη Γαλλική πόλη Κολμάρ, το στολίδι της Αλσατίας. Περιηγηθείτε στο ιστορικό του κέντρο που χαρακτηρίζεται από παραδοσιακά σπίτια χτισμένα στις όχθες του ποταμού Λάουχ. Εκεί θα θαυμάσετε το δημαρχείο, τον καθεδρικό ναό αφιερωμένο στον Άγιο Μαρτίνο όπως επίσης και μικρές πανέμορφες πλατείες με ενδιαφέρουσες υπαίθριες αγορές. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στο πιο όμορφο σημείο της παλαιάς πόλης, την Μικρή Βενετία που χαρακτηρίζεται από κανάλια, περίτεχνες γέφυρες, αριστοκρατικά καφέ και πολυτελή εστιατόρια. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Στρασβούργο.

5η ημέρα: Στρασβούργο – Περιήγηση πόλης - Μπάντεν Μπάντεν  - Χαϊδελβέργη

 
Πρωινό και θα ξεκινήσουμε την ξενάγηση μας, στην πόλη που μοιάζει περισσότερο με πρωτεύουσα της Ευρώπης παρά με παλιά πόλη της Αλσατίας. Το ιστορικό κέντρο, ονομαζόμενο "Petite France" (Μικρή Γαλλία), χαρακτηρίστηκε ως "αξιοθέατο παγκόσμιας κληρονομιάς" από την UNESCO το 1988. Διαθέτει τη ζωντάνια μιας πανεπιστημιούπολης, εξαιτίας του πανεπιστημίου του Στρασβούργου που ιδρύθηκε το 1566 ένα από τα παλαιότερα της χώρας. Θα περπατήσουμε στην παλιά πόλη, γεμάτη γραφικά σπιτάκια με ξύλο και χρώμα, όπου δεσπόζει ο καθεδρικός ναός της Παναγίας του Στρασβούργου. Αξίζει να θαυμάσετε το αστρονομικό ρολόι και τα βιτρό του 12ου αιώνα. Στην πλατεία Σατό δίπλα στον καθεδρικό, βρίσκεται ο πύργος των Ροάν του 18ου αιώνα, άλλοτε οικία του αρχιεπισκόπου, που σήμερα στεγάζει τα κυριότερα μουσεία της πόλης, το μουσείο Καλών Τεχνών, το Μουσείο Διακοσμητικών Τεχνών και Αρχαιολογίας και την οικία Καμερζέλ. Το μεσημέρι ελεύθερος χρόνος στους πεζόδρομους της πόλης για καφέ ή φαγητό στα εξαιρετικά αλσατικά εστιατόρια. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την πόλη Μπάντεν – Μπάντεν. Βρίσκεται στη Γερμανία και είναι κτισμένη σε ρυθμό Μπαρόκ. Καταπράσινη πόλη που φημίζεται για τα θερμά Λουτρά της, που σώζονται από τα Ρωμαϊκά χρόνια. Αξίζει να επισκεφθείτε το Καζίνο για να θαυμάσετε το υπέροχο κτίριο. Στη συνέχεια αναχώρηση για τη Χαϊδελβέργη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος στη διάθεσή σας για μία πρώτη γνωριμία με το κέντρο της πόλης.

6η ημέρα: Χαϊδελβέργη περιήγηση πόλης - Φρανκφούρτη – Πτήση επιστροφής

 

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και ξεκινάμε την περιήγησή μας στην παραμυθένια Χαϊδελβέργη, χτισμένη στις όχθες του ποταμού Νέκαρ. Η σημερινή μας μέρα είναι όλη αφιερωμένη σε αυτή την πόλη γιατί πραγματικά αξίζει! Θα περπατήσουμε στο πεζοδρομημένο ιστορικό της κέντρο, στη Χάουπτ Στράσσε (Hauptstrasse), που θεωρείται ο μεγαλύτερος πεζόδρομος της Γερμανίας με μήκος 1,6 χλμ. Θα θαυμάσουμε μεσαιωνικές και νεότερης περιόδου εκκλησίες, όπως αυτή του Αγίου Πνεύματος και αυτή των Ιησουιτών. Στην πόλη επίσης εντυπωσιάζουν η λεγόμενη «φυλακή των φοιτητών», ο «πύργος των μαγισσών», τμήμα του μεσαιωνικού οχυρωματικού τείχους, το ξενοδοχείο Zum Ritter, από το 1592, το παλιό πανεπιστήμιο της πόλης και η γέφυρα που ενώνει την πόλη με την απέναντι όχθη. Τέσσερις γέφυρες στεφανώνουν τις όχθες του Νέκαρ, με την Παλιά Γέφυρα (Altebrücke) να είναι μακράν η ωραιότερη. Όσοι επιθυμούν μπορούν να ακολουθήσουν τον συνοδό και να περάσουν στην απέναντι πλευρά της πόλης για να περπατήσουν στο περίφημο Μονοπάτι των Φιλοσόφων (Philosophenweg), ένα γραφικό και καταπράσινο καλντερίμι όπου συνήθιζαν στα χρόνια της Ρομαντικής περιόδου να περιδιαβαίνουν καθηγητές και φιλόσοφοι του πανεπιστημίου. Στον λόφο πάνω από την Παλιά Πόλη δεσπόζει το Κάστρο (προαιρετική ανάβαση) από όπου απολαμβάνει κανείς την καλύτερη θέα στην πόλη, με τα κωδωνοστάσια και τις στέγες των σπιτιών. Στη συνέχεια επιβίβαση στο λεωφορείο μας και μεταφορά στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης για την πτήση επιστροφής.

