Πανόραμα Ελβετίας - Λίμνη Κόμο
Early Booking

Πανόραμα Ελβετίας - Λίμνη Κόμο

Χριστούγεννα '24 - Πρωτοχρονιά '25 | 6 ημέρες

Πανόραμα Ελβετίας - Λίμνη Κόμο

Χριστούγεννα '24 - Πρωτοχρονιά '25 | 6 ημέρες

 

Εικόνες που δεν περιγράφονται με λόγια..

Ελβετία..αν δεν έχεις πάει, πρέπει να πας! Είναι ένα από τα ομορφότερα ταξίδια που μπορείς να κάνεις στην Ευρώπη. Ένας συνδυασμός των μαγικών Ελβετικών τοπίων, με προσεγμένη διαμονή στη Ζυρίχη και τη Γενεύη. Για αυτό ετοιμάσαμε ένα 6ήμερο ταξίδι με ιδανικό συνδυασμό πτήσεων, ξεκινώντας από βόρεια στο αεροδρόμιο του Μέμινγκεν και επιστρέφοντας από νότια από το αεροδρόμιο του Μπέργκαμο. Θα εξερευνήσουμε μαζί την αγορά και το ιστορικό κέντρο της Ζυρίχης, τους καταρράκτες του Ρήνου και πανέμορφες πόλεις, όπως η Λουκέρνη το Ιντερλάκεν και η πρωτεύουσα Βέρνη. Θα θαυμάσουμε το εντυπωσιακό αλπικό τοπίο, τα κατάλευκα βουνά με τα πανέμορφα τοπία και τις άψογα οργανωμένες χιονοδρομικές εγκαταστάσεις στο Σεν Μόριτζ, φτάνοντας έως εκεί με το διάσημο αλπικό τρένο σε μια από τις ομορφότερες διαδρομές της Ευρώπης. Θα κλείσουμε με Γενεύη, Λωζάνη, Ανεσί και την φημισμένη λίμνη Κόμο. Ένα ιδιαίτερο ταξίδι για “λίγους”…το μόνο που έχετε να κάνετε είναι κράτηση και ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι βγαλμένο από παραμύθι !

 

Γνωρίστε την Ελβετία μαζί μας, γιατί προσφέρουμε..

  • Απευθείας πτήσεις προς Μέμιγκεν και επιστροφή από το Μπέργκαμο, πτήσεις ιδανικές για να γνωρίσουμε αυτά τα μέρη
  • Ιδανικά ωράρια πτήσεων με αναχώρηση πρωί και επιστροφή το βράδυ για 6 “γεμάτες” ημέρες
  • Προκράτηση αποκλειστικά, ένα βαγόνι για εμάς, στο περίφημο Αλπικό Τρένο
  • Διαμονή στη Ζυρίχη & στη Γενεύη σε επιλεγμένα ποιοτικά ξενοδοχεία
  • Επιπλέον επίσκεψη στη λίμνη της Κωνσταντίας
  • Δυνατότητα επίσκεψης στο περίφημο Ανεσί τη Βενετία της Γαλλίας
  • Έμπειρο αρχηγό, άριστο γνώστη του ταξιδιού
  • Το πληρέστερο, ανανεωμένο πρόγραμμα για την Ελβετία

 

1η ημέρα : ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΜΙΓΚΕΝ – ΛΙΜΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ - ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΡΗΝΟΥ - ΖΥΡΙΧΗ

 

