World Party Cruise 2024

2-5 Αυγούστου

Πλήρης Διατροφή & Απεριόριστα ποτά

World Party Cruise '24

3 ημέρες | 2-5 Αυγούστου

 

Welcome to the ultimate summer party

Το #1, MUST, ΠΑΡΤΥ του καλοκαιριού είναι και πάλι εδώ, και μάλιστα πάνω σε πλοίο! 

Το World Party Cruise μετά από 3 συνεχόμενα χρόνια ΧΑΜΟΥΛΗ στο ΑΙΓΑΙΟ, επιστρέφει στους πιο HOT προορισμούς και μέσα στο κατακαλόκαιρο!

Ένα 3ήμερο συνεχόμενο ΠΑΡΤΥ, στις 2 Αυγούστου, σε ΜΥΚΟΝΟ, ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ και ΣΜΥΡΝΗ!

Οι σχεδόν 1000 που θα καταφέρουν να ανέβουν στο κρουαζιερόπλοιο Gemini της Miray Cruises θα ζήσουν μοναδικές, exclusive στιγμές με ultimate pool parties, DJ’s, παιχνίδια, challenges, talent show, θεματικές βραδιές, fun διαγωνισμούς και γνωριμίες με τους υπόλοιπους πάρτυ-επιβάτες!

Σημείωσε όμως κι αυτό... Σε αυτό το 3ημερο party,  μέσα στο εισιτήριο θα έχεις: 

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΠΟΤΟ και ΦΑΓΗΤΟ,  για να είσαι σίγουρος/η ότι θα μείνεις μέσα στο budget σου! Και το πιο βασικό… Aν είσαι solo, μη κολλάς, θα γίνεις μέλος της παρέας από τα πρώτα λεπτά, αφού όπως μας αρέσει να λέμε: "Έρχεσαι solo, φεύγεις yolo!”.

Η ερώτηση, λοιπόν, για το πιο τρελό και exclusive World Party Cruise, που γίνεται μια μοναδική φορά κάθε χρόνο, δεν είναι αν θέλεις να είσαι κι εσύ… η ερώτηση είναι αν είσαι ΟΚ με το να τη χάσεις φέτος!?

 

1η μέρα: 2 Αυγούστου | Pool Party – Games και Challenges – Talent Contest - Night Clubbing on board

 

Ποιος είναι ο ιδανικός προορισμός για το καλοκαίρι; Φυσικά και δεν μπορούμε να αρκεστούμε μόνο σε έναν… Γι’ αυτό και ετοιμάσαμε μια κρουαζιέρα σε δύο αγαπημένα ελληνικά νησιά και στην ιστορική Έφεσο. Μπορείς είτε να επιβιβαστείς σε κάποιο από τα World Party Traveller λεωφορεία μας, είτε να σε συναντήσουμε κατευθείαν στο λιμάνι του Πειραιά στις 16.00… Το πλοίο θα σαλπάρει στις 18.00 για το πιο ρομαντικό νησί του κόσμου, τη Σαντορίνη. Μέχρι να φτάσουμε όμως εκεί… μαντέψτε! 3.. 2.. 1..Party στο κατάστρωμα! Τακτοποιηθείτε γρήγορα στις καμπίνες, γιατί στις 20.00 αρχίζει το πρώτο Cruise Party! Οι DJs έχουν πάρει ήδη θέση, τα cocktail έχουν αρχίσει ήδη να σερβίρονται, η παρέα του World Party Traveller έχει μπει ήδη σε party mood κι όπως φαντάζεσαι δεν θα αργήσεις να ξεσηκωθείς! Εκεί στο κατάστρωμα του πλοίου θα γίνουν και τα πρώτα games – challenges που θα βγάλουν από μέσα σου τον πιο ανταγωνιστικό σου εαυτό, αλλά θα γίνουν και ο λόγος για να γνωριστείς με τα υπόλοιπα party animals!

