Βουδαπέστη - Βιέννη
Early Booking

Βουδαπέστη - Βιέννη

Χριστούγεννα '24 - Πρωτοχρονιά '25 | 5 ημερες

Βουδαπέστη - Βιέννη

Χριστούγεννα '24 - Πρωτοχρονιά '25 | 5 ημερες

 

To απόλυτο εορταστικό ταξίδι, συνδυάζοντας 2 μαγικές πόλεις, ιδανικές πτήσεις, ξενοδοχεία 4* και χωρίς καμία προαιρετική εκδρομή!

Στη Βουδαπέστη  θα ανακαλύψετε τα ίχνη που άφησαν στην πόλη οι Μαγυάροι βασιλείς, οι Οθωμανοί κατακτητές, οι Αψβούργοι αυτοκράτορες αλλά και το κομμουνιστικό καθεστώς. Θα περπατήσετε τις 8 γέφυρες που ενώνουν τις άλλοτε χωρισμένες από τον Δούναβη Βούδα και Πέστη και θα “αποβάλλετε” κάθε τι περιττό χαλαρώνοντας σε ένα από τα εκατοντάδες spa που έκαναν γνωστή την πόλη. Στη Βουδαπέστη επίσης θα βιώσετε την γοητευτική αντιπαράθεση του παλιού με το καινούριο. Στο πρόγραμμα έχουμε φροντίσει να δείτε τα καλύτερα σημεία εντός και εκτός πόλης και παράλληλα να έχετε ελεύθερο χρόνο για επισκέψεις που ενδιαφέρουν εσάς. Ο τοπικός μας συνοδός είναι μόνιμος κάτοικος Βουδαπέστης και θα σας δώσει κάθε απαραίτητη πληροφορία. Η Βουδαπέστη αποτελεί αγαπημένη μας “συνήθεια”, καθώς κάθε χρόνο μας εμπιστεύεται μεγάλος αριθμός ταξιδιωτών για το ταξίδι στην Ουγγρική πρωτεύουσα H Βιέννη είναι ένας προορισμός που πρέπει να επισκεφτείτε τουλάχιστον μια φορά και η περίοδος των χειμερινών εορτών είναι ιδανική. Θα δείτε επιβλητικά παλάτια, σημαντικά μουσεία, εξαιρετικά έργα Τέχνης, μεγάλα καταπράσινα πάρκα στο κέντρο της πόλης, ιστορικά καφέ, ρομαντικές διαδρομές, Χριστουγεννιάτικες αγορές και θα δοκιμάσετε ιδιαίτερες τοπικές γεύσεις, σε μια μόνιμη εορταστική διάθεση που μεταδίδει η στολισμένη πόλη. 

Έχοντας την εμπειρία πολλών ετών και περιηγήσεων στη Βιέννη ετοιμάσαμε για εσάς ένα πρόγραμμα επισκέψεων στα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης, καθώς και σε άλλες περιοχές της Αυστρίας, ώστε να αξιοποιήσετε τις ημέρες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Φροντίσαμε παράλληλα να έχετε χρόνο στη διάθεσή σας, ώστε με την καθοδήγηση του Έλληνα συνοδού που θα βρίσκεται συνεχώς μαζί σας, να δείτε και σημεία που ενδιαφέρουν εσάς ατομικά. Ο τοπικός ξεναγός θα σας μεταφέρει εκτός των άλλων, τον τρόπο ζωής και την καθημερινότητα των ντόπιων. 

Στο πρόγραμμα αυτό σας προσφέρουμε εγγυημένες απευθείας πτήσεις με ειδικά ναυλωμένες πτήσεις της Air Explore (https://airexplore.aero/) με αεροσκάφος Boeing 737-800, 189 θέσεων . Tα ξενοδοχεία είναι ειδικά επιλεγμένα, ώστε να έχουν καλή σχέση ποιότητας - τιμής (value for money). Οι συνοδοί μας είναι έμπειροι, ευχάριστοι και διαθέσιμοι να σας βοηθήσουν να ζήσετε ένα υπέροχο ταξίδι ενώ αν ο οδηγός του λεωφορείου είναι Έλληνας μην εκπλαγείτε! Για τα ραντεβού με αξιοθέατα, την εξασφάλιση εισιτηρίων, εστιατόρια, κονσέρτα κλπ μην ανησυχείτε, είναι όλα έτοιμα..