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” στις 22 ή 29 Δεκεμβρίου, ώρα 04.00 το πρωί, έλεγχος και απευθείας πτήση για Μέμιγκεν. Μόλις φτάσουμε, χωρίς να χάσουμε χρόνο, ξεκινάμε την περιήγηση μας κατά μήκος των βόρειων ακτών προς την λίμνη Κωνστάντζα ή λίμνη της Κωνσταντίας ή Μπόντενζεε. Είναι η τρίτη μεγαλύτερη λίμνη της Κεντρικής Ευρώπης και βρίσκεται στο σημείο όπου συναντώνται η Αυστρία, η Ελβετία και η Γερμανία. Οι ντόπιοι την αποκαλούν με το παλιό γερμανικό όνομα, ‘Bodensee’, αλλά στις περισσότερες άλλες ευρωπαϊκές γλώσσες έχει πάρει το όνομά της από την πόλη Konstanz της Ελβετίας, στη δυτική της όχθη. Το μεγάλο αστικό κέντρο είναι η πόλη που δίνει και το όνομα στη λίμνη, η γραφική Κωνσταντία. Μεσαιωνικά χωριά όπως το Meersburg, ποδηλατικοί δρόμοι, υπέροχη καταπράσινη φύση με τις Άλπεις στο βάθος και μία μοναδική ατμόσφαιρα ηρεμίας να κυριαρχεί γύρω από την λίμνη. Αν μπορούμε να ξεχωρίσουμε όμως ένα στολίδι στην περιοχή είναι το γερμανικό νησάκι Mainau, το νησί των λουλουδιών, με την εξαίσια φυσική ομορφιά. Είνια το αστέρι της ‘Γερμανικής Ριβιέρας’ με την όμορφη προκυμαία στολισμένη με λουλούδια και τα ιαματικά λουτρά του. Κάθε χρόνο γιορτάζεται το Schwertletanze, ένας χορός με σπαθιά, οι ρίζες του οποίου πάνε πίσω στο 1646. Στη συνέχεια αναχώρηση για τους καταρράκτες του ποταμού Ρήνου, οι οποίοι είναι οι μεγαλύτεροι σε όγκο νερού καταρράκτες της Ευρώπης. Ένα ανεπανάληπτο θέαμα γεμάτο ιστορίες και δοξασίες. Στη συνέχεια αναχωρούμε για Ζυρίχη, όπου θα δούμε τη Γοτθική Εκκλησία του 13ου αιώνα Fraumünster (Φραουμίνστερ) με τα περίφημα βιτρό, την εκκλησία του Αγίου Πέτρου με τη μεγαλύτερη πλάκα ρολογιού της Ευρώπης, το Δημαρχείο, την Όπερα και το μοντέρνο κτίριο Le Corbusier (Λε Κορμπυζιέ), κέντρο προστασίας περιβάλλοντος. Αργά το απόγευμα άφιξη στο ξενοδοχείο.

2η ημέρα : ΖΥΡΙΧΗ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ - ΙΝΤΕΡΛΑΚΕΝ - ΛΙΜΝΕΣ ΤΟΥΝΕΡΖΕ / ΜΠΡΙΝΤΣΕΡΖΕ

 

Παίρνουμε ένα καλό πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχωρούμε για μια εκδρομική εμπειρία στο αλπικό ελβετικό ανάγλυφο, όπου μέσω ενός ειδυλλιακού παραλίμνιου δρόμου, φτάνουμε στη Λουκέρνη, χτισμένη δίπλα σε μία μεγάλη, κρυστάλλινη λίμνη, με δεκάδες εστιατόρια και καταστήματα να στέκονται στη σειρά, πάνω σε πλακόστρωτα δρομάκια και μία γραφική Παλιά Πόλη για να βολτάρετε με τις ώρες, νιώθοντας ότι έχετε «βουτήξει» σε έναν άλλο κόσμο, ενός πολύ διαφορετικού αιώνα. Στη Λουκέρνη, όλες οι ημέρες αρχίζουν από το μεσαιωνικό ιστορικό κέντρο, εκεί όπου βρίσκονται συγκεντρωμένα όλα τα σημαντικά αξιοθέατα της πόλης και ολοκληρώνονται πάλι εκεί, με ένα δείπνο ή ένα ποτήρι κρασί, χαζεύοντας τις εκατοντάδες ειδυλλιακές αντανακλάσεις που σκορπούν τα νυχτερινά φώτα και το φεγγάρι πάνω στο νερό. Θα περιηγηθούμε στην παλιά πόλη με τις χρωματιστές προσόψεις των σπιτιών, όπου θα δούμε την κλειστή γέφυρα του παρεκκλησίου από τον 14ο αιώνα, το Δημαρχείο, την εκκλησία του Αγ. Πέτρου, την κεντρική Πλατεία, τη μεσαιωνική αγορά του κρασιού, τις φημισμένες εκκλησίες των Φραγκισκανών, των Ιησουιτών, τη Χοφκίρκε και φυσικά το λιθόστρωτο ιστορικό κέντρο, τα οποία δίνουν στην πόλη μια παραμυθένια χροιά. Συνεχίζουμε για το Ιντερλάκεν, ιδιαίτερα φημισμένο θέρετρο με πολυτελή καταλύματα και βάση για αλπικές διαδρομές με τρένο, αλλά και πεζοπορία. Είναι χτισμένο στις όχθες του ποταμού Άαρ, ανάμεσα στις λίμνες Τούνερζε και Μπρίντσερζε, γεγονός που έδωσε και την ονομασία του. Επιστροφή στη Ζυρίχη, στο ξενοδοχείο μας.