Στις 11 θα δώσουμε ραντεβού για το… παγκοσμίου πλέον φήμης World Party Traveller Talent Contest! Είτε είσαι “κακοφωνίξ” είτε θα ήσουν το αντικείμενο ζήλιας της Taylor Swift, ξεκίνα τις πρόβες άμεσα, γιατί η κριτική επιτροπή δεν θα χαρίσει ούτε πόντο. Ξέχνα τις ντροπές, πιάσε το μικρόφωνο και “ξεδίπλωσε” την καλλιτεχνάρα που κρύβεις μέσα σου. Αν πάλι το ταλέντο σου είναι ο χορός ή να καταπίνεις σπαθιά, κανένα πρόβλημα. Δείξε μας αυτό που έχεις! Mετά την ανάδειξη του νικητή, στο club του πλοίου θα έχουμε θεματικό party έκπληξη στο οποίο για να συμμετέχεις θα πρέπει απλά να έχεις τη σωστή ενδυμασία! Ελπίζουμε να κοιμήθηκες αρκετά τις προηγούμενες ημέρες, γιατί ο ύπνος δεν είναι το βασικό χαρακτηριστικό αυτού του 3ημέρου.

2η μέρα: 3 Αυγούστου | Σαντορίνη – Καλντέρα - Beach bar - Pool party - Μύκονος

Στις 07.00 φτάνουμε στο νησί που δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις! Τη μαγευτική Σαντορίνη που την ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά. Κατευθυνόμαστε προς την καρδιά του νησιού, τα περίφημα Φηρά. Απόλαυσε την υπέροχη θέα στην Καλντέρα, περιπλανήσου στα σοκάκια της και βγάλε τις απαραίτητες φωτογραφίες. Εάν όμως θέλεις να “αράξεις” στην παραλία, τότε ακολούθησέ μας στην προαιρετική εκδρομή μας. Επιβιβαζόμαστε στα λεωφορεία και κατευθυνόμαστε σε μία από τις πιο γνωστές παραλίες του νησιού, τον Περίβολο. Επειδή όμως θέλουμε να σε έχουμε σε εγρήγορση, εδώ θα έχουμε beach challenges. Hula hoop, διελκυστίνδα, αγωνίσματα και πολλά διασκεδαστικά παιχνίδια είναι οι δοκιμασίες που θα πρέπει να… “περάσεις” αν θέλεις να αναδειχθείς νικητής. Στις 14.00 θα πρέπει να είμαστε ήδη πάνω στο πλοίο, γιατί σαλπάρουμε για Μύκονο. Μετά από ένα καλό γεύμα, βάλε μαγιό, γιατί σε περιμένουμε στην πισίνα αυτήν τη φορά! Αν και στην κρουαζιέρα θα γίνονται συνεχώς parties, κάθε ένα από αυτά θα έχει κάτι διαφορετικό. Τα μόνα κοινά στοιχεία σε αυτά θα είναι τα free drinks, η ξεσηκωτική μουσική, η ατελείωτη καλή διάθεση και φυσικά το τρελό παρεάκι! Εννοείται πως ετοιμάσαμε challenges στο κατάστρωμα, αλλά και pool games μέχρι τον επόμενο σταθμό μας... Στις 20.00 “δένουμε” σε ένα από τα πιο διάσημα νησιά παγκοσμίως, τη Μύκονο! Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που άνθρωποι από κάθε μέρος της γης επιλέγουν αυτό το νησί όχι μόνο για τις διακοπές τους, αλλά και για να εγκατασταθούν μόνιμα. Αυτό οφείλεται στις όμορφες παραλίες, στον κυκλαδίτικο αέρα, στην κοσμοπολίτικη ζωή και τα τρελά parties. Εκεί θα μπεις για τα καλά στο κλίμα του νησιού των ανέμων και της διασκέδασης. Είναι Αύγουστος και η Μύκονος είναι στα καλύτερα της! Αργά το βράδυ επιβιβαζόμαστε και πάλι στο κρουαζιερόπλοιό μας για να αναχωρήσουμε για το Τσεσμέ. Πάρε μια μικρή ανάσα, γιατί στη συνέχεια σε περιμένει late night clubbing onboard με free drinks που θα κρατήσει μέχρι όσο αντέξεις. Ναι, θα ξεκινήσει στις 02.30, στο World Party Cruise είσαι.