Εσείς απλά ετοιμάστε βαλίτσες, πάρτε μαζί σας ζεστά ρούχα και ξεκινάμε!

 

  Ελάτε μαζί μας σε αυτό το ταξίδι γιατί σας προσφέρουμε:

  • Αποκλειστικές απευθείας πτήσεις από το αεροδρόμιο “Μακεδονία”
  • Ιδανικά ωράρια πτήσεων με αναχώρηση πρωί και επιστροφή βράδυ για “γεμάτες” ημέρες
  • Άνεση στις αποσκευές σας στις πτήσεις, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση για βαλίτσες στις πτήσεις με Αir Explore
  • ΔΩΡΟ νυχτερινή πεζή περιήγηση στη Βιέννη
  • Δυνατότητα διαμονής σε 4* ξενοδοχεία σε πολύ βολικές τοποθεσίες
  • Ιδανικό πρόγραμμα με επισκέψεις όχι μόνο στα κλασικά τουριστικά σημεία, αλλά και στα αγαπημένα μέρη των τοπικών
  • Πλήρες πρόγραμμα ξεναγήσεων αλλά και αρκετό ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή σας για να κάνετε ότι θέλετε!
  • ΔΩΡΟ εκδρομή στα Βιεννέζικα δάση
  • Επίσκεψη στα Παραδουνάβια χωριά
  • Περιήγηση πόλης στη Μπρατισλάβα, για να εκμεταλλευτούμε την βραδινή πτήση επιστροφής
  • Προκατημένο καραβάκι για την ομάδα μας, για το highlight της εκδρομής, την κρουαζιέρα στο Δούναβη με ταυτόχρονη ξενάγηση
  • Προκράτηση θέσεων για επίσκεψη στα φημισμένα Τσιγγάνικα βιολιά της Βουδαπέστης
  • Ευελιξία μετακινήσεων με σύγχρονα λεωφορεία τελευταίας τεχνολογίας που θα βρίσκονται εκεί για τη δική σας εξυπηρέτηση
  • Έμπειρο συνοδό, ιδιαίτερα απαραίτητο στοιχείο και για αυτό το ταξίδι
  • Την υποστήριξη της ανανεωμένης ομάδας Athos που φροντίζει το ταξίδι σας από το 1988!

 

1η ημέρα: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ - BUDAPEST BY NIGHT

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” νωρίς το πρωί και απευθείας πτήση για Μπρατισλάβα. Άφιξη και μετά την παραλαβή των αποσκευών, περιμένει ο συνοδός μας για να γνωριστούμε και να ξεκινήσουμε το “εορταστικό” αυτό ταξίδι. Στο δρόμο για τη Βουδαπέστη θα πάρουμε κάθε απαραίτητη πληροφορία για το ταξίδι μας. Άφιξη και ξεκινάμε την περιήγησή μας με την πόλη. Θα κατευθυνθούμε προς το κέντρο, ξεκινώντας από την μνημειώδη πλατεία των Ηρώων με το μνημείο της Χιλιετηρίδας, όπου θα γνωρίσουμε την ιστορία της χώρας. Στη συνέχεια, θα επισκεφτούμε τον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου, τη λεωφόρο της Δημοκρατίας με την Όπερα και τα καλοδιατηρημένα κτήρια, το ογκώδες Μπαρόκ Κοινοβούλιο και τις γέφυρες που ενώνουν τη Βούδα με την Πέστη. Aμέσως μετά θα περάσουμε στη Βούδα, όπου θα θαυμάσουμε το Κάστρο, το άγαλμα της Ελευθερίας, την Εθνική Πινακοθήκη, τον πύργο των Ψαράδων και τον ιστορικό ναό του Matthias (όπου στέφονταν οι Ούγγροι βασιλιάδες). Θα καταλήξουμε στον περίφημο λόφο Gellert, από όπου θα θαυμάσουμε την πανοραμική θέα της Βούδας και της Πέστης με τον Δούναβη. Στη συνέχεια μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Για το βράδυ στην Βουδαπέστη, προτείνουμε μία νυχτερινή βόλτα, κρουαζιέρα στο Δούναβη, όπου θα θαυμάσετε τα αξιοθέατα κάτω από τα φώτα της πόλης, όπου δεσπόζει και το μεγαλοπρεπές Κοινοβούλιο. Στη συνέχεια μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.