3η ημέρα : ΖΥΡΙΧΗ - ΚΟΥΡ - ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕ ΤΟ ΑΛΠΙΚΟ ΤΡΕΝΟ - ΣΑΙΝ ΜΟΡΙΤΖ & ΝΤΑΒΟΣ

 

Είμαστε στην 3η ημέρα του ταξιδιού, έχουμε δει τόσα όμορφα μέρη όμως τα καλύτερα έρχονται! Απολαύστε την σημερινή σας μέρα στην Ζυρίχη με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε ή ελάτε μαζί μας σε μια υπέροχη προαιρετική ολοήμερη εκδρομή. Μέσα από μια καταπράσινη διαδρομή φτάνουμε στο Κουρ, όπου επιβιβαζόμαστε στο παραδοσιακό αλπικό τρένο, με κατεύθυνση το παγκοσμίου φήμης χιονοδρομικό κέντρο Σαιν Μόριτζ το οποίο είναι χτισμένο σε υψόμετρο 1580μ με γραφικά σαλέ και πολυτελή ξενοδοχεία για υψηλών προδιαγραφών διακοπές. Η διαδρομή ξελογιάζει μέσα από δάση, λίμνες και παγετώνες. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς το συγκλονιστικό, γεμάτο αντιθέσεις και χρώματα τοπίο, που θα σας μείνει αξέχαστο. Η ηλιοφάνεια στην περιοχή διαρκεί 322 ημέρες τον χρόνο, αυτό όμως δεν εμποδίζει τη μικρή και κομψή αυτή πόλη-χωριό να είναι ντυμένη στα λευκά για πάρα πολλές ημέρες. Το Σεν Μόριτζ δεν απέκτησε τυχαία το όνομα «κορυφή του κόσμου». Γιατί μπορεί να μην είναι η πιο υψηλή κορυφή της γης, είναι όμως σίγουρα η πιο αγαπητή, χάρη στην υπέροχη φύση των Άλπεων που την αγκαλιάζει. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα στην πόλη, φαγητό και ψώνια στις πολυτελείς μπουτίκ. Συνεχίζοντας με το ίδιο μέσο επισκεπτόμαστε ένα ακόμη φημισμένο θέρετρο πολυτελείας, το Νταβός. Το Νταβός είναι δήμος στο καντόνι Γκραουμπύντεν, νοτιοανατολική Ελβετία. Βρίσκεται επί του ποταμού Λαντβάτερ στις ελβετικές Άλπεις. Χτισμένο σε υψόμετρο 1.560 μέτρων, είναι η ψηλότερη πόλη στην Ευρώπη και ένα από τα μεγαλύτερα χιονοδρομικά κέντρα της Ελβετίας. Από εκεί επιβιβαζόμαστε στο λεωφορείο για να επιστρέψουμε στη Ζυρίχη.

4η ημέρα : ΖΥΡΙΧΗ - ΒΕΡΝΗ - ΛΩΖΑΝΗ - ΓΕΝΕΥΗ

 