3η μέρα: 4 Αυγούστου | Έφεσος - Σμύρνη - Deck Party & challenges - Closing theme Clubbing

Φτάνουμε στο Τσεσμέ της Σμύρνης, στις 08.00. Εδώ έχεις διάφορες επιλογές. Μπορείς να μείνεις στο πλοίο, μπορείς να κάνεις μια βόλτα στο λιμάνι που βρισκόμαστε το Τσεσμέ ή να έρθεις μαζί μας σε κάποια από τις παρακάτω 2 προαιρετικές εκδρομές. Αρχαία Έφεσος - Σμύρνη Ένα party break που πραγματικά αξίζει. Αναχωρούμε στις 08.30 για έναν αρχαιολογικό θησαυρό σε έναν από τους μεγαλύτερους ανοιχτούς αρχαιολογικούς χώρους στην Ευρώπη που κάποτε ήταν μία από τις μεγαλουπόλεις του αρχαίου κόσμου και πρωτεύουσα του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας. Συνεχίζουμε με τη Σμύρνη, όπου θα κάνουμε μια σύντομη περιήγηση και θα έχουμε χρόνο στην ιστορική - κοσμοπολίτικη προκυμαία. Σμύρνη - Sightseeing & shopping Φεύγουμε στις 09.30 για την πόλη των 4,4 εκατομμυρίων ανθρώπων, με την απίστευτη ιστορία των προγόνων μας. Έχει τόσα να κάνεις σε αυτή την πόλη που θα πρέπει να επιλέξεις. Επιστρέφουμε το απόγευμα στο πλοίο, για να συνεχίσουμε το “απαιτητικό” μας πρόγραμμα. Δεν μας περνάει από το μυαλό ότι μπορεί να κουράστηκες από τώρα, επειδή η συνέχεια θα είναι full από activities και deck - pool party! Το βράδυ φόρεσε τα αέρινά σου, φόρεσε τα γιορτινά σου, άμα θέλεις φόρεσε.. την Άρτα και τα Γιάννενα! Δεν μας νοιάζει τι θα βάλεις… Αυτό που χρειάζεται σίγουρα να βάλεις είναι το.. αξεσουάρ που θα βρεις στο δωμάτιό σου και να έρθεις στο Club του πλοίου για το Closing Party!! Μουσική που θα ξεσηκώσει ακόμα και τους…φρεσκοχωρίσμενους, χορός που θα κρατήσει μέχρι τα ξημερώματα δίνοντας δικαιώματα και free cocktails, θα κάνουν αυτό το party να ξεπεράσει κάθε προσδοκία!

4η μέρα: 5 Αυγούστου | Επιστροφή

Η μοναδική αυτή καλοκαιρινή εμπειρία έφτασε δυστυχώς στο τέλος της και νωρίς το πρωί αποβιβαζόμαστε στον Πειραιά! Μια εμπειρία που δεν θα ήταν το ίδιο αν δεν είχε όλους εσάς που με την τρέλα σας κάνατε αυτήν την World Party Cruise να φτάσει σε άλλο level! Μια κρουαζιέρα που είναι για όλους! Είτε είσαι νιάτο είτε νιώθεις έτσι, είτε είσαι χωρισμένος είτε είσαι full ερωτευμένος, είτε ταξιδεύεις με το… “αίσθημα” είτε με τα «κολλητάρια» σου η κρουαζιέρα αυτή να ξέρεις ότι γράφει το όνομά σου! Με λίγα λόγια.. Come with us για να τη βρεις! Αν πάλι είσαι solo traveller… μη μασάς! Η παρέα σου σε περιμένει εκεί: Έλα solo, φύγε yolo! Η συνταγή είναι δοκιμασμένη κι άκρως πετυχημένη.. γιατί το ταξίδι από μόνο του δεν έχει την ίδια αξία αν δε μοιράζεσαι τις στιγμές του με την κατάλληλη παρέα!

SOLO is the new YOLO

Έρχεσαι μόνος και φεύγεις με παρέα!

Στο World Party Traveller είμαστε σταθερά στο πλευρό του Solo Traveller από το 2016! Γιατί όταν έχεις on board την καλύτερη ταξιδιωτική παρέα δε χρειάζεται να περιμένεις να τους βολέψει όλους. Η φιλοσοφία της μεγάλης παρέας υπάρχει σε όλα μας τα ταξίδια, υποστηρίζεται πάντοτε από ένα γεμάτο πρόγραμμα και κεφάτους team leaders που θα σε κάνουν να μη βαρεθείς ή να νιώσεις αμηχανία. Μένεις με άλλους Solo του ίδιου φύλου στην καμπίνα, αυτό σε γλιτώνει από τα αφόρητα έξοδα του «μονόκλινου» αλλά σε φέρνει και κοντά με καινούριους φίλους. Πολύ συχνά τυχαίνει οι Solo Travellers που μένουν στο ίδιο δωμάτιο να γίνονται φίλοι και να έρχονται στα επόμενα ταξίδια μας παρέα! Οι νέοι σου φίλοι σε περιμένουν επάνω στο καράβι, εσύ ακόμη το σκέφτεσαι?!