2η ημέρα: CITY PARK - ΚΑΣΤΡΟ ΒΑΙΝΤΑΧΟΥΝΙΑΝΤ (Vajdahunyad Castle) - ICE RINK - ΠΑΤΙΝΑΖ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ - ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ - SZECHENYI SPA - ΤΣΙΓΓΑΝΙΚΑ ΒΙΟΛΙΑ

Παίρνουμε ένα καλό πρωινό στο ξενοδοχείο και ετοιμαζόμαστε για την 2η μέρα του ταξιδιού μας με γνωριμία της πρωτεύουσας. Θα πάμε σε ένα ακόμα μοναδικό μέρος, το περίφημο Budapest City Park Városliget, ένα τεράστιο πάρκο κοντά στο κέντρο της πόλης. Θα περάσουμε από την πλατεία των Ηρώων και θα επισκεφτούμε πρώτα το Vajdahunyad Castle, ένα από τα 10 πιο εντυπωσιακά κάστρα της Ευρώπης! Χτισμένο το 1896, αποτελεί μια ανάδειξη της αρχιτεκτονικής εξέλιξης της χώρας μέσα στους αιώνες. Φιλοξενεί διάφορα φεστιβάλ, συναυλίες και εκθέσεις και περιλαμβάνεται στο Top 10 χειμερινών προορισμών Ευρώπης σύμφωνα με το Lonely Planet.  Στη συνέχεια μπορείτε να απολαύσετε την εορταστική ατμόσφαιρα σε ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω που βρίσκονται όλα στο City Park   

Ζωολογικός κήπος Βουδαπέστης 

  • Είναι σπάνιο να βρεις ζωολογικό κήπο στο κέντρο μιας πόλη, εδώ όμως είναι γεγονός. Πρόκειται για το παλαιότερο ζωολογικό πάρκο στην Ουγγαρία και ένα από τα παλαιότερα στον κόσμο με 1.072 είδη. 

Ice Skating Lake Rink 

  • Ιδιαίτερα ρομαντικό βρίσκεται στο πάρκο της πόλης, στη λίμνη που το καλοκαίρι γίνονται βαρκάδες, το χειμώνα μετατρέπεται σε μια πελώρια πίστα πατινάζ από τα μέσα Νοεμβρίου έως τα μέσα Φεβρουαρίου με χιλιάδες επισκέπτες να απολαμβάνουν ένα μοναδικό τοπίο. Δείξτε τις μοναδικές σας ικανότητες στο πατινάζ στον πάγο σε μια υπέροχη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.  

Széchenyi Budapest Spa 

  • Προφανώς έχει ακούσει πως στη Βουδαπέστη πρέπει να επισκεφτείς και ένα spa! Αυτό λοιπόν είναι το μεγαλύτερο ιατρικό λουτρό στην Ευρώπη με 18 εσωτερικές θερμαινόμενες πισίνες, steam rooms, σάουνες και μια μεγάλη εξωτερική πισίνα για τους πιο τολμηρούς. Το νερό του τροφοδοτείται από δύο ιαματικές πηγές, με θερμοκρασία 74 και 77 °C.

Μπορείτε να καθίσετε όση ώρα θέλετε και να γυρίσετε εξ ιδίων στο κέντρο ή στο ξενοδοχείο, άλλωστε η απόσταση είναι μόλις 10 λεπτά. Το βράδυ ελάτε προαιρετικά μαζί μας σε ένα από τα highlights του ταξιδιού, ένα διαφορετικό δείπνο σε Ουγγαρέζικη παραδοσιακή ταβέρνα, όπου το πικάντικο γκούλας και τα τσιγγάνικα βιολιά θα σας γοητεύσουν.