Παίρνουμε ένα καλό πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχωρούμε για την ομοσπονδιακή πρωτεύουσα της Ελβετίας, τη Βέρνη. Χτισμένη σε μια απόκρημνη καμπή του ποταμού Άαρ με φόντο τις μεγαλειώδεις Άλπεις, αποτελεί το διοικητικό κέντρο της Ελβετίας. Με τους πλακόστρωτους δρόμους, τα σπίτια με τις κόκκινες στέγες και τις γραφικές προσόψεις, η παλιά πόλη της Βέρνης είναι το καλύτερο διατηρημένο ιστορικό κέντρο στην Ελβετία. Η ιστορική μεσαιωνική παλιά πόλη της Βέρνης έχει ανακηρυχθεί από το 1983 Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την UNESCO. Ξεκινώντας την περιήγησή μας από την πλατεία Μπέρεν Πλατς που καλύπτει την περιοχή που κάποτε ήταν τάφρος, δηλαδή το τέλος της πόλης, όπου υπήρχαν αρκούδες, εξ ου και το όνομά της, διερχόμαστε από την πλατεία την Μπούντεν Πλατς, όπου το κτίριο που δεσπόζει είναι το Μπούντενχάους, το επιβλητικό Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο της Ελβετίας, απ όπου βλέπουμε τον ποταμό Άαρ που περιβάλλει την πόλη σε σχήμα πετάλου, συνεχίζουμε προς τον επιβλητικό Καθεδρικό Ναό, βλέπουμε τον Πύργο Κέφιγκτουρμ, δυτική πύλη της Μεσαιωνικής πόλης και αργότερα φυλακή και τον κεντρικό δρόμο, τη Μαρκτγκάσε, που ανοίγεται μπροστά μας εντυπωσιακός, με ψηλά κτίρια και με τις σημαίες να κυματίζουν στα περισσότερα από αυτά, όπως και τη συνέχεια, την Κραγκάσα, όπου κυριαρχούν τα στιβαρά πέτρινα κτίρια με τις στοές και οι κρήνες - συντριβάνια με τις στολισμένες με γλυπτά λαϊκής τεχνοτροπίας από μορφές της ιστορίας και της μυθολογίας, αλλά και γεμάτες με λουλούδια. Στοιχεία βέβαια που φτάνουν έως σήμερα και είναι μάρτυρες του πόσο πλούσια και ένδοξη ήταν η πόλη της Βέρνης κατά τον 16ο αι. Τελειώνοντας βλέπουμε τον Πύργο με το περίφημο αστρονομικό ρολόι και τη γέφυρα Νίντεγκμπρίκε του ποταμού Άαρ, με το πάρκο των αρκούδων. Συνεχίζουμε για την πανέμορφη Λωζάνη. Εκεί θα ξεκινήσουμε την περιήγησή μας από το Ουσί με τα ξενοδοχεία από τα τέλη του 19ου και αρχές του 20ου αιώνα. Θα σταματήσουμε στην έδρα της διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και στη συνέχεια για όσους επιθυμούν με την χρήση του μετρό θα ανέβουμε στην Παλιά πόλη της Λωζάνης όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τον καθεδρικό ναό και τα γραφικά σοκάκια. Αργά το απόγευμα άφιξη στη Γενεύη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για πρώτη γνωριμία με την πόλη.

5η ημέρα : ΓΕΝΕΥΗ - ΑΝΕΣΙ “Η ΒΕΝΕΤΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ” - ΣΑΜΟΝΙ

 