 

Προσοχή!

Θα τηρηθεί ισορροπία στις συμμετοχές μεταξύ αντρών και γυναικών, οπότε αναμένεται να γίνει "μάχη μεταξύ των 2 φύλων" για μια θέση στο πλοίο!

 

Πάρτε μια "γεύση" τι σημαίνει World Party Cruise από τις προηγούμενες κρουαζιέρες μας που τάραξαν τα νερά του Αιγαίου!


Κάντε κλικ στο εικονίδιο για να κατεβάσετε τον τιμοκατάλογο.

*Tendering weather permitting

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο +30 211 800 1198 ή στείλτε e-mail στο [email protected].

 

Η επιβίβαση γίνεται από την Πύλη Ε11 (Ακτή Ξαβερίου). Ώρες επιβίβασης 11.00 - 15.30.

Περιλαμβάνονται

  • Κρουαζιέρα με το Gemini της εταιρείας Miray Cruises
  • Διαμονή σε καμπίνες της επιλογής σας
  • Τρία γεύματα ανά ημέρα. Πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο. Περιλαμβάνονται και γεύματα για Vegan - Vegetarian.
  • Πακέτο απεριόριστης κατανάλωσης ποτών
  • World Party Traveller Talent Contest
  • Pool Party
  • Deck Challenges and Games
  • Φωτογραφική κάλυψη
  • World Party Traveller team leaders
  • Closing Party
  • Ταξιδιωτική ασφάλιση και ασφάλιση αστικής ευθύνης

  ΔΕΝ Περιλαμβάνονται

  • Προαιρετικές δραστηριοτήτες, wifi, είσοδοι σε αξιοθέατα

World Party Cruise - Pricelist

*Όλες οι καμπίνες εκτός των Junior Suite προσφέρονται και για solo travelling

**ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι τιμές είναι δυναμικές και ενδέχεται να αυξηθούν, οπότε κάνε την κράτησή σου άμεσα!

 

Πληρωμή

  • Πληρωμή μέσω του site με πιστωτική / χρεωστική κάρτα (εξόφληση)
  • Πληρωμή μέσω του site με πιστωτική / χρεωστική κάρτα. Προκαταβολή 200€ εξόφληση έως 8 Ιουλίου.
  • Πληρωμή με τραπεζική κατάθεση, προκαταβολή 200€ και εξόφληση μέχρι 8 Ιουλίου. Μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή θα πρέπει να αποστείλετε το αποδεικτικό πληρωμής στο [email protected] αναγράφοντας τον κωδικό κράτησης (ID).

Θα πάθετε την πλάκα σας όταν αρχίσετε να βλέπετε το Αιγαίο να λάμπει μπροστά στα μάτια σας από το M/V Gemini της Miray Cruises.

Περιλαμβάνει εστιατόρια, μπαρ και lounges, ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, βιβλιοθήκη, night club, 10 καταστρώματα καθώς και διάφορα μαγαζιά απ’ όπου μπορείτε να αγοράσετε παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα και αφορολόγητα είδη.

Ο χώρος του deck θα είναι ειδικά διαμορφωμένος για τα event-activities του World Party Cruise.

 

Miray Cruises - M/V Gemini

Miray Gemini

Standard Εσωτερική ΚαμπίναStandard Εξωτερική Καμπίνα με μερική θέαPremium Εξωτερική Καμπίνα με πλήρη θέαJunior Suite

 

*Οι φωτογραφίες από τις καμπίνες είναι ενδεικτικές.

 