3η ημέρα: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΠΑΡΑΔΟΥΝΑΒΙΑ ΧΩΡΙΑ - ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ - ΒΊΣΕΓΚΡΑΝΤ - ΕΣΤΕΡΓΚΟΜ - ΒΙΕΝΝΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Παίρνουμε ένα καλό πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχωρούμε για την περίφημη πρωτεύουσα της Αυστρίας. Μόλις φτάσουμε χωρίς να χάσουμε χρόνο θα ξεκινήσουμε αμέσως με γνωριμία με την πόλη από την περίφημη Ρινγκστράσσε (δακτύλιος λεωφόρος). Έπειτα θα κατευθυνθούμε στο ομορφότερο, κατά γενική ομολογία, μπαρόκ Ανάκτορο της πόλης, το Μπελβεντέρε. Εκεί θα μπορέσουμε να κάνουμε έναν σύντομο περίπατο μέχρι το κεντρικό κτίριο και τους κήπους. Στη συνέχεια, θα φτάσουμε στην πλατεία Σουηδίας, όπου με τη βοήθεια του συνοδού μας, θα περιηγηθούμε στα γραφικά σοκάκια παλιάς Ελληνικής Παροικίας, θα περάσουμε από τους δύο Ελληνορθόδοξους Ναούς και το Μνημείο του Ρήγα Φεραίου και θα καταλήξουμε στον περίφημο Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου, που αποτελεί σήμα κατατεθέν της Αυστριακής Πρωτεύουσας. Ελεύθερος χρόνος στο κέντρο της  πόλης για βόλτες, καφέ και φαγητό και αναμνηστικές αγορές.  Στη συνέχεια μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

4η ημέρα: ΒΙΕΝΝΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ - RATHAUSPLATZ - CHRISTMAS MARKETS - ΣΕΝΜΠΡΟΥΝ - VIENNA CONCERT HALL

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αμέσως μετά θα ξεκινήσουμε την περιήγησή μας, όπου μεταξύ άλλων θα θαυμάσουμε το Κούνστχαους ένα σύμπλεγμα κτιρίων αφαιρετικής τεχνοτροπίας και το μπαρόκ ανακτορικό συγκρότημα Μπελβεντέρε του πρίγκιπα Ευγένιου της Σαβοΐας, σήμερα Πινακοθήκη με έργα τέχνης καλλιτεχνών της νεότερης περιόδου και του κινήματος του Μοντερνισμού. Συνεχίζουμε με την πλατεία Καρόλου όπου βρίσκεται ο Ναός του Αγίου Καρόλου Βορρομαίου και το Μέγαρο του Συλλόγου των Φίλων της Μουσικής και εισερχόμαστε στην περίφημη Ρίνγκστρασσε (δακτύλιος του ιστορικού κέντρου). Θα δούμε την Κρατική Όπερα, το χειμερινό αυτοκρατορικό ανακτορικό συγκρότημα Χόφμπουργκ, τα δίδυμα Μουσεία Ιστορίας της Τέχνης και Φυσικής Ιστορίας, το τετράγωνο των Μουσείων, το Κοινοβούλιο, το άλλοτε Αυτοκρατορικό Θέατρο απέναντι από το Δημαρχείο, το Πανεπιστήμιο και τη Βοτιβκιρχε (εκκλησία του Τάματος). Στη συνέχεια θα μεταβούμε σε ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Ευρώπης, το περίφημο ανάκτορο του Σενμπρούν, μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Υπήρξε η θερινή κατοικία των Αψβούργων από τα τέλη του 17ου αιώνα έως το 1918. Η λογοτεχνική παράδοση θέλει το όλο ανακτορικό συγκρότημα να έχει 1441 δωμάτια και 139 μαγειρεία. Θα έχουμε χρόνο περιμετρικά στους κήπους του παλατιού για αναμνηστικές φωτογραφίες και αμέσως μετά θα καταλήξουμε στο κέντρο της πόλης. Θα περπατήσουμε στην ιστορική ελληνική γειτονιά με τις ελληνορθόδοξες εκκλησίες του Αγίου Γεωργίου και της Αγίας Τριάδας και διασχίζοντας πεζοί το ιστορικό κέντρο, με τον περίφημο καθεδρικό ναό Αγίου Στεφάνου, θα καταλήξουμε στην Πλατεία του Δημαρχείου με την παραμυθένια Χριστουγεννιάτικη Αγορά. Υπάρχουν πολλές εορταστικές αγορές στην Αυστρία και ιδιαίτερα στη Βιέννη με μεγαλύτερη αυτή στο Rathausplatz. Δοκιμάστε ένα από τα δημοφιλή παραδοσιακά ζεστά ποτά «γκλουβαϊν» ή «πουνς»» και γευτείτε ψητά λουκάνικα, κάστανα ή καιζερσμαρν από τα αυτοκρατορικά γλυκίσματα. Όποιο και αν είναι το αγαπημένο σου είδος μουσικής, όταν έρχεσαι στη Βιέννη δεν γίνεται να μην παρακολουθήσεις ένα υπέροχο κονσέρτο με μουσική από όλους αυτούς τους ευφυείς συνθέτες. Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα, αλλά προσοχή κάνε εγκαίρως την κράτηση σου! Εμείς επιλέγουμε ένα από τα καλύτερα Concert Halls, την αυτοκρατορική αίθουσα Imperial στο παλάτι Hofburg με την μοναδική Vienna Hofburg Orchestra.