Σήμερα είναι η 5η ημέρα του ταξιδιού μας και έχουμε ξυπνήσει στην Γενεύη, πρωτεύουσα του ομώνυμου καντονιού, δεύτερη πιο πυκνοκατοικημένη πόλη στην Ελβετία, στη δυτική άκρη της λίμνης, στις όχθες του Ροδανού ποταμού. Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε την περιήγηση μας με τη Γοτθική Εκκλησία του 13ου αιώνα, Fraumünster (Φραουμίνστερ) με τα περίφημα βιτρό, την εκκλησία του Αγίου Πέτρου με τη μεγαλύτερη πλάκα ρολογιού της Ευρώπης, το Δημαρχείο, την Όπερα και το μοντέρνο κτίριο Le Corbusier (Λε Κορμπυζιέ), κέντρο προστασίας περιβάλλοντος. Θα συνεχίσουμε την περιήγησή μας στην ευρωπαϊκή έδρα των Ηνωμένων Εθνών και άλλων πολυάριθμων Διεθνών Οργανισμών, γενέτειρα του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού, στα πολυάριθμα πάρκα που υπάρχουν κατά μήκος της αριστερής όχθης της λίμνης Λεμάν, με θέα το λιμάνι και τα εντυπωσιακά κτίρια στη βόρεια όχθη της λίμνης. Στην είσοδο μας υποδέχεται το Λουλουδάτο Ρολόι, φτιαγμένο από άπειρα λουλούδια, το οποίο εξυμνεί τη μακρόχρονη ελβετική παράδοση στην ωρολογοποιία. Καταλήγουμε στο τεράστιο σιντριβάνι-σύμβολο Jet d'Eau, που πετάει νερό σε ύψος τρεις φορές μεγαλύτερο από το άγαλμα της Ελευθερίας. Σκαρφαλωμένη, πάλι, ψηλότερα, στην αριστερή όχθη του Ροδανού, βρίσκεται η Παλιά Πόλη της Γενεύης, με τον Καθεδρικό ναό του Αγ. Πέτρου ο οποίος χρειάστηκε εβδομήντα χρόνια για να ολοκληρωθεί καθώς και το Δημαρχείο, όπου γράφτηκε η Πρώτη Συνθήκη της Γενεύης. Το μεσημέρι θα αναχωρήσουμε για μια ωραία εκδρομή στην υπέροχη επαρχία ξεκινώντας από το μοναδικό Annecy. Η πόλη Annecy βρίσκεται μεταξύ Γενεύης και Chambery, στην περιοχή Haute-Savoie της ανατολικής Γαλλίας και η ιστορία της ξεκινάει από τον 10ο αιώνα, όταν ιδρύθηκε από τους πρίγκιπες της Σαβοΐας στο κέντρο της ομώνυμης λίμνης. Η αποκαλούμενη πλέον “Βενετία της Γαλλίας” αποτελεί πλέον έναν από τους πιο δημοφιλείς αλπικούς προορισμούς και μία από τις πιο φωτογραφημένες πόλεις. Εντυπωσιακά κανάλια συνδέουν τις περιοχές μεταξύ τους, γραφικές κατοικίες και καταστήματα απλώνονται κατά μήκος της λίμνης, ενώ το ιστορικό μνημείο Palais De L'ile που δεσπόζει στο κέντρο της, χτισμένο μέσα στο νερό, αποτελεί το σήμα-κατατεθέν της πόλης. Τελευταία επίσκεψη για σήμερα το Chamonix, στη σκιά του μεγαλόπρεπου Μον Μπλάν, σε ύψος 1030 μέτρα και γοητεύει σαν το παλιό, καλό κρασί. Η πόλη που στέκεται «αναποφάσιστη» ανάμεσα στη Γαλλία, την Ελβετία και την Ιταλία φιλοξένησε το 1924, τους πρώτους χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες το 1924. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη Γενεύη νωρίς το βράδυ.

6η ημέρα : ΓΕΝΕΥΗ - ΛΙΜΝΗ ΚΟΜΟ - ΛΟΜΒΑΡΔΙΑ - ΜΠΕΡΓΚΑΜΟ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

 

Μετά το πρωινό μαζί με τις αποσκευές μας αποχαιρετούμε την Γενεύη και κατευθυνόμαστε για την Ιταλία, την περιοχή της Λομβαρδίας, στη λίμνη Κόμο. Η πόλη Κόμο βρίσκεται στα ιταλό-ελβετικά σύνορα στη βόρεια Ιταλία με θέα στο νοτιοδυτικό άκρο της λίμνης και περιβάλλεται από καταπράσινους λόφους κορυφογραμμών, με αποτέλεσμα το απαράμιλλης ομορφιάς φυσικό τοπίο, με την όμορφη ακρολίμνια περιοχή, το μουσείο Βόλτα σε ελληνορωμαϊκό ρυθμό, το μνημείο Life Electric και την Βίλα Όλμο και το ιστορικό κέντρο της πόλης. Τα όμορφα καφέ και καταστήματα θα κάνουν την βόλτα αυτή αξέχαστη. Στην Piazza del Duomo, θα θαυμάσουμε τον Καθεδρικό Ναό. Η επίσκεψη στον καθεδρικό ναό του Κόμο (Ντουόμο) είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε, καθώς η εκκλησία χαρακτηρίζεται από διάφορα αρχιτεκτονικά στυλ ρωμανικού και γοτθικού ρυθμού. Εκεί βρίσκεται και το Broletto (Παλιό Δημαρχείο), που κάποτε φιλοξενούσε δημόσιες συνελεύσεις. Στην συνέχεια μια βόλτα προς την Piazza San Fedele με την ρωμαϊκή βασιλική του 12ου αιώνα, για να χαθείτε στα όμορφα δρομάκια του κέντρου της πόλης. Χαρείτε τον ελεύθερο χρόνο απολαμβάνοντας έναν καφέ μαζί με τους ντόπιους και αναχωρούμε για το αεροδρόμιο στο Bergamo και την απευθείας πτήση της επιστροφής μας.