  • Επειδή το πρόγραμμα μας θα είναι full από δραστηριότητες όσο θα βρισκόμαστε εν πλω, μην ξεχνάτε το φαγητό. Σε αυτήν την κρουαζιέρα περιλαμβάνονται 3 πλήρη γεύματα σε μπουφέ!
  • Προσοχή! Τα ποτά είναι free, για όσους πίνουν υπεύθυνα! Αν δεν αντέχεις το ποτό, τότε… I am sorry my friend! No more drinks for you!
  • Κατά την κράτησή σας, καλό θα ήταν να εξασφαλίσετε μια θέση στα World Party Traveller λεωφορεία μας για τις μετακινήσεις στη Μύκονο και τη Σαντορίνη, γιατί τα ταξί εκεί είναι δυσεύρετα, ειδικά αρχές Αυγούστου!
  • Επειδή ο αριθμός των καμπινών είναι περιορισμένος μην αργήσετε να κάνετε την κράτησή σας γιατί οι τιμές είναι πιθανόν να αυξηθούν.
  • Σαντορίνη - Περίβολος - Βeach games: 30€
  • Μύκονος - μεταφορά λιμάνι - πόλη - λιμάνι: 10€
  • Έφεσος - Σμύρνη: 60€
  • Σμύρνη - Sightseeing & Shopping: 50€
  • Οι Έλληνες πολίτες, μπορούν να ταξιδέψουν με Διαβατήριο ή Ταυτότητα
  • Οι Κύπριοι πολίτες, θα πρέπει να έχουν διαβατήριο για να μπορούν να επιβιβαστούν στο πλοίο.
  • Οι Ευρωπαίοι πολίτες, θα πρέπει να έχουν μαζί τους έγκυρη ευρωπαϊκή ταυτότητα ή διαβατήριο. Σε περίπτωση που κάνετε χρήση του διαβατηρίου σας, βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν τουλάχιστον 2 κενές σελίδες και ότι το διαβατήριό σας λήγει τουλάχιστον 6 μήνες μετά την ημερομηνία ολοκλήρωσης της κρουαζιέρας. Σε περίπτωση κατοχής έγκυρου διαβατηρίου είναι προτιμότερο να καταχωρήσετε στην κράτηση τα στοιχεία αυτού αντί της ταυτότητας.
  • Οι τουρκικές αρχές δέχονται μόνο τις ταυτότητες των παρακάτω χωρών: Γερμανία, Βέλγιο, Γαλλία, Ολλανδία, Ισπανία, Ελβετία, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Πορτογαλία, Ελλάδα και Ιταλία.
  • Οι κάτοχοι υπηρεσιακής ταυτότητας των σωμάτων ασφαλείας, καθώς και πολίτες ευρωπαϊκών χωρών που ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στις παραπάνω χώρες ταξιδεύουν ΜΟΝΟ με διαβατήριο της χώρας τους.
  • Οι ταξιδιώτες άλλων εθνικοτήτων, μπορούν να επικοινωνήσουν στο [email protected]
  • Τα ταξιδιωτικά έγγραφα είναι ευθύνη του κάθε ταξιδιώτη.
  • Δεν μπορούν να ταξιδέψουν ασυνόδευτοι ανήλικοι

Αν επιλέξετε μετακίνηση με δικό σας όχημα, σας περιμένουμε στο λιμάνι του Πειραιά.

Η επιβίβαση γίνεται από την Πύλη Ε11 (Ακτή Ξαβερίου). Ώρες επιβίβασης 11.00 - 15.30.

 

Επιστροφή 5/8

Η επιστροφή θα ξεκινήσει μόλις φτάσει το καράβι στο λιμάνι του Πειραιά και επιβιβαστούν όλοι οι ταξιδιώτες στα λεωφορεία μας!

  • Pool Party
  • Μύκονος
  • Σαντορίνη
  • Deck challenges and games
  • Djs sets
  • Beach games 
  • WP Traveller Talent Contest
  • Closing Party

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ
Αναχώρηση
Ξενοδοχείο / Διατροφή

02 Αυγ 2024
3 ημέρες STANDARD ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΠΙΝΑ - Πλήρης Διατροφή
425,00 €
0,00 €
-
3 ημέρες STANDARD ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΠΙΝΑ ΜΕ ΜΕΡΙΚΗ ΘΕΑ - Πλήρης Διατροφή
445,00 €
0,00 €
-
3 ημέρες PREMIUM ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΠΙΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΘΕΑ - Πλήρης Διατροφή
485,00 €
0,00 €
-
3 ημέρες JUNIOR SUITE - Πλήρης Διατροφή
790,00 €
0,00 €
1.350,00 €

*Όλες οι καμπίνες εκτός των Junior Suite προσφέρονται και για SOLO TRAVELLERS

**Σε περίπτωση που κάποιοι SOLO TRAVELLERS είναι παρέα και επιθυμούν να είναι στο ίδιο δωμάτιο μπορούν να το δηλώσουν στις σημειώσεις.

***Για οποιαδήποτε απορία/διευκρίνηση σχετικά με τη διαδικασία κράτησης μπορείτε να καλέσετε στο +30 211 800 1198.

World Party Cruise - Pricelist