5η ημέρα: BIENEZIKA ΔΑΣΗ - ΜΑΓΙΕΡΛΙΝΓΚ - ΜΠΑΝΤΕΝ - ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Παίρνουμε ένα καλό πρωινό στο ξενοδοχείο και σήμερα θα ξεκινήσουμε για μια όμορφη εκδρομή στα νοτιοδυτικά περίχωρα της Βιέννης, στο περίφημο Βιεννέζικο Δάσος, πηγή έμπνευσης για πολλούς καλλιτέχνες (Μπετόβεν, Μότσαρτ, Στράους, Σούμπερτ κ.ά.). Πρώτα θα επισκεφθούμε το Μοναστήρι του Τιμίου Σταυρού και μετά θα περάσουμε από το Μάγιερλινγκ, με το άλλοτε κυνηγετικό περίπτερο των Αψβούργων, γνωστό από τη θλιβερή όσο και ρομαντική ιστορία της αυτοκτονίας του διαδόχου πρίγκιπα Ροδόλφου και της βαρώνης Μαρίας Βετσέρα. Ακολουθεί η γραφική λουτρόπολη Μπάντεν. Θα δούμε το ιδιαίτερα γνωστό κι εκτός της χώρας καζίνο της πόλης που ξεχωρίζει με την αρχιτεκτονική του, το μνημείο της πανώλης, το Δημαρχείο και τον «Οίκο της Ενάτης» το σπίτι, όπου ο Μπετόβεν συνέθεσε την «Ωδή στη χαρά». Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τη σλοβακική πρωτεύουσα, άλλοτε καθέδρα του ουγγρικού βασιλείου, είναι από τον ύστερο Μεσαίωνα μέχρι σήμερα μια γοητευτική παραδουνάβια πανεπιστημιούπολη. Το κάστρο της με το γαλλικό κήπο, το Προεδρικό Μέγαρο, τα μεσαιωνικά αρχοντικά, ο Καθεδρικός Ναός του Αγίου Μαρτίνου όπου τελούνταν οι στέψεις των βασιλέων της Ουγγαρίας, το Πανεπιστήμιο, η πύλη του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, το Δημαρχείο έδρα του Καρδιναλίου όπου υπογράφηκε η συνθήκη του Πρεσβούργου από το Ναπολέοντα συνθέτουν την ιστορική εικόνα της πόλης στους αιώνες. Ελεύθερος χρόνος στο κέντρο για φαγητό και αγορές Το βράδυ θα αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο και την πτήση επιστροφής.

Μην ξεχνάτε πως όποιος κλείνει γρήγορα κερδίζει! 

Οι τιμές του τιμοκαταλόγου είναι δυναμικές οπότε ενδέχεται να αυξηθούν.


Κάντε κλικ στο εικονίδιο για να κατεβάσετε τον τιμοκατάλογο.