 Μην ξεχνάτε πως όποιος κλείνει γρήγορα κερδίζει! 

Οι τιμές του τιμοκαταλόγου είναι δυναμικές οπότε ενδέχεται να αυξηθούν.


Κάντε κλικ στο εικονίδιο για να κατεβάσετε τον τιμοκατάλογο.

Τιμοκατάλογος : 

  • Οι τιμές είναι ανά άτομο, αφορούν το σύνολο του πακέτου και περιλαμβάνουν ότι αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα.
  • Τιμή σε δίκλινο-τρίκλινο : Τιμή ενήλικα σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο
  • Τιμή παιδιού : Τιμή παιδιού πληρώνει ο μικρός μας φίλος που είναι 2-12 ετών και ταξιδεύει με 2 ενήλικες στο ίδιο δωμάτιο. 
  • Τιμή μονόκλινου : Για εσάς που ταξιδεύετε μόνοι ή θέλετε αποκλειστικό δωμάτιο. Η επιβάρυνση υπολογίζεται στην τιμή του δικλίνου.
  • Βρέφος έως 2 ετών : Ταξιδεύει ως infant και πληρώνει 10% της αξίας της εκδρομής + το σύνολο φόρων και δεν καταλαμβάνει θέση στα μέσα μεταφοράς..
  • Σύνολο φόρων : Στις αεροπορικές εκδρομές στη στήλη «σύνολο φόρων» αναγράφονται οι φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, ο ΦΠΑ και λοιπές χρεώσεις 

 

Διατροφή :

  • Πρωινό : Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο
  • Ημιδιατροφή : Πρωινό και 1 γεύμα ή δείπνο καθημερινά 
  • Πλήρης διατροφή : Πρωινό και 1 γεύμα και 1 δείπνο καθημερινά
  • All inclusive : Πρωινό και 1 γεύμα και 1 δείπνο καθημερινά και σνακς και soft drinks ενδιάμεσα 

 

  • Τα τρίκλινα δωμάτια είναι δίκλινα με την προσθήκη μιας πτυσσόμενης κλίνης.
  • Οι προαιρετικές εκδηλώσεις - εκδρομές απαιτούν ελάχιστο αριθμό συμμετοχής για να πραγματοποιηθούν.
  • Το γραφείο έχει το δικαίωμα αλλαγής του ξενοδοχείου που αναφέρεται στο πρόγραμμα με άλλο της ίδιας κατηγορίας. 
  • Στα μουσεία / θεάματα που τις ημέρες των εορτών θα παραμείνουν κλειστά λόγω αργιών, δεν περιλαμβάνεται επίσκεψη. 
  • Η σειρά του προγράμματος μπορεί να διαφοροποιηθεί λόγω συνθηκών, χωρίς καμία παράλειψη.
  • Οι επιβάτες αεροπορικών εκδρομών οφείλουν να είναι 2 ώρες νωρίτερα στο αεροδρόμιο από τις αναφερόμενες ώρες αναχωρήσεων των πτήσεων, στην αναχώρηση & στην επιστροφή. 
  • Ο ταξιδιώτης έχει υποχρέωση να υπογράψει τη σύμβαση συμμετοχής στο ταξίδι είτε ηλεκτρονικά είτε με φυσική παρουσία στο γραφείο που έκανε την κράτηση.
  • Σε περίπτωση που κατά την διάρκεια των εορτών - αργιών, κάποιο επισκέψιμο αξιοθέατο δεν  λειτουργήσει, το αντικαθιστούμε με κάποια άλλη επίσκεψη.

 

Παρακαλούμε διαβάστε με προσοχή τους γενικούς όρους συμμετοχής που αναγράφονται στο site μας στο σύνδεσμο Όροι συμμετοχής σε ταξίδι

 

6 ημέρες
Αναχώρηση
Ξενοδοχείο / Διατροφή

22 Δεκ 2024
6 ημέρες THESSONI ZURICH 4*/MOVENPICK GENEVA 4* - Πρωινό
745,00 €
640,00 €
1.085,00 €

29 Δεκ 2024
6 ημέρες THESSONI ZURICH 4*/MOVENPICK GENEVA 4* - Πρωινό
795,00 €
710,00 €
1.145,00 €
Σύνολο φόρων: 165,00 €