Μην ξεχνάτε πως όποιος κλείνει γρήγορα κερδίζει! 

Οι τιμές του τιμοκαταλόγου είναι δυναμικές οπότε ενδέχεται να αυξηθούν.


Κάντε κλικ στο εικονίδιο για να κατεβάσετε τον τιμοκατάλογο.

Τιμοκατάλογος : 

  • Οι τιμές είναι ανά άτομο, αφορούν το σύνολο του πακέτου και περιλαμβάνουν ότι αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα.
  • Τιμή σε δίκλινο-τρίκλινο : Τιμή ενήλικα σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο
  • Τιμή παιδιού : Τιμή παιδιού πληρώνει ο μικρός μας φίλος που είναι 2-12 ετών και ταξιδεύει με 2 ενήλικες στο ίδιο δωμάτιο. 
  • Τιμή μονόκλινου : Για εσάς που ταξιδεύετε μόνοι ή θέλετε αποκλειστικό δωμάτιο. Η επιβάρυνση υπολογίζεται στην τιμή του δικλίνου.
  • Βρέφος έως 2 ετών : Ταξιδεύει ως infant και πληρώνει 10% της αξίας της εκδρομής + το σύνολο φόρων και δεν καταλαμβάνει θέση στα μέσα μεταφοράς..
  • Σύνολο φόρων : Στις αεροπορικές εκδρομές στη στήλη «σύνολο φόρων» αναγράφονται οι φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, ο ΦΠΑ και λοιπές χρεώσεις 

 

Διατροφή :

  • Πρωινό : Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο
  • Ημιδιατροφή : Πρωινό και 1 γεύμα ή δείπνο καθημερινά 
  • Πλήρης διατροφή : Πρωινό και 1 γεύμα και 1 δείπνο καθημερινά
  • All inclusive : Πρωινό και 1 γεύμα και 1 δείπνο καθημερινά και σνακς και soft drinks ενδιάμεσα 

 

  • Τα τρίκλινα δωμάτια είναι δίκλινα με την προσθήκη μιας πτυσσόμενης κλίνης.
  • Οι προαιρετικές εκδηλώσεις - εκδρομές απαιτούν ελάχιστο αριθμό συμμετοχής για να πραγματοποιηθούν.
  • Το γραφείο έχει το δικαίωμα αλλαγής του ξενοδοχείου που αναφέρεται στο πρόγραμμα με άλλο της ίδιας κατηγορίας. 
  • Στα μουσεία / θεάματα που τις ημέρες των εορτών θα παραμείνουν κλειστά λόγω αργιών, δεν περιλαμβάνεται επίσκεψη. 
  • Η σειρά του προγράμματος μπορεί να διαφοροποιηθεί λόγω συνθηκών, χωρίς καμία παράλειψη.
  • Οι επιβάτες αεροπορικών εκδρομών οφείλουν να είναι 2 ώρες νωρίτερα στο αεροδρόμιο από τις αναφερόμενες ώρες αναχωρήσεων των πτήσεων, στην αναχώρηση & στην επιστροφή. 
  • Ο ταξιδιώτης έχει υποχρέωση να υπογράψει τη σύμβαση συμμετοχής στο ταξίδι είτε ηλεκτρονικά είτε με φυσική παρουσία στο γραφείο που έκανε την κράτηση.
  • Σε περίπτωση που κατά την διάρκεια των εορτών - αργιών, κάποιο επισκέψιμο αξιοθέατο δεν  λειτουργήσει, το αντικαθιστούμε με κάποια άλλη επίσκεψη.

 

Παρακαλούμε διαβάστε με προσοχή τους γενικούς όρους συμμετοχής που αναγράφονται στο site μας στο σύνδεσμο Όροι συμμετοχής σε ταξίδι

 

ΕΛΒΕΤΙΑ
Αναχώρηση
Ξενοδοχείο / Διατροφή

23 Οκτ 2024
6 ημέρες ZURI 4*/ IBIS 3*/ STAYCITY 4* - Πρωινό
739,00 €
0,00 €
984,00 €
6 ημέρες ZURI / DES VOSGES / STAYCITY 4* - Πρωινό
795,00 €
715,00 €
1.060,00 €
SOLD OUT
Σύνολο φόρων: 165,00 €