Τιμοκατάλογος : 

  • Οι τιμές είναι ανά άτομο, αφορούν το σύνολο του πακέτου και περιλαμβάνουν ότι αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα.
  • Τιμή σε δίκλινο-τρίκλινο : Τιμή ενήλικα σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο
  • Τιμή παιδιού : Τιμή παιδιού πληρώνει ο μικρός μας φίλος που είναι 2-12 ετών και ταξιδεύει με 2 ενήλικες στο ίδιο δωμάτιο. 
  • Τιμή μονόκλινου : Για εσάς που ταξιδεύετε μόνοι ή θέλετε αποκλειστικό δωμάτιο. Η επιβάρυνση υπολογίζεται στην τιμή του δικλίνου.
  • Βρέφος έως 2 ετών : Ταξιδεύει ως infant και πληρώνει 10% της αξίας της εκδρομής + το σύνολο φόρων και δεν καταλαμβάνει θέση στα μέσα μεταφοράς..
  • Σύνολο φόρων : Στις αεροπορικές εκδρομές στη στήλη «σύνολο φόρων» αναγράφονται οι φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, ο ΦΠΑ και λοιπές χρεώσεις 

 

Διατροφή :

  • Πρωινό : Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο
  • Ημιδιατροφή : Πρωινό και 1 γεύμα ή δείπνο καθημερινά 
  • Πλήρης διατροφή : Πρωινό και 1 γεύμα και 1 δείπνο καθημερινά
  • All inclusive : Πρωινό και 1 γεύμα και 1 δείπνο καθημερινά και σνακς και soft drinks ενδιάμεσα 

 

  • Τα τρίκλινα δωμάτια είναι δίκλινα με την προσθήκη μιας πτυσσόμενης κλίνης.
  • Οι προαιρετικές εκδηλώσεις - εκδρομές απαιτούν ελάχιστο αριθμό συμμετοχής για να πραγματοποιηθούν.
  • Το γραφείο έχει το δικαίωμα αλλαγής του ξενοδοχείου που αναφέρεται στο πρόγραμμα με άλλο της ίδιας κατηγορίας. 
  • Στα μουσεία / θεάματα που τις ημέρες των εορτών θα παραμείνουν κλειστά λόγω αργιών, δεν περιλαμβάνεται επίσκεψη. 
  • Η σειρά του προγράμματος μπορεί να διαφοροποιηθεί λόγω συνθηκών, χωρίς καμία παράλειψη.
  • Οι επιβάτες αεροπορικών εκδρομών οφείλουν να είναι 2 ώρες νωρίτερα στο αεροδρόμιο από τις αναφερόμενες ώρες αναχωρήσεων των πτήσεων, στην αναχώρηση & στην επιστροφή. 
  • Ο ταξιδιώτης έχει υποχρέωση να υπογράψει τη σύμβαση συμμετοχής στο ταξίδι είτε ηλεκτρονικά είτε με φυσική παρουσία στο γραφείο που έκανε την κράτηση.

 

Παρακαλούμε διαβάστε με προσοχή τους γενικούς όρους συμμετοχής που αναγράφονται στο site μας στο σύνδεσμο Όροι συμμετοχής σε ταξίδι

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Αναχώρηση
Ξενοδοχείο / Διατροφή

19 Δεκ 2024
5 ημέρες DI VERDI IMPERIAL 4*/ SIMMS HOTEL 4* - Πρωινό
329,00 €
219,00 €
504,00 €
5 ημέρες NOVOTEL CENTRUM 4*/AUSTRIA TREND ANANAS 4* - Πρωινό
375,00 €
219,00 €
574,00 €

24 Δεκ 2024
5 ημέρες DI VERDI IMPERIAL 4*/ SIMMS HOTEL 4* - Πρωινό
445,00 €
295,00 €
620,00 €
5 ημέρες NOVOTEL CENTRUM 4*/AUSTRIA TREND ANANAS 4* - Πρωινό
495,00 €
295,00 €
694,00 €

29 Δεκ 2024
5 ημέρες EXPO 4*/SIMMS 4* - Πρωινό
585,00 €
445,00 €
955,00 €
Σύνολο φόρων: 165,00 €